reede, 15. mai 2009

Hakkame koguma inffi Hans Hadniel Luige kohta, väärt vihje eest tonn puhtalt kätte!


Väljavõte TV3 kohta.

Hakkame koguma inffi Hans Hadniel Luige kohta. Sellist põnevamat, millest Peeter Raidla raamatus ega ajakirjanduses ei kirjutata.

Esiteks tema naissuhted. Oli pikalt abielus Anne Luigega, neiupõlvenimega Milder, tuntud rõivatöösturi Meelis Milderi õde. Anne oli omakorda endise nõuka-aegse KGB polkovniku Milderi tütar. Siis Anne kõrvalt hakkas sebima 15-aastase kooliplika Kadri Kõusaarega, käis tüdrukul koolis vastas peale tunde ja õpetas nö elu. Samal ajal semmis ka ühe teise tšika Anneli Aleksiusega, kelle kohta kirjutab Kõusaar oma raamatus Ego, et Aleksius oli nii "truu", et oli Hansu palve peale nõus Mäo ristis autos suhu võtma ka Hansu sõpradel. Truuduse eest kinkis Hansuke talle hambaravikabineti, kus Anneli siiamaani töötab. Ja eks ta aeg-ajalt pakub ka oma mehikesele fellatiot. Kui vaja.

Siis pärast Annet oli Hansul esimene tõsisem suhe Selle Mõtsariga, kellega ta koguni abiellus ja tõi firmadesse juhtkonda. Sest Selle olevat olnud erakordse ärilise taiplikkusega. Millalgi aga polnud sellest taiplikkusest enam küllalt ja Hansuke hakkas taas kõrvalt vaatama, tema viimane "vallutus" on siis tema sõbra Peep Mühlsi elukaaslase Kersti Tänavsuu õde Kristiina (fotograaf.fie.ee veebist):


Siis mis veel huvitavat, sidemetest kolmetähelise organisatsiooniga. Väidetakse, et Hansul neid oli, siis ülikooliajal, et koputas oma koolivendade peale, aga midagi kindlat ei tea. Väidetavalt aitas just polkovnik Milder Hansul Eesti Ekspressi õigel ajal käima saada. Ehk siis toetas oma väimeest kuis oskas.

Siis suhe narkotsiga on Luigel kindlasti positiivne, olen seda ise näinud. Tegeleb selle poisikeste värgiga ilmselt siiamaani, sest olemus tal selline ja narkots teatavasti mõjutab ka iseloomu. Ka mu eks Ingrid rääkis korra, kuidas Luik sadas korra sisse Kroonika mingile peole, koos Rein Kilgiga, oli end parasjagu ära "säädinud", aga lõhnu juures polnud. Ilmselt siis narkouimas. Luik olevat olnud hästi julge, nagu ta tavaliselt on, kui on narkotsi pannud. Aga narkots mõjutab närvisüsteemi, mõtlemist, seetõttu pole Luigelt viimasel ajal enam olnud teravaid arvamusi, mitte kusagil. Või, ok, nüüd see Irjo ja Inna blogi värk, millega ta nüüd tegeleb, aga mis eriline saavustus see ka on?!

Äriliselt on Luik osanud alati nihverdada ja teistel nahka üle kõrvade tõmmata. See ongi olnud tema äri kreedo. Ja see on talle palju pahandust kaela toonud, viimati see tüli Laferme keskuse pärast, kus ta valedel meestel tooli alt ära tõmbas ning nüüd peab hinge värinal edasi elama.

Maksude maksmisest on Luik alati kõrvale hoidnud. Kunagi oli tal firmas selline vend, õigemini tankist nagu Gunnar Kobin, kes siis aitas jälgi peita. Lõpuks leiti mingid päris tankistid, mingid Kapa-Kohila paadialused, kes siis võtsid kogu vastutusekoorma endale. Luik maksis töötajatele ümbrikupalka veel mõni hea aeg tagasi. Kõik olid sellega rahul. Praegused Ekspressi töötajad, näiteks. Ühtlasi kasutas Luik Ekspressi töötajaid oma äriprojektide raames, näiteks ühe Sulevimäe maja puhul käis sundüürnikke kottimas Ekspressi ajakirjanik Pekka Erelt. Ja muidugi kirjutavad Ekspressi ajakirjanikud kriitilisi lugusid Luige konkurentidest. Ja Luigel neid ärisid on, alates turva- ja inkassoteenusest, kinnisvarast, jäätmekäitlusärist kuni ajakirjanduse, kirjastamise ja trükitööstuseni välja. Mees nagu orkester. Huvid on seinast seina. Näiteks pikka aega varastas oma äripartneri Jaan Manitski tagant, kui tema trükikoda esitas Päevalehele (mis kuulub Luigel Manitskiga kahasse) hiigelsuuri arveid. Võibolla varastab nüüdki, pärast seda, kui ta Manitskile kuuluvas Kalev Spas paljaks varastati.

Niipalju praeguseks. Kes oskab või teab, võib siia lisada inffi. Võib saata ka meili peale, väärt info eest tonn puhtalt kätte!

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

irw.kes praeguess majandussurutises 1000 krooni eest infi jagab? peab ikka puhta loll olema.
või pakute 1000 dollarit? see oleks teine tera.

Anonüümne ütles ...

Hansul olid üks päev jalad mustad.
Raha kanda Jüri Vilmsi Sihtasutusse

Irja ütles ...

Eks oleneb infist. Esialgu kärab 1000 krooni kah.

Anonüümne ütles ...

Gansul on munn 4 cm pikk ja otsast lapik, kuna lapsepõlves jättis selle vestupotikaane ja prillaua vahele. Kuskohast papi kätte saab?

Anonüümne ütles ...

te peaksite ikka kommentaare kustutame , ei viitsi igat jama lugeda, see viimane ano on ju skiso...

Anonüümne ütles ...

tahan ka pappi. tean, et ta kannab prille ja habet. mõnikord üritab nalja teha. mu pangakonto nr. on.....

Anonüümne ütles ...

Olete minu jaoks Delfi täiesti ära rikkunud, peale teie blogi lugemist Delfit lugeda on nagu viinaga alustada ja pärast siidriga jätkata.

Anonüümne ütles ...

oi oi. ju siis ei taha te ikka mingit tõsist inffi, kui 1000 pakute. kes sellise papi eest hakkab midagi rääkima. 10x suurem summa letti. vot siis.
mitte, et ma midagi teaks. aga minu meelest on 100 kr. ikka sitaks vähe pakutud.

Anonüümne ütles ...

Nende süütamiste taga pidi ju väljapressimine olema.Priit Kajari kaebas selle La Ferme asja kohtusse aga ei saanud võitu.

Irja ütles ...

Tea midagi, minu meelest ei ole skiso, vaid huumor :)

Anonüümne ütles ...

1000 krooni vihje on see, et tal on ruudulised püksid.
aga 100 000 vihje oleks ikka midagi tüki kõrbedamat. mis tal seal pükste all veel on ja mis kõik veel....

Anonüümne ütles ...

Eesti Ekspress avaldas ettevaatamatult ühe olulise uudise. Nimelt võeti Hadniele põhivarustaja koos kokaiiniga vahi alla. Uurigte seda:

http://www.ekspress.ee/2009/05/15/eesti-uudised/41725-kuulus-kriminaal-toivo-berg-voeti-vahi-alla

Irja ütles ...

Ma uurisin juba ja mõtlesingi, et miks Toivo Berg just eile vahele võeti. Ja kokaiiniga. Kas Luik kardab teda, ei tea?

Anonüümne ütles ...

Kes varustas Jan Uuspõldu, teab nii paljustki rääkida, ehk siis Raul Põllusmaa. Aga oma tonniga ei saa te mingit infi, sest 1G maksab 1500 ainuyksi juba.

Anonüümne ütles ...

19.53-le
Noh selline info on väärt enam kui
1000 kr. )))))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

ma tahan rohkem pappi.
mina varustan teda. mina tõmban temaga koos, mina tean kõike ja kõikil. siin on juba 4 vihjet. kas ma panen oma konto numbri? sest ma tahan raha saada?

Anonüümne ütles ...

huvitav, kas inno ja irja makse ka maksavad. kohviku esilehel on konto number toeta kohvikut.
kui sinna raha tuleb. siis peab selle pealt ka tulukat maksma. kuidasg te seda deklareerite?
see on ümbrikupalk? maksujatolliamet peaks teie vastu huvi tundma hakkama.

Irja ütles ...

Minu teada on sinna tulnud viis senti :).

Anonüümne ütles ...

ikka aktiivne veel?