neljapäev, 14. mai 2009

Pärnu linnapea Mart Viisitamm räägib kogu tõe selle kohta, kuidas Kapo temaga "tegeleb"



Otselink videole on siin!

Pärnu linnapea Mart Viisitamm kirjeldab, kuidas Kapo korraldas möödunud aasta oktoobri lõpus linnavalitsuses ja tema kodus läbiotsimise. Kuigi algul väideti, et on olemas kindlad tõendid ja aasta lõpuks saadakse uurimisega ühele poole, siis on läinud enam kui pool aastat ja midagi veel pole, süüdistustki pole esitatud.

Selle aja jooksul on võetud ette Viisitamme elu aastateni 2003-2004, mil ta polnud veel linnavalitsusega seotudki. Küsitletud ridamisi linnavalitsuse töötajaid, Viisitamme lähedasi inimesi ja koostööpartnereid. Tehtud mehe elu täielikuks põrguks.

On kuulda olnud, et Kapo töömeetodid on läinud nii karmiks, et nad on hakanud Viisitamme lähedasi suisa šantažeerima, stiilis, et kui Viisitamme vastu ei tunnista, siis algatatkse nende endi suhtes mingi menetlus, umbes nii, et küll põhjus leitakse.

Teine osa Viisitamme intervjuust on nähtav siin:

11 kommentaari:

mk ütles ...

Vinge tööriist see kapo umbes nagu KGB võimupartei käseb poob ja laseb.

Anonüümne ütles ...

ma ei tea ühtegi inimest pärnu linnas, kes viisitamme salliks. nüüd püüab oma mainet parandada. irw. see mainekujundus maksab mulle kui maksumaksjale tuhandeid kuus eks. öelge jah, et minu raha läheb mujale. aga tegelikult....
nüüd tuleks silmad lahti hoida, mida te selle reklaami eest vastu saate? või saavad teie lähedased midagi vastu?võib olla hakkab majandussurutises mõnel firmal või loomakliinikul hästi minema? peaks silmad lahti hoidma.

Inno ütles ...

14:43 anole:
Väga tuttav tekst nõuka ajast. Ka siis tehti otsuseid kellegi "sallimise" põhjal. Stiilis, et kui ei sallita, siis võib kõike teha?! Kas meil on Stalini režiim tagasi? Ka siis ei sallitud kulakuid, kes mingite kaebuste põhjal kesk ööd Siberisse viidi.

Ja mis sallimisse puutub, siis tean mina paljusid, kes teda sallivad. See on demokraatia, sõbrad. Kohanegem sellega. Ühed sallivad, teised mitte.

Anonüümne ütles ...

Minule Viisitamm meeldib, tore mees ja mulle ei jõudnud aastaid kohale, miks teda niimoodi materdatakse. Soovin, et tal oleks jõudu enda mainet puhastada. Tore mees.

Anonüümne ütles ...

alati on nii, et kui keegi juba teie juures midagi rääkida saab, siis kindlasti räägib ta "kogu tõe"...

Anonüümne ütles ...

Jutt jutuks aga kas ei oleks võimalik neid stoorisid teha veidi kõrgemal tasemel palun? Tõsi ta ju on, et ses suhtes väärt kraam mida mujalt ei kuule. Ma ise muidugi ei usu seda aga siiski põnev ka teist poolt kuulata.

Minu ettepanekud: Irja võiks õppida professionaalselt küsimusi esitama (ilma agade, nagude, eede ja muu taoliseta) ja soovitaks kasutada (korralikumat) välist mikrit.

Jõudu!

Anonüümne ütles ...

kohe alguses ütleb viisitamm, et õnneks prokuratuurist anti vihje, et läbiotsimine toimub?? mida krt.. oletame, et ta ongi millegi ebaseaduslikuga hakkama saanud, siis sai ta aegsasti ju kõik tõendid vms hävitada?! mis kuradi puhast meest ta mängib veel? idiootsus

Inno ütles ...

Meil oli parem kaamera, aga andmekaitse korjas selle ära. Seal oli ka tehtud Viisitammega intervjuu, pärast mida kohe andmekaitse tungis meie koju ja viis kaamera minema. Nüüd tegime uuesti selle video, ühe suht vana ja juustu kaameraga, aga kehval ajal ajab ka asja ära. Vähemasti näitab, et valitsus ei suuda meid takistada sõnumite edastamisel.

Anonüümne ütles ...

see asi on nüüd väga huvitav. ma esitasin kogu selle videovärginduse kohta ka kodukal küsimuse. väga huvitav, mida vastatakse.

Anonüümne ütles ...

Kui nüüd mõelda.
Hästi ajastatud ja dirigeeritud kampaania Rüütli vastu. Reiljani uurimine ja kohtusaaga, Merko uurimine. Viisitamme uurimine. Alaline kampaania Savisaare vastu.
Samas kaitstakse kiivalt Tartu-maffiat. Omal ajal Venemaaga illegaalsete sidemetega seotut.
Kampaaniates on osalenud pealtnäha konkureerivad jõud, kuid teinud seda täpselt kooskõlastatult, vähimagi lahkhelita.
Meie enda poliitkontorite vaimujõud selleks suuteline ei ole.
Seega: dirigeerib keegi suurem ja kavalam. Mingi suurkontor. Kellel on mõjujõudu korraga mitmel suunal tegutseda. Sh suudavad nad mõjutada Keskerakonda, kutsuda esile vajalikke reaktsioone välismaalt jne jne.
Võib arvata, et see peakontor asub ida pool.
Seal kadunud parteirahasid kasutati eriti lähisvälismaa massiteabevahendite ostmiseks.

Anonüümne ütles ...

mul oli üks tuttav, vana soliidne daam. kes teadis hästi palju etiketist. tema ütles alati, et kui mehel on traksid pükstel ja neid trakse miski ei varja. siis on see sama, kui naine paneks rinnahoidja riiete peale.
seega inimesed. musimumm on rinnahoidja väel.
hilvi võiks ju omaeti midagi öelda. ta emme nagunii vanavigalas mures, et noored linnas vallatust ei teeks. irw. sellest võiks ehk rääkidagi.