teisipäev, 15. detsember 2009

Ja veel üks väljakutse Ingridile

Hea Ingrid,

sul on kaks võimalust. Kui sa nõuad elatist minult, s. o Irjalt, siis tunnista, palun, ka avalikkuse ees, et mina olen su laste teine ema, kel on õigus meie kolme (mina, sina ja Inno) laste kasvatamise küsimuses kaasa rääkida. Kui maksan mina, siis ma tahan ka lastega kohtuda.

Kui sa minu rahasid ei taha ja leiad, et maksma peaks vaid Inno ja lähtuvalt OMA võimalusest, siis palun helista Apollosse ja Rahva Raamatusse ja ütle, et sul pole Tüdrukute klubi müügi vastu mitte midagi. Sest siis saab Inno sulle elatise ilusti ära maksta. Kui sa seda ei tee, siis on selge, et sa ise takistad Innol oma tööga (raamatu kirjutamine) raha teenimist ja elatise maksmist. Kui sa Inno raamatu müüki jätkuvalt torpedeerid, siis läheme edasi variandiga A ehk ma maksan, aga saan ka õiguse lastega kohtuda.

Nii lihtne see ongi. Valik on sinu, hea Ingrid. Väljakutse on esitatud. Pall on sinu väravas.

49 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jumal on aeglane aga õiglane! Viimaste suhtumistega, mis siin kirjas on Inno täielikult kastreeritud Irja poolt ja selle suhtega on nüüd samuti nagu Ingridi ja Inno suhtega enne lahkuminekut - mees tundis end eikellegina jõulise eduka naise kõrval. Ainult siis oli tal veel nimi mida müüa, hetkel pole ka seda. Kui siin kirjutavad inimesed teas sõna kaastunne tähendust võiks seda avaldada, kuid kuna nad seda ei tea siis pole mõtet...

Anonüümne ütles ...

kas Inno muust enam kirjutada ei mõista?

Anonüümne ütles ...

Irja ütles...

11:23-l on õigus, peangi! Ja ma nüüd teengi kõik selleks, et rohkem teenida.

No aga miks sina :D
Miks laste isa keeldub tööle minemast?Pole ju veel mingi Jefferson kah, et naine peale peaks maksma :D

Anonüümne ütles ...

Inno, minu kaastunne sulle!

Anonüümne ütles ...

Kudas ei mõista, näe, kirjutas ju terve lause Uhke-Olga tissidest täna. ja siis pani Hundimäe kopipeisti üles. Tööd nii palju, et teevesi keeb tagumikus.
Aga eks tast tuleb aru ka saada, Irjal on viimastel päevadel nii palju tegemist arvuti taga, et Inno peab sellegi vähese ka ära tegema, mis muidu ehk Irja õblukesil õlul kodus oli. Ma küll ei oska arvata, mis see olla võiks peale söömise, sittumise ja õelutsemise.

Anonüümne ütles ...

Mul on küsimus elektritsaabtasuta sellile. Oletame, et ostan endale päikesepatarei ja väikse tuulegeneraatori. Aga mis saab siis, kui ilm on nagu praegu: ligi 20 kraadi külma, tuult ei ole ja päike ei paista? Kust ma siis elektrit saan?

Anonüümne ütles ...

Ja Irja-ega siis Ingridil ei pea mark olema sinult seda elatist vastu võtta kui laste isa keeldub tööle minemast.Maksku kes maksab, peaasi, et makstud saab.Mehe asemel oleks aga kyll veits piinlik.Miks peaks uus naine tema lapsi toetama?

Anonüümne ütles ...

Tasuta nõuanne, jäta nüüd järele, sa ei saa enam lollim välja näha , Irja!
Sa oled kahjuks siia juba dokumendid ka üles pannud, kõik , kes mõtelda suudavad, on juba aru sanud, milles asi.
Kas sa kujutad ette, et sul on mingi muu võimalus peale sõimu muidugi, Ingridit survestada .Sellega on ta harjunud.
Inno, kui sul üldse mingi mehe jõud veel on, seo selle hullu naise suu kinni.

Anonüümne ütles ...

Siin paar tõsist probleemi. Üks probleem on selles, et Irja samastab ennast Innoga. Teine aga selline, et Inno pakub oma ülevalpidamise eest Irjale seksi jms. Seega on Irja Inno tööandja. Sellest lähtuvalt võib asja muidugi niimoodi tõlgendada, et Irjal, kui tööandjal on kohustus maksta 2+ lapse puhul 50% Inno sissetulekust tema eksnaisele. Otsene sissetulek, mida saab konkreetse numbrina vaadelda muidugi puudub aga numbrid saab ka teistmoodi kätte.

Lähtepunkt on 7500 krooni, mille kohus välja mõistis. Seega iga kuu, kui Irja Inno ülevalpidamiseks 7500 krooni kulutas, oleks ta teist samapalju pidanud maksma Ingridile. Ma kahtlen aga tõsiselt, et Inno on nii vähenõudlik. Kindlasti on olnud ka kuid, kui summa oleks pidanud olema 20 000+.

Lihtne matemaatika ;)

Anonüümne ütles ...

Aga kust võtab mittetöötav mees kuus 7500 krooni?

Mõnes kohas saabki inimene palgapäeval 7500 krooni kätte. Kuidas saab sundida inimest maksma, kui tal puudub vajalik sissetulek? Kas mees peab minema panka röövima, et teda vangi ei pandaks?

Anonüümne ütles ...

Hea ajakirjanik - aga seda Inno oma jutu järgi ju on - leiab ka praegusel raskel ajal tööd. Alles Õhtuleht otsis meelelahutusreporterit, ja meie kõigi meelt on Inno ju juba aastaid oskuslikult lahutanud, nii et miks mitte...
Tallinna propagandamasininavärk käib ka täistuuridel edasi, pole võimalik, et Savisaar oma lemmikule seal kohta ei leia. Äkki läheb Parbus varsti vangi, siis jääb Kesklinna valitsuses PR-mehe koht vabaks. Võimalusi jagub!

Anonüümne ütles ...

panin ülesse küsitluse!

kus on inno munad?

a) irja peos
b) ingridi öökapis
c) keegi tegi innole kotijooksu kui sai käidid stockis latikat ostmas
d) peep vain koolitab hetkel inno kotte
e) innol polegi neverever kotte olnud

Anonüümne ütles ...

Tubli Irja, sa meeldid mulle!
Elame mehega koos tänu sellele, et olemegi üks tiim.Toetame teineteist kõiges, kui minu kogemused ja praktike milleski tugevamad on, siis ajangi rinna ette mina. Kui mehel, siis vastupidi! Mis siin imestada ja sõimata, vaatan, et enamus kommijaid, ei tea, mis on kooselu võti veel....? See ongi rasketel ja keerulistel aegadel teineteise eest väljas olemine, kui vaja ka barrikaadidele viskumine!:)
Raisk, see on ju armastus...kuidas keegi seda mõistab, niiet palun ärge tehke omi egoistlikke ettekirjutusi siin, te kas olete väga õnnetud või siis väga kibestunud inimesed. Kirjutan just teist kallid kommijad...Ja kusjuures selles patus ma Irjat ja Innot nimme praegu ei süüdista.
Tubli tüdruk oled Irja, veidi küll liiga kirglik ja kuumavereline, kuid mis siis! Loomuse ja geenide vastu ei saa...

Anonüümne ütles ...

JAjah, pärast idikad jälle ütlevad, et ei ole midagi üldse mõelnudki, vaid lihtsalt tormi veeklaasis tekitanud.
Haige on see irja. Ja inno on lihtsalt loll mees. Kui ta siiani väidab, et töötas üles ingridi ja puha. siis... kuidas ta nüüd, kui naist kõrval ei ole, enam mitte kui midagi ei suuda? kahtlane värk selle innoga.

Anonüümne ütles ...

Ano 16:04. Väga hea point, vääääga hea point.
Pigem oli vist nii, et Ingridi kõrval üritas ka Inno veidi rohkem pingutada ja jõudis kusagile. Nüüd on ta aga täiesti mõttetu sopaprits.

Anonüümne ütles ...

Ano 16.04 on küll kaks kommentaari aga ma vist taipan, kumba eelmine mõtles. Esimesel 16.04 iskule ütleks, et ühine hullumeelsus on kaugel sõna ''armastuse'' tähendusest. Olgu nende eksidega nagu on aga ei ole mingit õigustust oma eksi mustamisele avalikuse ees, sest see kahjustab ka lapsi. Lapsed ehk järeltulev põlv on aga kõige olulisemad ja nende heaolust mittehoolimine muudab inimese nartsuks, kelle peal peaks igaüks oma jalgu pühkima.

Inno ütles ...

Ingrid teadis ette, et alates 2006. aasta slgusest puudub mul 5 aasta jooksul sissetulek. Milles küsimus? Lahutuse kokkulepe arvestas seda samuti, talle jäi piisavalt vara, et selle aja jooksul lapsi kuninglikult üleval pidada. Ise oli rumal, et sellega ei arvestanud.

Anonüümne ütles ...

miks te niimoodi sopaga loobite teda? :(

kogu aeg räägite tast halba ja ei üritagi temaga hästi läbi saada. ta oli ikkagi sinu naine, inno. sa armastasid teda kunagi palavalt ja ta täitis sinu päevi mingi perioodi jooksul õnnetundega (samamoodi nagu irja praegu). juba ainuüksi selle mineviku mälestuse eest peaksite temasse hästi suhtuma ja proovima talle vastu tulla. kui ta tunneb end puudutatuna selle raamatu pärast, siis korjae see müügilt ära. ega see "tüdrukute klubi" ei ole ju mingi elutöö või nobeli-preemia kandidaat mille kallal aastaid vaeva nägid. kui minul oleks valida, kas hoida raamatut müügil ja valmistada sellega oma endisele kõige kallimale valu või korjata see müügiult ära et teha talle heameelt, siis ma valiksin viimase kindlasti.

inno ja irja, kas te ei taha et ingrid oleks õnnelik? praegu on see võimalus teil talle heameelt valmistada oma raamatu müügilt ärakorjamisega.

Anonüümne ütles ...

türa ma ei salli ei ingridit, innot ega irjat....vaatan mõnuga kuidas nad lastele kaikaid kodarasse loobivad

Anonüümne ütles ...

"Ingrid teadis ette, et alates 2006. aasta slgusest puudub mul 5 aasta jooksul sissetulek."

Oot mis, said viieks aastaks töövõimetuse? Või kuidas saaks ette teada, et viie aasta jooksul tööd ei saa? Kuidas tõestad, et täie aruga naine (ja seda Ingrid Tähismaa on kohe kindlasti) soostus nii ajuvaba väitega?

Jasee teie valetamine tasaarvelduse kohta. 112 tuhhi tasaarveldati novembri algul. Skänn tõendab seda. Ingrid lasi krimasja alustada ju alles kuu aega hiljem, sest tahaks ikka hiigelvõlast midagigi kätte saada. Pluss saada elatist veel 13 aasta jooksul. Mida ta peaks siis tegema sellise inimesega nagu sina, Inno? Oleks sul autunne, käiksid tööl ja toetaksid oma lapsi sundimatagi.

Anonüümne ütles ...

Oot mis, said viieks aastaks töövõimetuse? Või kuidas saaks ette teada, et viie aasta jooksul tööd ei saa?

Inno oli lihtsalt külm arvestaja, sest teadis suht täpselt kaua õnnestub puhtalt Irja kulul elada.

Anonüümne ütles ...

No aga kohus naerab ju sellise selgituse peale südamest.

Irja ütles ...

Laste isa ei keeldu töötamast, nagu ma olen juba korduvalt selgitanud, laste isa kirjutas raamatu, mida nüüd müüa üritab, ikka selleks, et lastele raha teenida, aga õnnis Inksukene, näe, ei lase müüa.

Irja ütles ...

Minul oleks küll mark teiselt naiselt elatist vastu võtta, oi-kui-mark. Aga mis seal ikka, annan Inksukesele järgmisel aastal tseki pidulikult üle ;)

Irja ütles ...

Kes tahab, et temast lugu peetaks, peab ka ise teistest lugu pidama. Kuidas saab lugu pidada inimesest, kes andis lubaduse - mitte nõuda kuni aastani 2011 elatist - aga murdis seda juba kuu aja pärast?

Pea kokkulepetest kinni ja sust peetakse lugu.

Irja ütles ...

Ingrid ise andis vara jagamise kokkuleppe sõlmimisel lubaduse, et ei nõua viie aasta jooksul elatist. Inno tegi lähtuvalt sellest oma plaanid. Kui sa midagi kokku lepid, annad oma sõna, siis pead seda sõna pidama.

Kui te ise kellegagi midagi kokku lepite, siis ju ka ootate (ja õigusega, kas pole!), et teine pool leppest kinni peaks. Ja tõstaksite samuti kisa, kui teine kokkulepet rikuks. Miks te siis seda Innole ette heidate?

Anonüümne ütles ...

Irja ütles...

Minul oleks küll mark teiselt naiselt elatist vastu võtta, oi-kui-mark. Aga mis seal ikka, annan Inksukesele järgmisel aastal tseki pidulikult üle ;)

15 detsember 2009 17:36

No, kui ülalpidamise eest n**u nõuda pole mark, siis ei ole seda ka elatise nõudmine.

Anonüümne ütles ...

Minul oleks ka pohhui kes maksab, raha on raha.Kuigi mul lapsi pole arvan ma, et maksta tuleks mitte vaid elamiskulude eest vaid yksi laste kasvatamine on ka moraalselt suur koorem.Seda arvestades ei olegi see 7k nii suur summa midagi.Aga samas sain ka korralikult naerda selle kommentaari yle:

Oot mis, said viieks aastaks töövõimetuse? Või kuidas saaks ette teada, et viie aasta jooksul tööd ei saa?

Inno oli lihtsalt külm arvestaja, sest teadis suht täpselt kaua õnnestub puhtalt Irja kulul elada.

Anonüümne ütles ...

haledad kujud....ükski normaalne tööandja (bäkmann nende sekka ei kuulu nagu ka Eestit hävitada püüdvad nasistid) ei võta eales enam Irja sugust inimest tõsiselt juristina.....Irja - viited küüditamistele on küünilised: küüditajad olidki just sellised kibestunud inimesed, kes mängisid demokraatiaga ja sõnavabadusega: seega küüditajatest rääkides tänapäeva kontesktis on abiks peegel (ei nasistid/bäkmanid ega nende "esindajad" ei ole Eestit armastavad inimesed)......kui Inno oli piisavalt mees lapsi tegema, peaks mehelikkust jaguma ka nende eest elatise maksmisel.....ja "juristile" - EV-s aeguvad üldjuhul nõuded 3 aastaga: seega isegi (isegi rõhutatult) kui 2006 aastal oli Innol nõue Ingridi vastu, siis nüüdseks on see aegunud.....ja nagu teada elatise nõue selliselt ei aegu

Anonüümne ütles ...

Täitsa pekkis mis rotistan. Mingi näruse 7500 eegu ümber käib kogu see tants ja sopaloopimine, millest vaesed lapsed peavad osa saama. No anna padruneid, inimeste lollusel ja egoismil pole piire. Kas te pole kuulnud vanasõna, et targem annab järele, sest kannatavad ju LAPSED. Selge see, et see Ingid pole normaalne, aga kui Inno lasi end lahutusega paljaks koorida, kas sellepärast peab nüüd LASTELE kätte maksma? Sest sisuliselt nemad ju kannatavad. Preaegu sa näitad, et sa suudad olla sama alatu ja labane kui Ingrid, ma ei kujuta ette, kas see on siis asai mile üle uhke olla? Ja veel Ira selja taha pugeda... Hale.

Anonüümne ütles ...

Sul, Irja, pole häbi riigivastast vaenu õhutada, pole häbi ropendada, rääkida igasse auku panemisest, võrrelda lastesaamist sittumisega, võtta kesikutelt 200 tuhhi maksumaksja raha mingi sopa kirjutamiseks, ei ole häbi laimata oma mehe endist naist. Sa ei teagi, mis sõna "häbi" tähendab, ja valetad lihtsalt skisofreeniliselt.
Nii et ära võta suud täis selle kohta, mida sul oleks häbi teha. Sul ei ole mitte midagi ega mitte kellegagi koos häbi teha.

Muide, on kohti, kus sul võiks häbi olla. Iga päev on neid päris mitu. Alles hiljuti tegid end võimsalt täis oma hüsteeriaga teemal, et sind kuulatakse üle.

Aga see, et su tööd mitte teha tahtev mees peab nüüd elatise ära maksma, see ei ole häbiasi. Ammu oleks tulnud maksta. Enne, kui politsei ja kohtuga nõudma hakati. Enne krimasja alustamist. Normaalne inimene oleks teinud just nii.

Vaevalt, et Ingrid sinusuguselt tsheki vastu võtab. Sa tee ikka ülekanne nagu kõik normaalsed inimesed. Või on sul raha ainult märgades unenägudes, kus sa "tshekke kirjutad"?

Anonüümne ütles ...

Kurat tehku tööd, mis töö on, mitte ärgu tegelgu soperdistega, mida ei saa müüa. Mine kasvõi neoonvsetiga reisisaatjaks! Abiks seegi. Saaks lastelele natukenegi elatisraha.
Aga muudkui hädaldama, et 5 aasta töövõimetust.

Irja ütles ...

No ma ei tea, siiani ma küll klientide puuduse üle kurta ei ole saanud. Ja mis te siin kurjustate? Ei taha siis või, et õndsa Inksukese võlg tasutud saaks või? Ai-ai, olete Inksu vastu!

Irja ütles ...

Inno nõue Inksukese ees on iga kuu uus. Nagu septembrikuus. Inksukesel on nimelt kohustus iga kuu maksta. Igakuiselt siis, nagu Innol elatist.

Oih, varsti peabki Talnasse täituri juurde minema ja Inksukeselt novembrikuu eest raha sisse nõudma, sest novembri eest on Inksukene-õndsakene jälle maksmata jätnud. Peabki seda kohe tegema ja Inksuke peab jälle täiturile maksma. Kui kahju.

Anonüümne ütles ...

Mis sa lollust jahvatad? Inksul ei ole pärast tasaarveldust midagi maksta. Innol on maksta veel veerand milli.
Õpi lugema või lase kellelegi endale ette lugeda see skännitud dokument, seal on ju selgelt kirjas kõik. Inks maksis ära 112000 Innole ja Inno 112000 Inksule. Kuna Inno võlg oli kokku kuskil 375000, siis tal jääb veel maksta umbes 250000. Inksul ei jää midagi maksta, ta on võlgu NULL KROONI.

Kui sa lähed kuskile kohtutäituri juurde nõudma, et Inksu uuel kuul uuesti maksaks juba makstu, siis võidakse sind tõesti hullerisse pista.

Irja ütles ...

Vaata, ulluke, kes sa ei ole asjaga kursis, tasaarveldatud on Inksukese-õnnistegija võlg KUNI selle aasta oktoobrikuuni. Nii. Aga novembrist, näe, jookseb Inksukse-õndsakse võlg edasi, sest kohus, va paha kuriloom (Epp Haabsaar, lööge ta maha!) mõistis Inksukselt paha Inno kasuks igakuiselt 4166 krooni KUNI AASTANI 2011. Ehk Inksuksel-süütakannatajal tuleb veel aasta otsa Innole iga kuu 4166 krooni maksta.

Irja ütles ...

Inksukse-süütakannataja võlg Inno ees on Epp Haabsaare 2006. aasta otsuse kohaselt nimelt tervenisti 250 000 krooni. Tasaarveldatud on sest vaid ca 150 000. Ehk Inksuksel Innole 100 000 veel maksta.

Anonüümne ütles ...

Sa tahad öelda, et sinu arvutuste kohaselt on Innol Inksule maksta150 tuhhi? Sest seda ju arvutus näitab.

Jutt sellest, et peab maksma 4166 krooni kuus kuni 2011. aastani ja et Ingrid ei taotlenud täielikku tasaarveldust, on sinu jutt. Sinu jutul on miinusmärgiga väärtus.

Ja katsu nüüd rahuneda, uss. Sina ei nõua kummaltki poolelt midagi, see on kahe inimese abielu puudutav asi, sina pole ju kumbki neist kahest.

Anonüümne ütles ...

irja laseb nagu tumm leilis praegu. täitsa lõpp kuidas ennast ja innut puhtaks pesta püüab. ilge.

Anonüümne ütles ...

Minu meelest ei ole ilge. Natuke piinlik on, nagu ikka, kui täie vastutusvõimeta isik püüab eriti valjuhäälselt "õigust" nõuda. Olen kindel, et need kommentaarid ja eriti hullumeelsed postitused on juba salvestatud ja vastaspoolel materjalide hulgas.

Eile lubas keegi kogu aeg, et saadavad Tallinnast auto järele. Aga näib, et pole veel jõutud saata?

Irja ütles ...

Kuis ma siis ei ole vanem, kui õnnis Ingrid nõuab Innolt minu varalise seisundi põhjal elatist? Siis ta ju nõuab minult ka.

Miinusmärgiga või mitte miinusmärgiga, aga näe, polnud Õnnistegijal oidu taotleda täielikku tasaarveldust. Ja peab seepärast nüüd Innole alates novembrist kuni 2011 aastani iga kuu 4166 krooni maksma. Pluss täituritasu.

Irja ütles ...

Just, las õndsake salvestab ka kõik materjalid ja postitused ning lisab need "materjalide" juurde. Kui ta juba minult elatist nõuab, siis nõudku täiega.

Uhh, see kõik on liiga naljakas. Ingrid ja see, et ta mind oma laste vanemaks peab.. Tegelikult mul on sest vaimse puudega naisest kahju.

Anonüümne ütles ...

Kuule, lase endale rahustav süst nüüd ära teha. Muidu on nii, et hommikuks röögid oma Rakvere maja akendel värisedes, kuidas sul on nüüd lapsed ja kuidas sa hakkad nendega joonistama ja jalutama ja kuidas kõik võivad putsi käia, eriti nende laste pärisema ja kus sul on ikka miljoneid ja käristad kõigile reise vasemale ja paremale.

Süsti oodates võid suhkruvett ka juua, muidu läheb asi ikka päris hulluks kätte.

Ja et kuidagi taltuda või auru välja lasta, võid ju alati mõelda, et fakk, nii ma seda ei jäta, rabada telefoni ja kukkuda vene pressi mobiliseerima. See on ju käpas sul.

Anonüümne ütles ...

Appi-appi-appi :D Jutt läheb tõesti üha villasemaks!
Aga vähemalt lugejatel on lõbus.

Anonüümne ütles ...

No vot me siin hullumajast eile otsisime selle Palju uulitsa Rakveres üles ja saime sisse ka, aga nad olid ennast voodi alla peitnud ja see hull vanamoor, kellel on millegipärast mehe nimi Toni, karjus, et ta lööb kõik kirvega maha, mitte ainult Ingridi. Ja need teised, kes tuli perepalatisse viia polsterdatud seinte vahele, piiksusid voodi alt, et üks neist on Hiireke ja teine Suss, ja et neil on juba parem ja et nagunii elekter läks ära ja nad rohkem blogida ei saa. Me siis läksime ära, aga nüüd paistab, et see noorem naine on täna veel rohkem hull kui eile ja me nüüd hakkasime juba sõitma. Sanitarid võtsime ka kaasa, kes selle hullu vanainimese, kes kirvega vehib (see noorem täna veel kinnitas seda), kahjutuks teevad, aga talle on muidu perepalatis lisavoodi olemas.

Anonüümne ütles ...

intsukesed ja innsukesed ja irjakesd õndsakesed- kas õiged nimesid ei saa kasutada? Lihtsalt raske orienteeruda, kes kellele maksma peab ja kellele tasaarvestust tehakse. pliiz

Irja ütles ...

Mõnitage jah minu ema. Nüüd ei pea mina enam teiega edasi vaidlema, sest teie olete oma madalust juba tõestanud. Mehe nimega Toni?

Vot see oli tase. I rest my case.

Anonüümne ütles ...

Oi, kas nutt tuleb peale, kui keegi sinu pereliikmete kohta midagi ütleb, kusjuures päris vaimuka nalja vormis?

Sa oled ikka täiesti süüdimatu ju, kui hakkad siin halama pärast seda, kuidas sa oled viis aastat valimatult inimesi mõnitanud, solvanud ja sõimanud.

Nagu antudki näites: valetad räigelt ja läbivalt, mõnitad ja sõimad oma mehe eksnaist, ähvardad lapsed omale võtta (???), keerad oma ema üles, kes seejärel asub ähvardama, et tungib kirvega kallale ei-teagi-kellele (jälle: ???) ja siis äkki on nutt lahti, et miks sind mõnitatakse?

Sõnades oled kange tegija ja miljuneer, aga kui postkasti potsatab valge ümbrik, kus sind kutsustakse ülekuulamisele TUNNISTAJANA, siis kõigepealt lased püksid täis, siis lõugad pool päeva blogis ja aktiveerid vene meediat.

Sa peaksid vast ikka ise ka aru saama, et adekvaatsed, stabiilse psüühikaga inimesed käituvad natuke teisiti.

Oma "keiss" resti edaspidi enne, kui üldse alustad. Sa ei ole karistamatu ja siin viimastel päevadel kokkukeeratule järgnevad kindlasti tagajärjed. Mõtle juba praegu, kuidas sa nendega toime tuled.

Anonüümne ütles ...

Ah et Irja kaebleb mamma mõnitamise üle? Tuletame siis meelde mõne teise inimese pereliikmeid. Kui Nirti tahtis omal ajal teada ntx seda, kuhu kadusid Tähismaade varjupaigast võetud loomad, teatasid Tähismaad, et Nirti ema on prostituut. Kui Juhan Saul-Gross palkas Irja endale nõuandjaks (mille tulemusena ta kinnimajja kukkus), teatasid Tähismaad, et JSG eksämm on kanu veristav voodoonõid ja võttis muusikaakadeemia rektori sekretärina töötades laua all rektori m... suhu. Kas tahad veel näiteid, Irja? Seda mäletame ka, kuidas sa vanasti rääkisid, et su mammake tekitab sinus sellist allergiat, et sa ei saa Paju t ööbida.