neljapäev, 24. september 2009

Vandeadvokaat Mare Lust tuli vastaspoolele kohtus kallale, kägistas ja ähvardas maha lüüa


Pildil vandeadvokaat Mare Lust kohtusaalis oma vastaspoolt kägistamas.

Uuuhh, jumal tänatud, et minuga pole seda juhtunud. Vandeadvokaat Mare Lust, kes istub kohtus ka minu vastas, esindades minu eksnaist, on mind kohtusaalis vaid sõimanud ebatsensuursete väljenditega, aga pole mulle kordagi kallale tulnud. Siin on aga üks video:
http://www.youtube.com/watch?v=d3V88QniubA

kus Lust tuleb sõna otseses mõttes kallale, kägistab oma vastaspoolt ja ähvardab maha lüüa.

Lust ütleb: "...tead raibe, ma annan sulle niimoodi, et sa raisk sured ära, ja mine kaeba..."

Antud istungil oli Lust ilmselt mingi laksu all, ja esindas Loitsu lasteaia muusikaõpetajat Laura Johansoni, kes siis nõuab Lusti abil oma ekskaasalt välja elatist.

Vaat siis, lugupeetud sõbrad, milleni on Eesti kohtutes asjad läinud. Mis asja toime pannakse. Kuidas meestelt elatist sõna otseses mõttes välja pekstakse. Ma loodan, et sellised asjad hakkavad lõpuks välja tulema. Teine selline "advokaat" on Tiina-Mare Hiob.

Kuuldavasti on Lusti asi ka advokatuuri antud. Nii nagu ka Hiobi asi. Eks näis, mis advokatuur otsustab, kas mätsitakse kinni või mitte.

Kohtusüsteemis on õnneks inimesi, kel on südametunnistus säilinud ja kes sellistest asjadest avalikkust informeerivad. Aga ka nende jaks võib ükskord lõppeda. Sest Lusti, Hiobi jms vana kaardiväe surve on tugev, ja eks neil ole ka nooremate hulgas jüngreid.

Siin veel mõned pildid Mare Lustist "tööhoos":








Irja kommentaar: selliselt advokaadilt peaks igaveseks litsents ära võetama. Päris tõsiselt. Ootame Advokatuuri esimehe seisukohavõttu.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Uskumatu lugu, appi! Siin oleks tõesti vaja advokatuuri esimehe kohest seisukohavõttu!!!

Anonüümne ütles ...

Ammu oli juba aeg,et keegi silmad "avaks" ja midagi teeks!
Loodame,et asi leiab sellise lahenduse nagu peab....

Anonüümne ütles ...

Täielik tsirkus raisk. Ei nuh mida veel tulekul. Ootame Aivar Pilvelt samasugust käitumist. :D
Rohkem peksmist, vägivalda ja sõimu kohtusaalides! On põnevam rahval vaadata.

Anonüümne ütles ...

täitsapersesbanaanivabariik. uskumatu inimsööja krokodill ja veel kohtumõistja demokraatlikus riigis!!!??? nad raisad on nii ülbed. siiamaani teadsid, et kõik jääb kohtuseinte vahele. nagu ka mendid vanglas, teevad mis tahavad teadmises - nagunii keegi teada ei saa. kuradi aher, sellised tuleb kohtumajast pika puuga minema peksta!!!

Anonüümne ütles ...

On see kindlasti Lust, kes nii ütleb? Videol pole näha ja hääletämbris mina, võõras, ei ole 100% kindel. Kui on, siis on küll väga kehvasti. Ja ega Lusti sõnavalik ei olnud suuremat asja. Kuid Lusti meetodid on alati hirmutamine, kui talle sama karmilt vastata ja näidata, et tema hirmubluff läbi ei lähe, siis ta tõmbab saba jalge vahele ja kaob.

Anonüümne ütles ...

Teisest teemast küsimus I&I- le:
Kuidas selle Inno ja Irja vabaks blogiga siis oli? Kirjutasite siis ise Kääbusnina all nagu Virgo Kruve üritab tõestada?
Aga muidugi hea, et kommenteerida lubate edasi.

Teie suur fänn
Andri

Irja ütles ...

Kamoon, muidugi ei kirjuta ma mingi kääbusnina nime all.

Anonüümne ütles ...

võigas moor see lustimare

Anonüümne ütles ...

Advokatuuri seisukohavõttu? See rämpsorganisatsioon on Eestis igaveseks tühi koht, kuni nende seni kuulsaim seisukoht on, et klientide tagant avalikult varastanud (Lutheri kinnistud) viktor kaasiku juhtum "aegus" ja eesti üks esipätte praktiseerib nagu mees muiste edasi.

Retsidel on aukoodeks ja mingi, ehkki väänatud, arusaamine moraalist. Advokaatidel pole seda absoluutselt.

Anonüümne ütles ...

MARE LUST JU TEADA TUNTUD LASTETU VANATÜDRUK, KES OMA KOMPLEKSE TÖÖL VÄLJA ELAB. ÄKKI TAHTIS HOOPIS KEPPI SAADA JA VÄGISTADA, MITTE KÄGISTADA?
ÄKKI LUST SOOVIB MINNA VILLU PARVETI PORNOFILMI OSATÄITKAKS? MINGI MILFI OSATÄITJA KOHT PEAKS JU SOBIMA TALLE.

Anonüümne ütles ...

Miks keegi sellistele advokaatidele kolakat pole andnud? See on filosoofiline küsimus...

Inno ütles ...

Ma ka ei usu, et advokatuur sellise asja peale ka köhataks. See ühing on nii läbi ja lõhki mäda.

Anonüümne ütles ...

"Vanakooli-mehed" ,nõukaaegsed kasvõi,nendes on v a j a l i k k u s t !Sest selle lameda demokraatiaga oleme kõik urruauku kukkunud!Jutt oli elatise maksmisest,mitte naise töökohast.Ma paneks ka sellele labasele poisile pisut omalt poolt küünega silma poole...Nii et veel lustilisemalt,Mare!

Anonüümne ütles ...

Ridade vahelt lugedes...
kui mees oma ekskaasat prostituudiks avalikult nimetab...siis...isegi kui asi oli nii...ükski väärikas mees nii seda ühegi naisterahva kohta ei räägi...tegemist on ülbe nolgiga...seda enam...et kätega taheti talt fotokat ära võtta kuna ta ei allunud kohtu korraldustele...Kohtus on väga kindlad reeglid ja ka istungi salvestamiseks peab olema kõikide osapoolte ja kohtu ametlik nõusolek...

Anonüümne ütles ...

Ega mulgi selle Mare Lustiga head malestused pole.Taiesti ylbe,kes ainult keerutab,toimetab seaduse vastaselt. Ytlesin lihtsalt temast ara ning raha sai ka makstud mitte millegi eest praktiliselt.

Anonüümne ütles ...

mehed, kellelt on vaja laste elatist kohtu kaudu nõuda, ei ole mehed. on haledad peded, kes võiksid end ise ära steriliseerida, et enam ei paljuneks..

Anonüümne ütles ...

viimasele kommentaarijale siis, et steriliseerime sel juhul ka need nö "emad" ära, kes elatisraha nõuavad, aga isale last näha ei luba? sa oled lihtsalt haige jutuga.