reede, 15. mai 2009

Inno ja Irja kohviku kommenteerimine nüüd vaba!!!

Oleme kasvuraskustest üle saanud ja mis vabadusest me räägime, kui kommenteerida ka vabalt ei saa.

Nii et Inno ja Irja kohviku kommenteerimine nüüd vaba. Jõudu kommenteerimisel!

30 kommentaari:

Edmund ütles ...

This is a test.

Es tea, kas te mõtletegi vabaks jätta, või on ka see short-lived eksperiment, sarnaselt anonüümsuse kaotamisele Septembris?

Kääbus Nina ütles ...

Väga hea! Jätkan lisaks ka Teie Kohviku peegeldamist, kuigi nüüd enam mitte alternatiivse kommenteerimisvõimaluse tõttu, vaid olen endiselt veendunud, et Teie blogiga võib kunagi midagi juhtuda ja parem on seda ennetada, kopeerides kõik tekstid alternativsesse blogisse.

Inno ütles ...

Aga palun!

Anonüümne ütles ...

Võimas.

Irja ütles ...

Erkki, usun, et interaktiivuse mõttes on parem, et nii jääb. Nii saavad inimesed siin omavahel suhelda ka siis, kui meie oleme näiteks vangis :)

Anonüümne ütles ...

Ehh, nüüd ei saa enam jälgida, kas te olete parasjagu arvuti juures või mitte.

Anonüümne ütles ...

aga miks te seda kõike teete?

Irja ütles ...

Siis mida? Kommenteerimise lasime vabaks oma lugejatele parema ja kiirema suhtlemisvõimaluse loomiseks

Anonüümne ütles ...

huvitav, kui eile musimummu teema alla makrsoneid mainisin. siis neid komme te ei avaldanud. aga seotus temaga on ilmne. eks hakkan jäglima, kuidas teiega seotud inimestel minema hakkab. see ka huvitav jälgimine. irwadi irw.

Anonüümne ütles ...

Ükskord aastaid tagasi sõitsin mingi 23-24 ajal Tartus rattaga koju ja mööda kaarsillast, kus mind kõnetas HHL sarnane mees, koos mingi sõbraga. Küsis, et kuhu ma sõidan. Ma vastasin, et mis see sinu asi on. Mis peale härra küsis, et miks ma teda sinatan. Seejärel küsisin, et miks tema mind sinatada võib. Seejärel tõdes, et olen terane noormees ja asi lõppes sealtmaalt.

Ma olen ka ühtteist proovinud elu jooksul, seega võib arvata midagi...

Anonüümne ütles ...

ei ma mõtlesin, seda Hans Luige kohta kompra kogumist ja muud sellist.. et miks nagu, et mis vahet seal on kuidas keegi oma elu elab:)

Irja ütles ...

Huvitav ju. Nii tähtis mees nagu Hans. Et millega ta siis õigupoolest tegeleb.

P.A. Satsky ütles ...

No mis siis ikka, hakkame üles panema neid komme, mis siiamaani avaldamata jäänud ja ära kustutatud. Ja vaatame, kas on järjekordne bullshit või mitte.

Alustuseks kustutatud link bäckmani kurikuulsale sõnavõtule:

http://www.youtube.com/watch?v=B2fxJuklDjA

Ja et siis paluks Irjalt selgitust, miks seda linki sisaldav kommentaar kibekiiresti artikli "tore päev Helsingis" juurest kadus. Ja miks me siiamaani pole saanud lugeda ei innoirja ega bäckmani enda selgitusi selle kohta, vaid ainult suures mahus halamist, kuidas Eesti võimud kiusavad...

Irja ütles ...

Ma ei tea, mis link see on. Ma ise ei viitsi kunagi neid linke vaadata ja ilmselt seepärast kustutasingi. Kirjuta parem jutt ja küsimused, siis saab ka konkreetselt vastata. Teistel ka arusaadavam.

Anonüümne ütles ...

SUUREPÄRANE! INNO JA IRJA JÄTKAKE VÕITLUST ANDMEKAITSEGA, SEST KA MINUL ON NENDEGA SARNANE KEISS. ET EXNAINE KOOS UUE MEHEGA KAEBAB, ET NENDEST TEHTUD VIDEOD YOUTUBES ÜLEVAL MINU KONTOL ON, JNE. LOODAN ET TEIE POOLT TULEB PRETSEDENT JA SEE MUIDUSÖÖJATE JA KAPO VARI ORGAN OMA PEDEREERIMISE LÕPETAKS!

SOOVIN EDU TEILE!
AHJAA, MA POLE KESKERAKONNA VALIJA!
AGA REFORM VÕIB KAHH EDASPIDU SUHU VÕTTA. MINU HÄÄLT NEILE ENAM EI TULE!

veiks ütles ...

Teen ettepaneku keerata anonüümne kommenteerimine kinni. Bloggeri seaded peaksid lubama sättida nii, et postitamiseks peab mingisuguse nime välja mõtlema. Muidu on väga raske aru saada, kes mida kirjutab, sest kogu aeg on üks ja sama kasutajanimi - "Anonüümne".

Irja ütles ...

Ah, las olla, nagu on :).

Anonüümne ütles ...

Oeh. Saan aru et kommenteerimine vaba? Sattusin siia "I&I ma ei tea kuhu" EE artikli tõttu - tekkis huvi. Varasemalt pole lihtsalt viitsinud I&I jamaga tutvuda - on piisanud armsatest Juure / kivirähu kommetaaridest. Lugesin diagonaalis postitusi ja kommentaare ja võhm sai otsa. Kokkuvõte - tndub et viimased viisteist minutit võib mõttetult elatud ajaks nimetada. ui siin mingi ajveetmisvorm on sii jõudu oma eluaja põletamisel, aga kahtlustan etpigem tegemist kellegi äriga.
Merx
PS - loodetavasti viimast korda. Lähen võtan parem klaasi veini ja kuulan muuskat ning loen ( Wimbergi? - polegi teda palju lugenud ja tekkis lausa huvi:))

Irja ütles ...

Jah, täitsa soovitan, Wimberg on mõned täitsa head tekstid kirjutanud. Tõsi, mitte viimasel ajal. Romaan "Lipamäe" on nutikas. Ja palju muud ka.

Anonüümne ütles ...

Kohe kontrollime...
Inno on loll!!)))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Elagu sõnavabadus hurraa!!
Kohe kontrollime kas on sõnadel eraldi tsensuuri...
Inno on ikka päris turakas ja munn kah.)))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

No täitsa lõpp.))))
Sõima Innot nii kuis tahad.))))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Sattusin siia aknasse huvitavast aknast tagasi - ja keegi Irja vist mulle vastanud? Pole kahjuks ühtki Urmeti teost füüsiliselt näpu all, seetõttu pean muud lugema lähipäevil. Küll on kõrvus ta luuletusi. Usun et soovitus soovitaja tausta teades eksperdilt - vaatame - kui näppu alla saan siis loen huviga.
Aga selles vaimus võiks blogiga edasi toimetada - jagada muljeid, soovitusi. Kahtlen, kas see meetod huvitav ka pidajatele. Nii et jõudu edasi inimkeemia eksperimeteerimisel - kus olete päris kaugele jõudnud. Kirjutas anonüümne Merx -kes ei viitsi välja mõelda kuidas olla mitteanonüümne ...

Anonüümne ütles ...

1.35-le
Kas sai ise kah aru said mida kirjutasid?
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

suur musi ja kalli kallid irro ja innu!
siiski kustutage kommid ,kus on inglise keelne spämm ja viiruslingid.

Anonüümne ütles ...

nüüd te peate küll ise hakkama siin ennast kiitma, sest enamik inimesi lihtsalt põlastab seda sopaauku ja see tuleb kommidest välja ja kõike ei saa ju HHL ka kirjutada, mis siin teie vastast on

Anonüümne ütles ...

Isegi teie suure sõbra Johan Bäckmani blogi kommenteerimine on vaba ja ta ei eemalda sealt ka kommentaare, mis just tema poolt ei ole. http://johaneurovaali.blogit.uusisuomi.fi/

Anonüümne ütles ...

INNO JA IRJA. PALUN RÄÄKIGE OMA BLOGIS KA ADVOKAAT MARE LUSTIST JA TEMA TEGEMISTEST! SEE MÕRD ON JU MINUTEADA LESBI, KUNA LAPSI TAL POLE JA VIHKAB KOGU SÜDAMEST KÕIKI MEHI! AGA OLEN KUULNUD ET SEL PAABAL ON MINGI TÕSINE HAIGUS, MIDA TA PIDEVALT RAVIB. JA SEE FAKT POLE MINUPOOLNE FANTAASIA VÕI VÄLJAMÕELDIS. ÄKKI HIV? AGA PIGEM MINGI SISEORGANI HÄIRE.

Irja ütles ...

Mare ju meie kohviku aukülaline. Kõik vihjed tema kohta on mõistagi oodatud.

Anonüümne ütles ...

1.53-le
Ei kustuta nad midagi!
Kui on kommenteerimine vaba siis on vaba.)))
Ja ise sa oled spämm!
Kuna käesolev blogi on KOHVIK siis
kohvikus ei eksisteeri spämmi...igüks räägib seda mis pähe tuleb...
Pärisorjastamise ennetustöö on tubli oma ingliskeelsete kommentaaridega.
Siia kohvikusse sobivad igal kellaajal kõik artiklid mis on vastuidised peavoolu meediale...
Ka mul on käepärast ajakiri
Adbusters ja selles tore artikkel juutidest:
LET´S INSPECT DIMONA
For three decades Israel has refused to allow the International Atomic Energy Agency to inspect its highly secretive nuclear weapons facility at Dimona-in total defiance of UN Security Council resolutions.
Israel has adamantly refused to articiate in nuclear nonproliferation while demanding that other countries,most notably
Iran,do.
The way to a nuclear-free Middle East is to eradicate double standards.
Israel cannot threaten military action against Iranian nuclear faclities while demandng the right to maintain its own.The international community can no longe afford to allow Israel to act with impunity.
It´s time to reconcile policy in the Middle East.Israel must be held accountable.
www.adbusters.org