kolmapäev, 2. detsember 2009

Kaur Hanson ja Indrek Raudne toimetasid koos Kadrioru saksa koolis


Väljavõte Kadrioru Saksa Gümnaasiumi hoolekogu protokollist 05.03.2009, ehk mõned päevad enne Kaur Hansoni vahistamist.

Nagu selgub Kadrioru saksa kooli hoolekogu veebi riputatud protokollidest, asjatasid Kaur Hanson ja tema lähedane sõber Indrek Raudne aktiivselt kooli juures, andes suuniseid kooli juhtimiseks. Kaur Hanson koostas koolielu puudutavaid küsimusi. Võib arvata, et kooli juhtimine oli allutatud Kaur Hanson'ile ja Indrek Raudne'le.

Seejuures pole hoolekogu protokollides midagi Hansoni vahistamise ega tausta kohta. Seda ei ilmne üldse koolielu puudutavatest tekstidest ega kommentaaridest. Justnagu poleks midagi toimunud. Kaur Hansoni asemele pole enam kui poole aasta jooksul valitud isegi uut hoolekogu esimeest. Justkui toimetaks Hanson kusagilt veel hoolekogus edasi.

Hanson alustas aasta algul suurejoonelisi projekte kooliajalehe, kooliveebi ja laptopi-klassi loomiseks, kõik need projektid katkesidkui lõigatult pärast Hansoni vahistamist, nendest pole üldse enam juttu tehtud. Koolielu oleks nagu seiskunud pärast Hansoni vahistamist. Jääb mulje, et Hanson juhtis tervet kooli.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

arvan, et raudnegi kratib kukalt...oma poja suhtes...aga äkki see kaurike...

asi loomulikult selles , et raudne pole intelligentne inimene. ideed tulid kaurilt. ja vaene raudne sattus osava pedofiili lõa otsa.

Anonüümne ütles ...

Oot, miks alles nüüd hakati rääkima tema vahistamisest? Kui Urro ja Türja näiteks liinilt kadusid, tekkis kohe massides huvi, et mis konkreetse sita eest nad kinni pandi või maha löödi?

What gives?

Inno ütles ...

See jah arusaamatu, miks vaikiti. Ma arvan, et nüüd kirjutati, sest Hans Luik sai haisu ninna ja temal hammas verine selle asja peale.

Inno ütles ...

Ajakirjandusringkonnad olid vait muidu, ilmselt oli teada.
"Aga on asju, millest me ei räägi," kui tsiteerida Anvar Samostit.