kolmapäev, 13. mai 2009

Jummal, Kapos ametis 5000 inimest!!!


Väljavõte Päevalehe veebist.

Jummal küll, ma polenud varem sellele tähelepanu pööranud. Aga Kapos on ametis 5000, te lugesite õigesti, viis tuhat inimest. Mida küll need inimesed seal kõik teevad?!

Ja ausalt öeldes, kui seda armeed ja neid numbreid vaadata, Kapo eelarve on aastas ligi 500 miljonit krooni, siis pole ausalt öeldes ime, et nii paljudel inimestel on olnud Kapoga kokkupuuteid. Ja Kapo topib oma nina praktiliselt igale poole. Kontrollib poliitikat, inimeste meelsust, loomingut, kõike. Sest mida muud neil inimestel seal Eesti-suguses pisikeses riigis teha.

Ja pole siis ime, et Kapo, või õigemini Jüri Pihl juhib sisuliselt kogu riiki.

Ja ilmselt on Kapo Hansapanga ja Eesti Energia järel suuruselt kolmas organisatsioon Eestis. Või mis?!

Ja palju meil tavalisi politseinikke on? Mingi 3000, või pole sedagi? Pole ime, et kuriteod kõik avastamata, aga on iilgama palju aega ja raha, et tegeleda Linterite ja Bäckmanite järgi luuramise ja nende jahtimisega, sellise tsirkusega, mis osutub hiljem ebaseaduslikuks ning maksta siis riigieelarvest miljonitesse ulatuvaid kahjustasusid. Midagi on ikka väga valesti.

Me kuulsime (Eesti on väike), et ka meie kodu läbiotsimise taga oli tegelikult Kapo. Et meil olevat mingid kontaktid Öise Vahtkonnaga (tõepoolest, me intervjueerisime neid, aga see pole ebaseaduslik) ning oleme ka liiga sõbralikud Keskerakonna suhtes (ka see ei tohiks olla ebaseaduslik), aga ilmselt Kapo otse ei söandanud turja karata, polnd nagu põhjust ka. Siis tuldi mingit teist teed pidi, aga eesmärk oli sama: tuuseldada kodu korralikult läbi ning võtta kõik kaasa, mis vaja. Saades kohtunikult loa kohtunikule valetades. Ja nagu oleme nüüd kuulnud, käib selline inimeste kottimine pidevalt, kui sa oled vähegi aktiivsem ja millegagi tegeled, siis oled peagi Kapo pihtide vahel. Ja kui sa ei tee, mis vaja, siis saadetakse sulle peale maksuamet ja muud ametkonnad. Pole siis ime, et paljud ettevõtlikud inimesed on Eestist jalga lasknud ja ma kujutan ette, et üks korralik lahkujate laine on veel ees. Pealekauba veel need, kes töö kaotanud ja seda Eestist ei leia. Luuraku siis üksteise järel seal Toompuiesteel.

Ja üks küsimus veel: kes seda Kapot üldse kontrollib ja kas kontrollib, seda monstrumit? Mis välistab, et Kapo ametnikud pole ise korrumpeerunud, ei täida mingeid tellimusi? Näiteks Simmi, seda riigi kõige tähtsamat saladuste hoidjat ei suutnud nad kontrollida. Miks? Kas Pihl pole ise see mees, kes Eesti saladusi välismaale müüb? Pihl ju andis Simmile riigisaladuse loa.

27 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas sealt ei annaks kedagi koondada???

Inno ütles ...

Kus sa sellega, pigem vastupidi, võetakse juurde, sest olukord muutub ju kogu aeg üha ebastabiilsemaks.

Anonüümne ütles ...

olge hea pange see vähe loetavamalt ülesse. praegu ei saa sellest kribust suurt midagi aru.

Anonüümne ütles ...

selline küss et kas tea teate kes selle teie blogi häkkimise taga siis oli,ka organid vä?või olete midagi teada saand?

Anonüümne ütles ...

midagi on väga mäda siin eesti riigis

Anonüümne ütles ...

igale kapo agendile on siis määratud 100 inimest kelle kõiki kõnesid, tehinguid ja liikumisi iga päev jälgida... 100% politseiriik.

Inno ütles ...

Ma ei saa seda asja suuremalt kätte. Aga kui pildile klikkida, või siis lingile, siis näeb suuremalt.

Ja mis häkkimisse puutub, siis selle kohta pole mingit infot. Aga ma arvan, et Elioni kaudu tuldi sisse, sest minu Elioni meilikonto läks täpselt samal hetkel lukku kui Google'i konto, ja mul olid seal samad paroolid (kahjuks). Huvitav oli ka Elioni reaktsioon. Kui teatasin, et palun, kas saaksite taastada minu õigused kontole, anda mulle uus parool, siis tuli vastus, et pöörduksin politseisse. Veel aasta tagasi, kui olin parooli unustanud ja palusin uut parooli, siis mulle see anti. Nüüd saadeti politseisse. Sinna ma muidugi ei läinud, sest ma ei usalda politseid. See on kurb, aga nii see on. Ma ei saa usaldada oma riigi politseid. Eriti pärast läbiotsimist. Kui teen avalduse, siis võidakse mu kodu uuesti läbi otsida, minu enda avalduse põhjal algatatud menetluse raames. Või midagi sellist.

Pole midagi öelda, elame hirmuriigis, nagu Irja tabavalt oma luuletuses kirjutas. Ja mis innovatsioonist või loovusest saab sellises hirmuriigis enam rääkida. Siin vaata, et elu sees püsib. Tuldud on minu kraesse, kes ma, kurat võtaks, olen olnud Eesti patrioot ja pole olnud mingi Vene agent või midagi seesugust, kaugel sellest. Asi on ikka päris hapu.

Anonüümne ütles ...

Äkki otsite tabeli loetaval kujul üles ja võtate luubi ja loete ikka ilusti mida see kujutama peaks.
Propagandapläma plämaks, aga valetama peaks ikka usutavalt.
Juhul kui te aru ei ole saanud, siis antud tabelis on kujutatud inimeste hulka kelle tausta peavad vastavad asutused kontrollima! KAPO kontrollib enamust riigiteenistujatest, sellest ka suur number. Irja ju ometigi peaks seda teadma.

Anonüümne ütles ...

Sama suur on kogu kaitseväe rahuaja (praegune) koosseis. 2800 elukutselist, lisaks ~2000 ajateenijat.

Lükkab asjad perspektiivi, kas pole?

Anonüümne ütles ...

See 5000 on ilmselt mahlakas ilukirjanduslik fantaasia eesmärgiga sisendada vaenlastesse kabuhirmu. Ühes hiljutises EPL artiklis mainitakse, et kapo töötajatel on kokku välja võtmata 14 000 puhkusepäeva, mis tegevat keskmiselt 50 päeva inimese kohta. See annab töötajate arvuks 280, mis on ilmselgelt tõele märksa lähemal seisnev number. Aga no hea asja jaoks pole kahju, võinuks ka kirjutada, et on 100 000 kapolast. Ja nad ei puhka kunagi. Värisege, riigireeturid, õõnestajad ja korruptandid! :))

Inno ütles ...

Palju seal Kapos siis inimesi on? Ja kui palju koputajaid, agente, kaastöötajaid. Ma arvan, et see number võib olla isegi suurem kui 5000.

Inno ütles ...

Ma arvan, et vaenlastele teeb see nalja. Aga lihtsa inimese hirmutab küll ära. Ei julge enam istuda ega astuda.

Anonüümne ütles ...

Kõige tõenäolisemalt läksid teie paroolid ja kasutajatunnused "rändama" mõnes wifi võrgus. Ärge seetõttu mitte kunagi kasutage sisselogimiseks lehte mis ei alga https:// algusega!

Ja e-maili liiklus peaks käima alati üle turvalise kanali, mitte see turvamata POP3 ühendus, mida hot.ee pakub, kui soovid seda siduda Outlooki vms. asjaga! Ja ärge kasutage MSN-i, vaid skypet!

Läksite kuskile wifisse, lülitasid arvuti sisse, e-posti klient tegi automaatselt ühenduse hot.ee serveriga ja olidki parooli läinud. Terve Eesti on täis väikseid script-kiddie'sid täis, kes häkivad wifi võrke. Sõidavad läptop seljakotis ratta või rulaga ringi ja siis proovivad internetist leitud õpetuse abil "midagi ära häkkida". Nende käest saab infot ka osta ning tellida! Sellisel viisil paroolide avastamiseks on vaja ainult üht lisaprogrammi arvutisse, mis tegeleb võrguliikluse analüüsimisega.

Kõige lihtsam on vaadata, et mida suurfirmade töötajad teha EI TOHI ning ise teha just vastupidi. Suurfirmad ei saa näiteks logida Skype vestlusi ja seega sunnivad kasutama MSN-i, mis saadab automaatselt kogu vestluse sisu ettevõtte kesksesse serverisse sisekontrolli töötajatele uurimiseks.

Anonüümne ütles ...

Minu andmetel oli ikka 500 000 KAPOs tööl. Ega küll küllale liiga ei tee.

Anonüümne ütles ...

500,000,000 jagada 5000 nuhiga jagub kenasti ära selliseks keskmiseks nuhi palgaks (palju ikka silmad punnis passimise eest tahta)... ja 50 milli ülegi lutikate ja kulude jaoks.

oleks paarsada nagu väideti, tähendaks see üle 100,000 kroonist kuupalka iga nuhi kohta.

Anonüümne ütles ...

500 miljonit demokraatlikus riigis oma kodanike järgi nuhkimiseks, väga kurb.

Anonüümne ütles ...

tuttav lätlane (endine Valmiera politseinik) ütles sama asja et reapolitseist (krimi-, liiklus-, munitsipaalpolitsei jms) koondatakse inimesi samas kui nende kaposse ja märulipolitseisse võetakse järjest inimesi juurde

Anonüümne ütles ...

kurat, ei oska selle süsteemiga kommentare lisada...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"Mida küll need inimesed seal kõik teevad?"
1.Müüvad(müüsid) piraatplaate Kadaka turul.
2.Müüvad narkootikume.
3.Varastavad autosid.
4.Varastavad rahakotte turistidelt.
5.Müüvad prostituute.
6.jne. pea kõik kuriteod mida sooritatakse EV-s pannakse toime
KAPO kaastöötajate poolt...
need jätised moodustavadki koputajate võrgu kes n.n. kontrollivad kuritegevust...
Egas asjata ühes lehes kirjutati,et Nikolai Tarankov on
allmaailma ühiskassa omanik kes kontrollib kuritegevust Eestis...ja tema ütles,et ta pole maffiaga seotud.))))
Kure matustel olid Tarankov,soome allmaailma esindaja ja EV politseijuhtkond...
Vargad ahju!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ah jaa üks asi veel...need jätised kes on koputajad saavad maksumaksjate rahast koputamistasu...
Nii ta on jah kurjategijad sõimavad teisi koputajateks aga ise on nad kõige suuremad koputajad...
Kusjuures koputamine on normaalne asi...soomes omal ajal koputati
pea iga asja pärast seniks kuniks Eesti-vene maffia vallutas soome ja soome seadused muudeti varaste keskseks ja see vanamutt endine prokurör pandi eesti-vene maffia poolt pukki...noh sai soome presidendiks või peaministriks...noh see tarja halonen vms.
Vargad ahju!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Eks küsige KAPO-lt või EP kui mitu narkodiilerit on nad arreteerinud...ühtegi sest nad ei hakka vastu oma leivaisadele...
politsei on maffia ettur number üks...
maffia maksab palka KAPO-le ja
EP-le....
jne.
Vargad ahju!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Need 5000 muidusööjat selle asemel,et tuua kohtu ette parvlaeva estonia uputajad arvatavasti panid kinni www.elaestonia.org
Küllap selle 5000 seas on ka need parvlaeva estonia uputajad...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Heh, vahel saate ikka päris hea huumoriga maha II. Üks anonüümne ajab kommenteerides mingit kägu, teie lükkate selle postituse kaudu kõigile tõepähe lugeda a'la ''kirjasaatjatelt tuli info'' jne. ja siis ülejäänud anonüümsete kari jälle kommenteerib, et tegelikult see ikka ei ole nii, vaid hoopis naa :D

Kaur ütles ...

Normaalse organisatsiooni eelarve on umbes 1 miljon krooni inimese kohta. 500M eelarve puhul tuleks KAPO-s siis 500 töötajat. 5000 ei ole võimalik, rahast lihtsalt ei jätku.

Anonüümne ütles ...

Labane valetamine! Kui seda viidatud graafikat lähemalt vaadata, siis tuleb välja, et 5000 on nende inimeste hulk, keda KAPO peab kontrollima riigisaladusele ligipääsuks, mitte kapo töötajate arv! Väga lihtne on valetada näidates mingit kribulapilti ja luues sellelele tõlgenduse. Igaks juhuks pole juurde antud viidet artiklile, mille juurest see graafik pärit on. See oli nüüd küll väga labane vale.

Anonüümne ütles ...

Ega see polegi labane vale!500 on jälle selle organisatsiooni jaoks liiga vähe.Need 5000 seal graafikus on ikkagi KAPO töölised!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

5000 muidusööjat kellede põhitegevuseks on väljapressimine...
Te vaadake vaid neid summasid mida peavad maksma firmad turvafirmadele...
äsja alustanud firmad lämmatatakse ära turvafirmade poolt väljapressitavate rahasummade näol...
Flora maksis omal ajal vähemalt
150 000 krooni kuus...
väike poodnikud maksavad kümme tuhat krooni kuus...
Kurat kui su käive on vaevalt kakskümmend tuhat kustkohast sa siis võtad selle kümme tuhat?
Ühel väikepoodnikul turvafirmad sõitsid puruks kaks autot selleks,et poodnik hakkaks maksma maksu turvafirmadele...
Noh,ettevõtjad kui palju te maksate neile turvafirmadele?
TE MAKSATE HINGEHINDA SEST KUI TE EI MAKSA SIIS VÕETAKSE TEILT ELU!!!
Ja see kõik saab toimuda nende pederastide osalusel keda nimetatakse KAPO-lasteks...
Kui KAPO pederastid teeksid tööd nii kuis peab siis ettevõtjad ei peaks maksma hingehinda turvafirmadele ja ettevõtlus paraneks...tekiks enam töökohti ja elatustase tõuseks...
Vargad ahju!