neljapäev, 14. mai 2009

Väike Inno: kõik on seaduse ees võrdsed, aga mõned on võrdsemad


Väike Inno emaga.

Kuigi öeldakse, et seaduse ees on kõik võrdsed, aga mõned on võrdsemad.

Kui väike Inno saatis Narko-Hansu väljaande Eesti Ekspressi peale kaebuse Andmekaitseinspektsioonile, siis vastas inspektsioon, et enne peab väike Inno saatma Narko-Hansu väljaandele kirja ja ootama sealt ära vastuse. Ja alles siis inspektsioon hakkab asja üldse menetlema.

Kui Narko-Hansu palgasõdur Mihkel Kärmas saatis väikse Inno peale kaebuse Andmekaitseinspektsioonile, siis ei pidanud ta mingit kirja kirjutama ega vastust ootama, vaid inspektsiooni töötajad algatasid kohe väikse Inno suhtes menetluse ning tulid ja korraldasid väikse Inno kodus läbiotsimise ja võtsid kõik arvutid ja telefoni kaasa.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kahjuks on vist üks arvuti kahe silma vahele jäänud

Anonüümne ütles ...

Õnneks on vist üks arvuti kahe silma vahele jäänud

Anonüümne ütles ...

Vale jutt, need inimesed, kes su peale avalduse tegid, on kõik sulle kirjutanud ja palunud, et sa nende kohta käiva blogist eemaldaks.

Inno ütles ...

Kus need kirjad siis on? Ma toonitan, nagu andmekaitse ise väitis, tähitud kirjad. Sest menetluses on tõendiks vaid tähitud kiri. Siis peaks ju olema lihtne need kirjad välja tuua, koos tõendiga, et ma olen nad kätte saanud. Kus need kirjad on?

Anonüümne ütles ...

Jutt käib kolmest tähitud kirjast, mitte Indrek sauli higiste sõrmedega toksitud anonüümsest kommentaarist, kes üldse teab, võib-olla polegi need nende kirjutatud palved, arvutit võib kasutada kes iganes.

Anonüümne ütles ...

Nõuate TÕENDEID kõige kohta mis teid puudutab. Küll aga pole te ise eriti usinad esitama tõendeid pasa kohta millega inimesi üle valate.

Anonüümne ütles ...

Ei nad varastasid ja see on kvalifitseeritav avaliku vargusena jpt. paragrahvide järgi...
Vargad ahju!

Irja ütles ...

JAH, KUS NEED KIRJAD ON??? TOOGE KIRJAD VÄLJA VÕI ANDKE ARVUTID TAGASI. MUIDU ON RIKUTUD VÕRDSE KOHTLEMISE PRINTSIIPI.

Ja mis puudutab seda, et meil pole tõendeid, siis igaühel, kelle kohta oleme midagi väitnud, on saanud õiguse vastulausele. Kui ikka rahul pole, on kaevanud kohtusse.

Riigiasutusele kehtivad natuke teistsugused nõuded kui meile, kes me oleme vaid alandikud blogijad. Kui nemad teevad ebaseadusliku läbiotsimise, siis on kuri karjas ja riiki ootab suur kahjutasunõue.

Anonüümne ütles ...

Ah siis selline on äriplaan. Nojah, eks igaüks teenib nii, nagu mõistus võtab...

Anonüümne ütles ...

Inno on täiesti oma ema nägu nüüd täiskasvanuna.
terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

laulge aga, te ei võta ju tähitud kirja ka vastu, nagu oli Tartu LV kirjaga, nagu teismelised , katsute piire.
Aga küllap te need kirjad siis nüüd saate ka.
ma loodan , et ikka jätkub kannatust kõigil.

Irja ütles ...

See pole mitte äriplaan, vaid loomulik asjade käik. Läbiotsimine tekitas mulle tohutut kahju. Kuna ära viidi minu töövahend, s.o arvuti, millest sõltub minu sissetulek, siis ma pidin tegema täiendavaid kulutusi selleks, et normaalsel viisil töötegemist jätkata.

Kuna tegelen inimeste juriidilise nõustamisega, siis ma ei hakka rääkima sest kahjust, mis tekkis mulle seoses sellega, et ära viidi klientide konfidentsiaalsed kohtumaterjalid, mille tõttu ma ei saanud nõustamistööd jätkata jne.

Ühesõnaga arvestage miljonitega, head andmekaitsjad. Mida kauem me asju enda käes hoiate, seda suurem nõue tuleb.

Irja ütles ...

Ma ei saa kuidagi Tartu lv Tartusse kirju vastu võtta, kuna ma ei ela enam ammu Tartus. Tartu lv-l oli väga hästi teada a. minu meiliaadress, kuna ma suhtlesin sel ajal linnavalitsusega ühes teises küsimuses ja b. telefon, oleks võinud mulle helistada ja öelda, et teile on tähitud kiri. Oleks kohe vastu võtnud, milles probleem

Nii et tähitud kirju võite saata küll, aga selle menetluse peate ära lõpetama, sest selle alustamine oli ebaseaduslik ja Andmekaitseinspektsiooni järelevalveprintsiibiga (3 tähitud kirja!!!) räiges vastuolus. Viljar Peep ise, isiklikult ütles seda.

Anonüümne ütles ...

Mina tean ka üht inimest, kellele lastakse kuskilt saadetud tähitud kirja teateid regulaarselt paari kuu tagant postkasti, aga kes kunagi kirjale järele ei lähe, sest "mine sa isahane tea"... Pole inimest, pole probleemi, pole tähitud kirja, pole inimest. Lalisege aga edasi stiilis "Alice ei ela enam siin", kuni ühel päeval jälle keegi ukse taga koputab. Kapo tuleb, urrrrr - saate jälle trummi taguda ja politseiriigist halada.

Anonüümne ütles ...

mida külvad, seda lõikad
muide, te siin ise blogis alles õiendasite stiilis "tõestage ära, hahhhaa, et meie just seda blogi peame, hahhaaa"
te ise ju kerjasite seda läbiotsimist
ma ei viitsi end pisiasjadega ja seadustega kurssi viia, aga mulle tundub, et enne kui kohus andis suht pretsedent-loa teid läbi otsida, kohtunik ajas ikka näpuga seadustes järge, prill ninal ja luup käes

Anonüümne ütles ...

Rahvas, mis teil viga on? Inno ja Irja kaitsevad ju neid, kellele liiga tehakse ja tirivad päevavalgele petiseid, keda EI PEAKS KEEGI AUSTAMA nagu näiteks suur suli Hans Luik, kes petab riiki makstes ümbrikupalka.

Anonüümne ütles ...

Inno on täiesti ema nägu :D Alles praegu vaatan ;)

Anonüümne ütles ...

20.00-le
Ja ema on ilusam kui Inno.)))
Vargad ahju!