neljapäev, 14. mai 2009

Kus hundist räägid ... Kärmas alustas uut rünnakut


Väljavõte Ekspressi veebist.

Alles kirjutasin Kärmase soojadest suhetest Kapoga, kui tänases Ekspressis ongi jälle Kärmaselt paskvill kohviku suhtes.

Ehh, Odessa.

8 kommentaari:

mk ütles ...

Härra Kärnas võiks vaadata blogi sissekanded üle ja kontrollida nende tõepärasust enne kui laimuks tembeldab.

Anonüümne ütles ...

Ja Mihkel kirjutas hästi: ta vaatab teist kirjutades oma hirmule silma. Au talle. Vaadake teie ka kord tõele silma. Nii nagu Mihkel kirjutab arvavad sajad, et mitte öelda tuhanded. Elage oma elu ja laske teistel ka elada. Ma pole teie blogi lugeja, täna otsisin google kaudu selle üles lihtsalt selleks et toetada Mihklit ja tema artiklit. Mõistke, kõigile valimatult virutades lööte näkku tegelikult vaid iseendale.

Anonüümne ütles ...

tundub, et mikku kulm läks tõesti korvpallitrennis katki.samas ülejäänud osa jutust ta ümber ei lükka.

Anonüümne ütles ...

Pange tähele!!

Teie kottimist alustas hiljuti Wimberg Delfis, täna Kärnas Ekspressis, homme või järgnevatael nädalatel jätkab seda keegi teine kuskil meedias.

See pole kindlasti juhuslik, niiet pange oma vaim valmis. Arvan, et raskekahurvägi on selleks enam , kui motiveritud...

Jõudu teile!

Anonüümne ütles ...

Toetan kõiki teievastaseid rünnakuid! Ükskord te oma sita sisse lämbute nagunii, võtan see aega mis võtab.

Anonüümne ütles ...

Nii nagu koer külale nii küla koerale. Aru ma ei saa millega te nüüd rahul ei ole, seda mida annate seda ka vastu saate. Ise te tõmbate endale külge halba, sallimatust, viha ja kurjust, teate miks? Eks ikka sellepärast, et peale halva, sallimatuse, viha ja kurjuste te muud välja ei käi. Proovige kuu või kaks oma blogis kajastada vaid head. Proovige kogu selle aja mitte kedagi laimata ega mustata. Uskuge ka teisse hakatakse paremini suhtuma. Kui nüüd aus olla siis mina ei olegi aru saanud mida te selle tohutu viha ja kurjusega saavutada soovite? Tuntust, tähelepanu ... või hoopis midagi muud aga mis see on jääb arusaamatuks.

Inno ütles ...

Meil ongi kohvikus kõik hea. Mis ühele hea, võib olla teisele halb, aga mis sinna parata, see on elu. Kiidetakse ja laidetakse. Mis ongi hea, hullem oleks see, kui jätaks täiesti ükskõikseks.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

14.45-le
Paluks konkreetsemalt ära näidata kus on see viha jms.
Vargad ahju!