kolmapäev, 13. mai 2009

Kui palju inimesi on Eesti poliitilise politsei Kapo palgal?

Siin suure ringi küsimus: kui palju inimesi on Eesti poliitilise politsei Kapo palgal?

Kohvikule on laekunud info, et 400. Aga see number võib olla ka suurem. Ja eelarve pidid Kapol olema sama suur kui politseil, kus töötab 10 korda rohkem inimesi, või isegi suurem. Kas keegi teab selle kohta täpsemalt infot anda?

Poliitiline politsei on Eestis üha olulisem, sest opositsiooni populaarsus on üha suurem ning valitsuse teenistuses oleva Kapo tegevus opositsiooni tasalülitamiseks üha mahukam. Selleks on vaja üha rohkem inimesi, et puistata opositsiooni tegevusega seotud kontoreid, teha kodudes läbiotsimisi ning küsitleda inimesi ja neid pealt kuulata, nende tegemisi jälgida. Kohati tundub, et poliitiline politsei on täiesti süüdimatuks läinud, teeb mis tahab, mingit kontrolli tegevuse üle ei ole. Eriti viimasel ajal, kus selle politsei endine ja väidetavalt ka praegune sisuline juht Jüri Pihl ihkab saada peaministriks ja siis presidendiks. Seejuures ilma, et tema poolt ükski valija ühtki häält kunagi annaks. Sest, olgem ausad, kes see annaks?!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mis 400? Eesti päevalehes ju graafik kenasti näha:
Kapo = 5000 inimest
Kaitseväe luure = 1500 inimest
Teabeamet = 200-300 inimest

Anonüümne ütles ...

http://maja.epl.ee/pic.php?suurus=s&file=187047

Anonüümne ütles ...

Jah ja ma olen kuulnud, et Pihl saab ka USA preidendiks ja Rooma Paavstiks. Mis te siplete, ärge sigatsege, siis ei pea Kapost midagi teadma. Aga kui bäcmanite ja linterite susite koos, siis peab ka Kapoga arvestama. Mis teha.

Anonüümne ütles ...

Velled -on mis on, aga ega me ilma KAPOta kah hakkama ei saa. KAPO on loodud ikkagi eesti riigi kaitsmiseks.

Kui KAPOt poleks, algaks tõeline omakohus. Püssid pauguksid ja pead lendaksid. Aga sellist eestit me ju ei taha?

Inno ütles ...

Kas siis praegu püssid ei paugu ja pead ei lenda?! Iga päev saab mõni inimene surma.