reede, 14. august 2009

SAHIN: Üllar Vaserik äritseb Rakveres juba surnuaiakruntidega

Rakvere linnavolikogu liige ja kohalik ettevõtja ja surnukuuri omanik Üllar Vaserik, kes linna raha eest hooldab linna surnuaedu, on asunud tegema äri ka surnuaia kruntidega, teatavad kirjasaatjad, kes laiali üle maa.

Rakveres on teada juhtumeid, kus Vaserik nõudis krundi eest 2000-4000 krooni, vastavalt siis krundi asukohale, ja, nö väärikusele.

Muidu peaks lähedastele jagatama surnuaiakrunte tasuta.

Rakvere linn maksab Vaserikule surnuaedade hooldamise eest sadu tahandeid kroone aastas. Lisaks kauples linn surnuaiale eurotoetust.

Vaserik on koos Rakvere volikogu esimehe Mihkel Juhkamiga üks linna olulisemaid niiditõmbajaid.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Noh, Burešini laululinnukesed - uus süüta talleke tahab ambrasuurile viskumist! Või on ta teiega juba esinduslepingu sõlminud?

Anonüümne ütles ...

No kolige suurde linna. Mida kõike siin saab osta, müüa . Teie ettekujutus jääb lahjaks!

Anonüümne ütles ...

Aga mina kuulsin sahinat üle maa, et Peeter Võsa olla lubanud, et kui linnapeaks saab, hakkavad kõik linna kõrtsid talle tasuta viina ja õlut jagama. Kuigi tegelikult peaks linn KÕIGILE tasuta jooki võimaldama.

Anonüümne ütles ...

Mina olen kuulnud, et kui Peeter Pissija meeriks kroonitakse, siis ehitatakse rakveresse iga 50 meetri peale vähemalt kaks pissuaari. Nii saavat vähese pidamisega meer rahulikult ühest linna otsast teise jalutada.

Inno ütles ...

Noja kui ka pissis, mis siis. Ei tohi vä? Ma olen ka pissind igale poole, eriti lapsena.

Jaadla näiteks käib ja pissib linnapeana, külastab lõbumaju, kollitab öösel alhoholimüüjaid, uurige parem seda värki.

Anonüümne ütles ...

Mis siin meil uurida, seda uurid ju sina, Innushka. Nuusk-nuusk-nuusk! Võsa asjad aastaid tagasi läbi uuritud ja kajastatud, aga näe, mõnel pahal ikka meelest ei lähe, ja tuletab veel teisetelegi meelde.

Anonüümne ütles ...

Lapsena pissimise ning purjus peaga avalikult Jõhvi kesklinnas urineerimise, politseile valenime ütlemise ning seejärel tsemendi peal öö veetmise vahel on nagu ikka natuke vahet, või mis?

Ja mis näitaja sina, Inno, ka oled? Lisaks pissimisele oled sa ka endale rusika tagumikku toppinud, Priimäelt homoklubis suhu võtnud ja keskerakonna poolt hääletanud. Ega selliseid asju siis seepärast normaalseks pidada saa;)

Inno ütles ...

Tegelt olen ma UFO. Päriselt ka.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Üsna pea hakkab hauakohta otsima
Eesti Energia...
Aidakem sellele kaasa sest TASUTA ELEKTRIT soovib saada igaüks...
Retsept on postituse "Peeter Võsa Rakvere linnapeaks!" kommentaarides...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Tundub, et Eesti on ainuke riik kus maad tasuta antakse.