kolmapäev, 18. november 2009

Libakontode loomine nüüd kuritegu- probleem eelkõige lapsevanematele


Väljavõte Postimehe veebist.

Tegelikult on päris hea, et libakontode loomine on kriminaalkorras karistatav, sest selline konto võib olla päris ohtlik. Näiteks oli keegi (hiljem selgus, et see oli TÜ üliõpilane Taavi Madiberk, praegune omanike keskliidu juht) loonud mõned aastad tagasi minunimelise konto Orkutis. Kust ta siis minu nime all suhtles eri inimestega, kuni minu endaga hakkasid ühendust võtma inimesed, et kuule, Inno, mis lolli juttu sa välja ajad. Ma olin hämmingus ja ei saanud aru, mis toimub, sest ma ise samal ajal Orkut'ti üldse ei kasutanud. Kusjuures, kui mu enda kontol oli Orkutis vaid kümmekond sõpra, siis liba-Innol oli neid lõpuks mitusada. Põhiline teema sel liba-kontol oli muidugi seks, kus see liba-Inno etendas tohutut seksiguru, kes muudkui moosis eri naisi ära.

Ma nägin tükk aega vaeva, ja pidasin pikka kirjavahetust Orkutiga, enne kui liba-Inno sealt eemaldati. Kusjuures, mis oli veel kummaline, et ka Orkuti otsingust tuli välja vaid liba-Inno. Päris-Innot justkui enam ei eksisteerinudki.

Samas tähendab see peavalu lapsevanematele, sest 90% arvutikasutajatest on alaealised, kes siis kõiksugu trikke teevad. Lapsevanemad peavad hakkama trahve maksma. Taas suurepärane võimalus riigi rahakotti täita.

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Riigi rahakotti tulebki hoolega täita, niikaua kui Juhan Saul Grossi taolised parasiidid sellesama riigikassa kulul kongis lebotavad.

Muide, miks temast järsku ei kippu ega ka kõppu kuulda ei ole? Kas fond on avatud, et lihtsameelsed saaksid niigi hetkel riigileivast paksuks minevat pätti toita?

Anonüümne ütles ...

Ja nüüd ei saa te enam väita, et "me ei tea kes seda blogi kirjutavad".

Anonüümne ütles ...

Läänepoolseimat vene enklaavi Eestis, Maardu linnavalitsust, juhib vene allilmapealiku kaksikvend?

Maardu linnapea

Vanake Hasan

Anonüümne ütles ...

Mis tõrlõmmid sul siin jälle esiotsas möuravad? (v.a. nr.2)
Nagu "Keskpäevatund" raadios,kus jauramid "ei kuulnud" teemat.Ma ise teid ei armasta,aga vahel tulevad teil jutud arukad siiski.
Enamasti pole mu süda teie kesikuarmastuslugusid lugedes mitte tundeorgan,vaid iivelduselund,aga on ka pärle.On.
Moskiito

Anonüümne ütles ...

Moskiito, kui ei oleks juba kolmapäeva pärastlõuna ja seega nädalalõpu algus, soovitaks sul rohkem peale mitte võtta.

Anonüümne ütles ...

See Taavi Madiberk, on üldse kahtlane kuju, muidu tahab välja paista nagu suur jurist aga napsusena hakkavad rusikad sügelema.

Anonüümne ütles ...

Aga räägiks lähemalt sellest Madiberki-tondist, mis töll ta selline on, miks ta libakontosid loob ja mida ta endast mõtleb, kirjasaaatjad on ju üle maa?

Anonüümne ütles ...

heh, miks peaks peaks keegi tahtma inno tähismaa nimega libakontot kuhugi teha?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Lugupeetud Inno Tähismaa!

Kas te võiksite esitada hagi Eesti Energiale kahesaja miljardi krooni ulatuses seoses põlevkivi raiskamisega Eesti rahvusele tekitatud materiaalse kahju eest ?

Millal antakse kohtu alla kõik Kapo ja Eesti Politsei ametnikud,ning Eesti Energia juhtkond?
Nemad on ju kõikse suuremad kurjategijad siin riigis sest nemad sooritavad kõikse suuremat kuritegu meie rahvuse vastu-nad raiskavad meie rahvuslikku ühist vara-PÕLEVKIVI…Kapo ametnikud ja Eesti politsei ametnikud oma tegvusetuse tõttu on osalised selles kuriteos…
Ma nõuan,et antaks kohtu alla Eesti Kaitsepolitsei organisatsioon,Eesti Politsei organisatsioon ja Eesti Energia juhtkond põlevkivi raiskamise eest,ning nad on kohustatud hüvitama Eesti rahvale tekitatud kahju kakssada miljardit krooni.

EE raiskab aastas 10 miljardit krooni…selle raha eest saaks ehitada TASUTA MUNITSIPAALMAJU…
JAGADA ELANIKELE TASUTA MUNITSIPAAL TUULEGENERAATOREID,
TASUTA PÄIKESEPANEELE JPMS.

Milline erakond raiskab meie põlevkivi,meie rahvuslikku maavara?
Strandbergi sõnul Eesti Energia raiskab aastas põlevkivi 10 miljardi krooni väärtuses…EE väidetav kasum on vaid üks miljard…
Sellist raiskamist me ei või lubada,nõuan kohut Kaitsepolitseile ja Eesti Energia juhtkonnale…
Me vast ei jõua ära oodata seda kohut ja sestap
meil on mõtekam minna üle taastuvenergia kasutusele sest siis saab tasuta elektri,tekst ühest veebist taastuvenergia tehnika kohta:
On juhuseid, kus tasuvusperiood on 0 päeva ja juhuseid kus tasuvusarvutuse tulemus on 20 aastat. Reeglina on tasuvusaeg praeguste hindade jures 5-10 aastat. See ei ole pikk aeg. Tuulegeneraatorite/päikesepaneelide puhul tuleb arvestada, et peale tasuvusperioodi lõppu on elekter nö. Tasuta. Ja mis peamine seadmed kuuluvad kliendile ning lisamakse kohustused
puuduvad. Soojuspumpade tasuvusaeg jääb 3-8 aasta piiridesse.

Kommentaar Äripäeva kommentaariumist:
vaatleja 06.10.09 09:41
Kas Te tõesti arvate, et elektrienergial on kuhugi veel tõusta? See oleks üpris imelik …. sest energia hinnale paneb piirid tavatarbija. Nimelt minnakse alternatiivide kasutamise peale … päikeseenergia koos mõne kW-te tuulegeneraatorite peale … nende vallas on areng kiire ja seadmed on juba kättesaadavad igale internetikasutajale eriti soodsalt. Hetkel tasuvusaeg on langenud 5-7-le aastale ja normaalsed seadmed peavad vastu 20-25 aastat ehk 20 aastat tasuta energiat. Tasuvusaeg aastast aastasse aina lüheneb ja tulevik on selle päralt, kes hakkab pakkuma majapidamisele täit lahendust … mida varem seda parem, sest vastasel korral minnakse internetti ja ostetakse otse tootjalt. Ideaalis ei ole majapidamisele vaja salvestusjaama, kui ta saaks müüa oma üleliigse energia EE-le ning pimedal ajal teha tasaarvelduse. Ma usun, et sellisel juhul langeb tasuvusaeg 2-3le aastale majapidamise kohta. Tulevik on inimeste kätes …

Arvutagem siis millal hakkab jooksma TASUTA ELEKTER !?!

ELEKTRITUULIK MAKSAB END TAGASI

Kasu elektrituulikust on näha juba järgmises elektriarves! Elektrituuliku tasuvusaeg sõltub tuulte tingimustest, toodetud elektrienergia kogusest ja elektrienergia lõpphinnast.

5 kW:ne elektrituulik peaks tuulte tingimustest olenevalt tootma 10 000 kuni 20 000 kWh elektrienergiat aastas. Aastane energia tarve normaalselt soojustatud tänapäeva väikeelamu kütmisel on u. 120 kWh/m2 ehk näiteks 100 m2 majal umbes 12 000 kWh aastas. Valgustusele ja majapidamismasinatele kulub seejuures ca 5000…6000 kWh aastas

Narvas elektrijaamades raisatakse aastas 10 miljardi väärtuses põlevkivi….
Milline erakond on vastutav nende 10-te miljardite raiskamises?
TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE…
TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND…
elektritsaabtasuta.blogspot.com

Inno ütles ...

taavile:
mulle endale oli see ka üllatus, ma pole mingi prominent või asi. võibolla tegi vend lihtsalt omast arust nalja.

Anonüümne ütles ...

hehee, ma saan aru et kuskil odnoklassniki-s tehakse Toomas Hendrik Ilvese nimel libakonto, kus siis liba-THI lubab kõigile eesti kodakondsust ja kutsub kõiki Ärma rantšosse trenni tegema või Kadriorgu viina jooma, aga liba-Inno... miks? mõttetu juu. kle kelle konto nüüd orkutis on, kas päris-inno või selle juudinimega tüübi tehtud liba-inno oma?

Anonüümne ütles ...

Noojah!Võhikud teevad seadusi aga inimesed lähevad nendest mööda.Ikka Lang ,lang ,Lang!Kas siis keegi ei ole talle seletanud ,et nn "libakonto" omaniku ei saa karistada kui teda ei leita?Kas keegi ei ole seletanud, et on võimalik liikuda täiesti anonüümselt ,ilma jälgi jätmata ,üle võrgu!?Kui tehakse üks selline karistus siis kohe hakkavad netti siginema proged mis võimaldavad luua tunneleid ja minna läbi anonüümsete proxiserverite nii ,et võite otsida nõela heinakuhjast!Lang võiks ükskord aru saada ,et ta läheb oma 2x ametiaja jooksul ajalukku kui minister kes üritas suukorvistada ja allutada rahvast!Aga see ametiaeg saab otsa ja nagu öeldakse ,et kes teisele auku kaevab see ....

Anonüümne ütles ...

Brasiillasest vormel-ühe piloodil Rubens Barrichellol sai juba 2006. aastal villand Orkuti suhtlusportaalis olevatest võltskontodest.
Nimelt on Orkutis üle 300 vale-Barrichello. Katsu sa niimoodi sõpru leida! Barrichello kaebas Google'i kohtusse ja nõudis libakontode eemaldamist. Kohus otsustas suurfirmat trahvida 340 000 inglise naelaga (ligemale kuus miljonit Eesti krooni). Ning kui koheselt ei eemaldata võltskontosid, kasvab trahv 470 000 naelani.
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on sellised ärakeelamised ja kriminaliseerimised väga ohtlikud, sest annavad aina vabamad käed võimudel sekkuda interneti sõnalise väljenduse piiramiseks.

Ma ei ütle, et libakontod peaksid olema, aga näiteks siis peaks võimalik näiteks Orkuti moderaatorite poole pöörduda, et nad need lihtsalt kustutaksid.

Milleks see kriminaalsusega ähvardamine veel sinna juurde?
Praegu võib kõikjal märgata tendentsi, eriti internetis, kuidas nn silmuseid aina koomale tõmmatakse, näiteks deldi, kus ma emmu enam ei käi, olevat juba sadadel inimestel kommentaarimise ära blokeerinud, sageli alusetult.

Te võite selles veenduda, sest delfis lokkavaid rumalaid, ilkuvaid ja teemast täiesti möödarääkivaid kommentaare pole keegi maha võtnud.

Küll aga on kustutatud mõtteid, mis ilmselt on mingi salapärase poliitilise peajoone vastu, nagu kunagi teil ka Hans Luige kritiseerimise juhtumit kajastati...

Anonüümne ütles ...

vihje: spordimuuseumi direktor mati tolmoff lasti lahti. mees on tühi koht, aga ta on reformierakondlane. kuidas sai oravast minister jänes teise orava lahti teha?

muuseumi kodukal on direktori kohal tühjus: http://www.spordimuuseum.ee/pages.php/museum/staff

tolmoff ise reklaamib ennast siin: http://www.reform.ee/kandidaat/matitolmoff/galerii&gallery_id=86

ps: volikokku on tolmoff ikka saand teiste häälte peal, teda ei valind vast 100 inimestki

Anonüümne ütles ...

http://information-security-resources.com/2009/11/09/ten-common-identity-theft-myths-dispelled/

iluspoiss