kolmapäev, 22. juuli 2009

Kohvik hakkab avaldama katkeid Kalev Rebase päevikust, I

Kohvik hakkab avaldama katkendeid ühe sotsiaalselt aktiivse inimese, IRLi poliitiku Kalev Rebase ehk nn Kapoti-Kalevi päevikust, mis pole varem veel laiema avalikkuse ette jõudnud. Head lugemist!

10. detsember 2001 pühapäeva õhtul.
Tallinnas, Telliskivi 28-11, oma väikeses pimedas toas, laua taga

Üks mees nägi unes taevalikku õiglust ja mis ühendab KÕIK kes tema eest võitlevad.. Üks mees nägi unes taevalikku õiglust ja hakkas seda kuulutama sellest päevast peale! Üks naine nägi unes taevalikku armastust ja hakkas seda kummardama sellest päevast peale... Lõppuks on ainult kõik ainult enese müümine, turul me oleme vennad ja õed, ükshaaval tükkhaaval jupphaaval, päevhaaval tundhaaval üksteisele müüme oma usud ja tõed...
See oli tänase päeva viisijupp.
Kahjuks ei ole see nii. Pidin selles järjekordselt veenduma. Täna lähen ööle vastu pisaramärja näoga. Minu naine ei armasta mind. Olen selles üsnagi kindel. See pole ka mingi ime. Arvestades seda lihaturgu meie ümber. Vihkan seda ilmalikku ja lihalikku maailma. See on nii mõtetu. Mille poolest mina teistest erinen?
Laulsin seda laulu hommikul, kui olin iseendas nii kindel ja maailmas. Uskusin, et tunnen meid mõlemat - iseend ja maailma. Ja oma naist, kes on minu pide maailmaga. Minu ankur. Minu kaardimaja alumine kaart – kõige vundament.
Tundsin ennast kuningana – valitsejana. Seda ma ju ka väiekst viisi olen – lapsvalitseja. Nagu noor kuningapoeg. Naerukoht. Vähemalt mulle endale meeldib niimoodi mõelda.

Laualampi ei ole, laevalgus on puudulik. Pime on kirjutada – see rikub silmi.
Energia, päike, jumal, usk... Need väärtused hakkavad lõppema. Aegamööda, tunnen seda oma seljas. Usk, lootus, armastus ütles Toomas Volkman eile. Olin eile õhtul tema juures pikalt. Ta kutsus mind enda juurde. Seksima nagu hiljem teada sain. Ta on gay. Nad ootasid mind seal oma pundiga. Eesti eliit. Toomas pidi ensüklopeedias juba olema. Ma ei teadnud seda siis kui ma sinna läksin. Seda, et ta üks Eesti tuntuimaid fotograafe on sain teada alles hiljem. Tundsin temas jõudu. Ta on tugev inimene ja ometi eksinud. Kas on ja miks on? Nüüd tean, et tal oli perekond, oli ka naine. Tema naine pidi Viagrat maale tooma. Issand kui idiootselt absurdne. Tõenäoliselt vale valik – kinnine talupoja tüüpi töörügaja – tugev naine. Tahab keppi ja võimalikult suurt. Mõtetult ilmalik.
Kohtasin Toomast reede öösel Nightman’is.
Läksin välja oma sõpradega. Kolm nädalat tagasi see triruks algas tööl – enne Taani minekut. Väärtuste muutumise taustal. Läksin Cofficusse, mingi uus ja popp noorte koht. Kutsusin sinna mõned sõbrad. Lõppes sellega, et mind patsutati ja kiideti nagu maailmaime.
Seal oli keegi Eesti poiss Soomest. Kurtis, et soomlased on nii igavad ja tuimad. Loomulikult on nad seda. Suhtlesin temaga kui sõpradele ja endale õlle ostsin, leti taga. Ta ütles, et ma olen cool.
Siis oli seal veel üks eksinud inimene – paljureisinud meremees. Ajasin just mingite naistega mula, kui see inimene meie seltskonda vajus ja kõigile eksootilisi kokteile hakkas ostma. Tundsin jõudu. Teistmoodi kui teised. Hakkasin temaga suhtlema – ta rääkis imelikku juttu. Küsis kaheti mõistetavaid küsimusi. Väitis et tal on suur võim. Ilmselt ongi. Seda ütles ka see Soome poiss. Ütlesin talle, et ta on eksinud. Ja andsin mingi nõuande. Seepeale ütles Soome poiss – ära teda tähele pane ta on veidi hull. Ja siis ütles mulle, et mul on ’deep touch’. Seda on muidugi meeldiv kuulda. See meremees aga küsis mu telefoni numbrit. Kui ma naerdes minema pöördusin hakkas ka tema naerma – kuid teistmoodi – natuke hirmuäratavalt. Ok, see selleks.
Sealt läksime Seiklus Juttudesse, kus ootasid Raska ja Jan. Nad olid mingi suure seltskonnaga koos. Olin enesekindel ja rääkisin. Lõppes sellega, et teised lahkusid ja nemad tulid meiega. See oli siis mina, Reps, Raska, Jan ja Peeter. Reps on üks minu töötaja ja hea sõber. Peeter uus. Jan ja Raska vanad. Jan ja Raska on rikaste vanemate lapsed. Tallinnas tuntud poisid. Reps ja Peeter mõlemad maalt. Ise ülestöötanud inimesed. Tõenäoliselt targemad kui mina. Andekad inimesed – tehnika alal. Loomulikult on ka Jan ja Raska omamoodi andekad. Igatahes. Kuhugile mujale ei olnud minna kui „Nightman“i. Kõigile tuntud pede-klubi. Enne seda tegime kõik savu – õigemini Afganistaani hashi. Tõin selle Taanist kaasa. Jan oli jumala juua täis. Sõitsime minu autoga kuuekesi. Jan oli roolis. Ta on pohuist. Ma armastan teda. Ta on mu hea sõber. Elasime koos kunagi ja põletasime elu täiel rinnal. Minu rahade eest. Mina muide ei ole rikkast perest. Vaid ise ülestöötanud inimene. Raska on ka pohuist, kuid vähem. Tal on nii turvaline elu niikuinii, nagu Janilgi.
Nightmanis olin jumala kivis. Nägin elu läbi marihuaana udu. Sulgusin endasse. Analüüsisin infot. Siiski suutsin suhelda. Sealt Toomas ja Madli mind leidsidki. Ma eriti palju ei mäleta. Ainult niipalju, et nad väitsid end olevat Saatana. Suutsin selle peale ainult irvitada ja kaasa minna. Mind veeti, loomulikult mitte vägisi, kuhugi üli-kinnisesse homo-klubisse Olümpia hotelli juures – „Ring Club“. Keldris, väike baar. Tõenäoliselt nad väsisid minust ära, sest olin väga kivis ja tantsisin ainult Madliga. Ta ei teadnud, et mul on naine. Ma ei ütelnud seda talle. Valetasin sellega, et olin vait. Manipuleerisin. Oskan seda hästi. Olen seda kaheksa aastat õppinud.
Jõudsin koju hommikul kl 900 vms. Autoga – kurat teab kuidas. Lubasid mul ka ei ole. Vedas, et ma vahele ei jäänud. Muidu oleks ilge jama.

23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mis kuradi soust see on :) uskumatu kräpp.

Anonüümne ütles ...

Sellest võib veel päris skandaalne
lugu saada.Andke hagu.

Anonüümne ütles ...

Küsige Kalevilt temalapsepõlve kohta. Sellest oli tal päris korralik ülevaade kirjutatud kunagi. Kuskil veebis see igatahes ringles ja olemas oli kunagi. Eks väikse otsimise peale, mis ei tohiks teile ju raske olla, leiate selle üles.

Anonüümne ütles ...

Kui Ryan Angelos ja Arnold Oksmaa analfabeedid ei oleks ja vähemasti nõnda kui Kalev Rebane kirjutaks, saaks me lugeda veelgi deep'imaid lugusid.

Anonüümne ütles ...

Ja oh mis värske kräpp - ainult kaheksa aastat vana! Oh Edgar-Edgar, kas selliseid Tähismaid me Talina linnale makstud 200 000 krooni eest tahtsime? Kus on Panov ja vaba ühiskond, küsin ma!

Anonüümne ütles ...

Siin figureerivad tobunatsid aina enam ja enam :)

Alguses Baari-Talis, nüüd Kapoti-Kalev.
Millal Radikaali-Margus saabub?

Anonüümne ütles ...

Mina usun, et Kesknädala alalisel kirjasaatjal Hillar Kohvil Viinahaualt oleks ka meile siin üht-teist sisukat ja värsket öelda.

Anonüümne ütles ...

http://wazzaa.net/x/raamat/1_eneseanalyys.doc

Anonüümne ütles ...

Irw,

See wordi doc on hea :).
Naera pooleks..

Anonüümne ütles ...

kadri kiilas ja kalev rebane võiks kohtuda ja abielluda.

Anonüümne ütles ...

kalev rebane on vana homo, lõi mulle kunagi külge, saatsin kukele.

Anonüümne ütles ...

mis jampsimine see on?

Anonüümne ütles ...

to kolmapäev, 22. Juuli 2009. a 23:13

sitta sa saatsid!kärutasid nagu hobust krisna trummipulkadega!:-)

Anonüümne ütles ...

Sentimentaalsus, enesehaletsus ja tohutu tähelepanuvajadus, aga eks kloune ole rahvale ikka vaja, mis sest, et blondilokilisi...

Anonüümne ütles ...

Mis kangelane see kapotikalev nüüd on? te vennad tühismaad olete ikka täielikult rabas omadega, kahju kohe teist...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1.Huvitav lugu küll aga kes seda teab veel milleks meile on vaja teada tema lugu...
2.Ryan Angelosest võiksite kah teha loo...sest minu mäletamist mööda ta tegi ju hea shõu aga seda ei lastud eetrisse või võeti maha sest ta tegi maha narkootikumide tarvitamist...

3.Aga minul juhtus täna vapustav lugu,tegelt Delfi puhul võib kõike oodata...Nimelt kirjutasin kommentaari Delfi arvamuste rubriiki postituse
"Linnar Priimägi:Tarastamine ajakirjandus maastikul".
Kirjutasin kasutaja nimeks Nõmme raadio fänn ja kommentaar oli järgmine:
"1.Olen nõus artikli autoriga,kõik on õige jah...kui meedia peaks kinni lihtsatest põhitõdedest,
näiteks Ära soovi teistele seda mida ei soovi enesele...siis läheb kõik hästi...
2.Selle loo ja kõige muu võtab kokku film juutjuubist:"The Zeitgeist Movement:Orientation Presentation."
Elagu konkurents!

No mida oli selles kommentaaris valesti? Milliseid reegleid rikuti?
EI RIKUTUD MITTE KUI MINGISUGUSEID REEGLEID JA KOMMENTAAR KUSTUTATI!
???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja-jaa...
kardate Zeitgeist liikumist...
kardate kodanike ühiskonna tekkimist...kardate tõde...
kardate ilma jääda orjatööjõust...
kardate seda,et ka teised mitte eliiti kuuluvad inimesed hakkavad elama hästi...kartke aga kartke...
Ükskord me võidame niikuinii!!!!
Ükskord tuleb uus maailmakord ja hävib monetarism ja kapitalism...
Isegi Inglismaal on perse majas...
iga päev suletavat 67 pubi...pubid pankrotistuvad...INGLISMAAL!!!!

EDASI KENTUKI LÕVID TULD PUNANAHKADELE(KOMMARITELE)!!!!
SAAGU OLEMA ZEITGEIST LIIKUMISE TAHE!!!!!!!

JUUTJUUBIST:
THE ZEITGEIST MOVEMENT:ORIENTATION PRESENTATION

ELAGU!ELAGU!ELAGU!

Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

vigade parandus.Õige on:
Iga nädal suletakse 52-57 pubi...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Zeitgeist, kui sinusuguseid oleks rohkem... ma teeks kohe hüpnootilise filmi ja hakkaks ilmavalitsejaks BÖHÄhägääää...!!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

3.31-le
Ära muretse varsti saavad
KÕIK OLEMA MINU SUGUSED.)))))

Innole ja Irjale ettepanek:
Võiksite teha intervjuu
Arno Liiveriga...intervjuu näitlejaga filmist "Kevade",meie armsast Arnost...
Kui ma ei eksi siis ta on kusagil
Hiiumaal...
TA ON KODUTU,ON ASOTSIAAL...
Kiirustage enne kui jõutakse teda panna kasti...eliit kiirustab Arnot kasti panema peale selle kommentaari ilmumist...
Ma röögin teile,monetarism ja kapitalism on perverssed nähtused...nood on juutide maailmakorraldus selleks,et orjastada mitte-juute...ja nad tahavad meid zombistada...
juutjuubist:
David Icke-Big Brother
Meie ainus tee on ühineda Zeitgeist liikumisega...
Elagu Zeitgeist liikumine!

Elagu konkurents!

afanasjev ütles ...

See pala on meenutab Chaneld:ori "Kontrolli alt väljas", aint selle vahega, et "Kontrolli alt väljas" autor on terve.

Anonüümne ütles ...

Agfanasjev, kas sul häbi ei ole! Irja küll kogu aeg räägib, et oled nende kõige suurem sõber, ja nüüd sulle äkki nagu ei meeldi...

Anonüümne ütles ...

Muideks, kuidas on Rebae päevik vendade Tähismaade käes? Kas kapo müüs selle neile või leiti see valges ümbrikus üks hommiku ukse ees mati alt?

Mhh? Mis süst on?

Ega ometi jälle puhas väljamõeldud jura? Kas internetis on porno otsa lõppend, et viitsivad seda soga kirjutada? Lihtsalt igavusest.

Anonüümne ütles ...

eks ole teada, et kõige suurematel kisajatel on midagi põhjust varjata... mistõttu nad nii suurt kisa teevadki! soovi korral võib martin helmegi minevikust huvitavat välja kaevata.