laupäev, 1. august 2009

Kohviku uudis taas suures lehes: Peep Vainu äri persses


Väljavõte Äripäeva veebist.

Nüüd on siis Äripäeva ka jõudnud see uudis, mis oli paar päeva tagasi kohvikus üleval, et tuntud libedik Peep Vain, kes eri firmade naisi, näiteks personalijuhte, aga ka muid juhte ära rääkides ja nendega seksides omale klientuuri "tekitas" ja nõnda korralikku bisnest tegi, on nüüd äriliselt kõrbemas ja tema möödunud aasta "saak" oli aukartustäratav 4,2 miljonit krooni miinust. Ehk siis, selle raha peab ta oma taskust plekkima, või ilmselt päriselt mitte, kui tema kahju tulenes vaid väärtpaberite hinna alanemisest ja näiteks sellest, et ei saanud oma õpilase Indrek Pertelsoni käest pappi kätte.

See Vainu ja Pertelsoni lugu on üldse õpetlik. Vain ässitas Pertelsoni riske võtma, pumpas ise Pertelsoni firmasse raha sisse, ja kui Pertelsonil hästi läks, siis oli suur sõber ja rääkis, kuidas kõik Pertelsoni võidud oma tema orgunnitud. Kui aga Pertelsonil asi untsu läks, siis pole Vainu enam kusagil, vastupidi, ta on teistega koos kaarnatena laiba kallal. Selline mees on siis Peep Vain, see hinnatud koolitaja, kõige peresõbralikuma firma juht ja ma ei tea mis kõik veel. Kusjuures samal ajal, kui tema firma valiti kõige peresõbralikumaks, seksis ta ise oma lapseootel naise kõrvalt ühe teise abielunaisega, seda salaja. Peresõbralikkus my ass.

Õnneks on inimesed ilmselt aru saanud, mis mees on Peep Vain, ja tema koolitusele jalga ei tõsta.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

päevik murru vangide elust,ma ei leia sega google otsinguga äkki aitate tv3 näitas esilehte,kas googlile saab riigi poolt piirangut panna et välja ei otsi?

Anonüümne ütles ...

Peebik on õige mees, tõsine alfaisane. Mökud nussigu edasi pihku ja pidagu mokk maas.

Anonüümne ütles ...

_Selline mees on siis Peep Vain, see hinnatud koolitaja, kõige peresõbralikuma firma juht ja ma ei tea mis kõik veel. Kusjuures samal ajal, kui tema firma valiti kõige peresõbralikumaks, seksis ta ise oma lapseootel naise kõrvalt ühe teise abielunaisega, seda salaja. Peresõbralikkus my ass._

Kui see on tõsi, siis on ta kõike muud, kui edukas või muidu eeskujulik mees. :(

Argo ütles ...

GMO ehk geneetiliselt muundatud taim. Iga taim sisaldab oma looduslikku energeetilist väärtust. Meie isu selle taime söömisest saab täis siis, kui oleme selle taime poolt pakutava energia kätte saanud. GMO taimed kasvatatakse vormiliselt suureks, energeetiline väärtus ehk sisu võrreldes muundamata taimega jääb kas samaks või langeb. GMO taimes on vormi ja sisu tasakaal rikutud. Et seda taime süües teie isu täidetud saaks, peab seda rohkem sööma kui muundamata taime. Tulemuseks on liigne kehakaal.

Argo ütles ...

Mäletan, et kui olin väike ja kasvuhoonest tomati võtsin, siis see lõhmas kohe 20-30 cm kaugusele ehtsat "tomati lõhna". Kui sõid ühe tomati ära, siis tundsid kohe kuidas söögiisu kaudus ning kõht sai täis. Kuidas maitse suus sulas ja kui meeldiv oli värske tomat. Paar päeva tagasi olin tuttava juures ja noppisin tema kasvuhoonest tomati, absaluutselt mingit maitset polnud, lõhna samuti.
Hetkeseis ongi selline, et seda algselt tomatit mida kunagi sõin selle seemet enam kuskilt ei saagi.
Variant on vaid, et kasvatada oma seemet 5-6 aastat, siis seeme aeglaselt kohaneb loodusega ja GMO mõju taandub(nimelt uued seemned mis eestisse tuleva vajvad 2-3 aastat põdemist et siinse energeetikaga kohanduda)

Anonüümne ütles ...

haa, miks te mu kommi ära kustutasite?
Ei meeldinud või, et tuletasin Innole meelde, et ta on naise sugulaste päranduse najal ja Savisaare juudaseeklite eest müüdav
mõttetu mees.
Vain sab igal pool hakkama, ka maasikaid müües

Anonüümne ütles ...

to 10:42
kui sul midagi öelda pole, siis mine tee seda mujal!

Inno ütles ...

Ja pole su kommi keegi kustutanud.

Anonüümne ütles ...

A vaata samas, kuidas aastaid tagasi inimesed jooksid tema koolitustele kokku, eksole! :)