kolmapäev, 13. mai 2009

Tartu politsei puistamisega tulevad üha huvitavamad asjad välja: ebaseaduslik karunahk kingiti Aivar Otsaltile?!


Väljavõte Delfi veebist.

Tartu politsei puistamisega on tulnud välja päris huvitavad asjad. Kõigepealt on huvitav muidugi see, et suurematest linnadest Tallinnas ja Pärnus puistas Kapo poliitikuid, samas kui Tartus võeti pihtide vahele hoopis politsei krimkavennad, seda vaatamata tõsiasjale, et Tartu abilinnapea Anto Ili oli lausa päise päeva ajal korrut pannud, ja astus isegi seetõttu tagasi. Ja teine abilinnapea Margus Hanson on oma tuttavatele uhkustanud, kuidas ta eri objektide, näiteks sillaehituse pealt raha taskusse pannud.

Aga see selleks. Tartus siis otsustati (või siis ütleme otse: Jüri Pihl otsustas) kõrvetada mitte Reformi ennast, vaid tema satelliite, Neinar Seli kontrolli alla olevaid poisse politseis. Seli kannupoisil Aivar Otsaltil lasti aasta lõpus Jõhvi ära minna ning siis algas madin. Kus Kapo vennad võtsid ridamisi Tartu krimka omad kinni, süüdistatuna siis mitmetes asjades, näiteks selles koputajetele mõeldud rahade kõrvalepanemises, millest oli Päevalehes juttu, ning siis karunaha laskmises. Ja kellele muule see karunahk möödunud aasta lõpus ikka ülemustest kingiti, kui lahkuvale politseijuhile Aivar Otsaltile. Miks sellest ei räägita ega kirjutata?! Mhh? Et mille eest Otsalt selle karunaha sai? Ebaseadusliku veel pealekauba. Ega ometi mitte ilusate silmade eest?!

Otsalt, kui mäletate, on see mees, kelle noor koer endal ise jalaluud ära murdis.

Igal juhul huvitavad asjad juhtumas ning kohvik hoiab neil jõudumööda silma peal.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei oskagi miskit öelda...
Pihli eeliseks on siiski see, et ta on karmi käe kutt, meenutab natuke Stalinit - aeglane, ettevaaltik, kindla peale mineja.

vaat, mingil hetkel asendub rahva hirm majanduskitsikuse ees vihaga (süüdlase leiab ju alati) ja siis läheb lahti.

mitte valuutas pole küsimus, vaid pensionäride "riiklikes palkades". see tekitab tõelise klassiviha, sest noor inimene peab tööl käima ja riiki orjama vaid selleks, et poliitikud kogu raha pensionäridele laiali saaks jagada. õiglane või mitte, aga vananevat elanikkonda ei ole võimalik igavesti ülal pidada. õnnelikud on need pensionärid, kes loomulikul viisil lähemal ajal manalateele lähevad. ülejäänud saavad nägema näguripäevi... tehakse otsuseid, mis nende sapi keema ajavad, nii, et nende päevi täidab jõuetu viha ja hirm.
kahju neist.

aga teisiti ei ole võimalik seda kriisi ületada - sotsiaalhoolekandesüsteemid saavad muutuma sama radikaalselt kui omaaegsel Preisimaal - ainult, et siis anti, nüüd võeti. lääne tsivilisatsiooni kuldne dekadentsiajastu/vanuriiga on kohe ukse ees, enne tuleb kõrvaldada mitmed pidurid...

Anonüümne ütles ...

Ili ei astunud tagasi. Kruuse seadis ta fakti ette. Sellega, muide, sai Kruuse endale Reformierakonnas palju vaenlasi, kes ei mõista, et mis on väikses korruptsioonis halba. Teie kirjutate kogu aeg, milline ahv Kruuse on, aga olete ebaõiglased. Tegu on ausa mehega, kes on kogemata valesse parteisse sattunud.