pühapäev, 13. detsember 2009

Seksikas ja skandaalne Tüdrukute klubi täna TV3-e uudistes!

See oli siis see esimene hea uudis, millest ma ei tahtnud enne kirjutada, kui asi eetrisse läheb - igaks juhuks, et Ingrid ei jõuaks seda ära keelata. Tore Anna-Maria Makko nimelt helistas meile reedel ja küsis Tüdrukute klubi kohta, et kas me ei tahaks anda TV3-le intervjuud. Ja me muidugi tahtsime, sest Apollo müügijuht Tiia Laul oli Ringvaate-saates Inno kohta laimu levitanud, väites, et raamatus on laste pildid ja et raamat on elulooline jutustus ning täis laimu.

Tahtsime selle laimu ümber lükata ja olime seepärast intervjuuga rõõmsasti nõus. Intervjuu tegi Mati Metsjõe ja suured tänud talle :). Kel soovi, võib seda TV3-e arhiivist vaadata :).

Tubli TV3, et ei löönud megatähtsa Ingrid Tähismaa ees araks ja julgesite Innoga intervjuu teha! ETV Ringvaade näiteks ei julenud, kuigi Inno saatis neile (Anu Välbale ja Marko Reikopile) juba neljapäeval meili, millele ei vastatud, ja helistas ning palus, kas ta ei võiks samuti saatesse tulla, et  Tiia Laulu laimu ümber lükata.

Saate toimetaja Reimo Sildvee ütles, et no vaatame seda asja ja lubas tagasi helistada, aga ei helistanud. Aga TV3 helistas ja Inno sai oma loo ära rääkida.

Seega on TV3-e uudiste ajakirjanikud palju julgemad kui ETV Ringvaate omad. Üks ajakirjanduseetika nõudeid on nimelt, et kui sa edastad kellegi kohta sedavõrd tõsiseid väiteid nagu tegi Ringvaade (laste pildid, laim), siis sa oled kohustatud ka teiselt poolelt kommentaari võtma. Ja eriti oled sa seda kohustatud tegema siis, kui inimene, keda laimati, seda veel spetsiaalselt palub. On arusaamatu, miks ETV Inno palvele vastu ei tulnud. Isegi meie siin kohvikus oleme alati üles pannud kõik kirjad ja vastuväited, mida on meile saatnud inimesed, kes on leidnud, et neid siin laimatakse. Me ei ole sellest kunagi keeldunud, kui inimene on seda palunud.

Aga TV3-le veelkord tänud õigluse jaluleseadmise eest :)!

PS Järgmisel nädalal tuleb veel üks üllatus..

NB! Tüdrukute klubi müüb Kasutatud Raamat, veebiaadress kasutatudraamat.ee.

46 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis Teie raamat maksma hakkab, kui ise seda müüte?

Irja ütles ...

Me ei müü ise, müüb Kasutatud Raamat, veebiaadress kasutatudraamat.ee. Seal maksab 269 krooni minu teada praegu.

Anonüümne ütles ...

jah, eks see ongi tõde, et Inno üldse ei tea, kes on naine kaanepilastaid on Inno siin blogis lubanud kogu Ingridi koletu elu raamtusse raiuda ja ennast mingite hädaohtude eest sellega kaitsta.
Nüüd on see raamat kirjutatud ei kellestki, ei millestki - ime et Inno veel ei teata, et ta ei tea, kes selle kirjutas.

Anonüümne ütles ...

sellise pasa eest 269 krooni???
te olete ikka täiesti haiged. see on entsüklopeedia eest paras hind. targa raamatu eest. kasutatud sitapaberi eest umbes kolm korda rohkem kui oleks viimane piir.

Anonüümne ütles ...

Link sellele intervjuule, paluks.

Anonüümne ütles ...

seda intekat saab vist alles homme tv3 arhiivist kaeda, varuge kannatust seltsimehed:)

Anonüümne ütles ...

No aga kui te niisugused olete nagu kirjutate, siis miks te ei avaldanud pedofiil ja pettur Marko Rose vastuväidet, vaid hoopis kustutasite artikli temast?

Anonüümne ütles ...

20:11, nad ju lubasid lausa rekordeid purustama hakata selle "raamatuga"!

Irw...

Anonüümne ütles ...

Ma pakun, et see uurimine saab olema teemal "inimeste laimamine" vms.

Keegi keda siin l6dva randmega pedoks kutsuti, andis kindlasti asjale ametliku k2igu ja U&T peavad nyyd rabelema ja suue 2hmiga tagurpidi v2ntama hakkama. Keegi mainis, et mingi artikkel juba kustutet.

Kift vaadata kuidas inimesed, nagu venelaed ytlevad, - oma persele seiklusi otsivad. (Svojei zhope prikluchenie ishut)

Anonüümne ütles ...

Küsiks kõigepealt, kas ma olen Teile midagi halba teinud, et minu isikuandmeid minu nõusolekuta töötlete ja levitate blogis. Minu teada meil varem kokkupuuteid pole olnud, milles on asi?

Juhin Teie tähelepanu, et vastavalt Isikuandmete Kaitse seadusele on isikuandmete töötlemine andmesubjekti nõusolekuta keelatud.
http://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12909389

Fotograafilised teosed mis on lisatud postituse juurde on autoriõigusega kaitstud, teoste levitamine on lubatud üksnes autori nõusolekul.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=217212

Ma pole kunagi andnud kellegile nõusolekut, kaasaarvatud Teile, enda isikuandmete töötlemiseks, samuti autoriõigusega kaitstud teoste levitamiseks.

Kohtuotsus mis on lisatud postituse juurde pole avalikes andmekogudes.

See, et keegi töötleb või on varem töödelnud kusagil minu nõusolekuta minu isikuandmeid, ei anna automaatselt Teile õigust töödelda minu nõusolekuta minu isikuandmeid.

Palun lõpetage koheselt minu isikuandmete nõusolekuta töötlemine oma blogis

Inno ütles ...

Enne keelamist oli hind 212 krooni Raamatukois, poes oli 220 krooni ringis. Eks defitsiitse asja hind ikka tõuseb.
Ise me veel hetkel ei müü, aga kui saame valmis sobiva lahenduse, siis hakkame ka ise müüma. Hinda ei oska hetkel veel öelda, turg paneb selle paika. Raamatukoi lubas ka müüma hakata, kui Ingrid lubatud kohtupaberit ei too.

Inno ütles ...

20:28:
kellest on jutt?

Anonüümne ütles ...

Reikop ja Välba on Hans H. Luige tallaalused , nagu Kärmaski. IRL-i klaköörid.

jube.

Anonüümne ütles ...

"imeilusast" ja"imetargast" takso-sepast,irw!

Anonüümne ütles ...

Reikopon tuntud varga Aivar Roobi endine elukaaslane, ehk pede ringkaitse toimib ja veel kuidas.

Irja ütles ...

No aga ärgu siis ostku see, kes kalliks peab :). Vaba maa ju.

Irja ütles ...

Paneme lingi niipea kui see veebi ilmub!

Anonüümne ütles ...

Millal Amazon.comi pealt selle raamatu inglise keelset varianti osta saab?

Irja ütles ...

Marko Rose - tema puhul otsustasime vastulause asemel teksti eemaldada. Marko Rose saatis asja kohta pika seletuse ja me otsustasime selle põhjal materjalid maha võtta. Seletust me ei avaldanud, sest see sisaldas delikaatseid isikuandmeid, mis puudutasid ka lapsi.

Irja ütles ...

20:25, laim on tsiviilasi. Kunagi ammu oli krimasi, aga enam pole.

Anonüümne ütles ...

Mina arvan, et raamatu ärakeelamises mängis oma osa ka Lõuna-Eesti tuntud pedo Marko Rose. Ingrid olevat käinud tema käest Valgamaal tasulisi konsultatsioone võtmas, kuidas saab mõne päevaga ebameeldivaid lugusid siinsest blogist ilma liigse mölinata maha võtta. Ning Marko õpetaski teda (hea tasu eest mõistagi)

Anonüümne ütles ...

To Irja 21:07 Mõned pedod ikka nutikad.

Irja ütles ...

Veiko, ma olen Eike ja Krista Einamale mitu meili saatnud, paludes neilt kommentaari, aga nad ei ole mulle midagi vastanud. Ma oleks hea meelega nende versiooni ära kuulanud ja üles pannud, samuti Viljar Lohu oma.

Kui nad on nõus asja kommenteerima/vastulauset esitama, siis ma hea meelega kajastan ka nende seisukohti.

Anonüümne ütles ...

Delikaatsed isikuandmed on IKS § 4 lg 2 kohaselt selline ammendav loetelu:

2) Delikaatsed isikuandmed on:
1) poliitilisi vaateid, usulisi ja maailmavaatelisi veendumusi kirjeldavad andmed, välja arvatud andmed seadusega ettenähtud korras registreeritud eraõiguslike juriidiliste isikute liikmeks olemise kohta;
2) etnilist päritolu ja rassilist kuuluvust kirjeldavad andmed;
3) andmed terviseseisundi või puude kohta;
4) andmed pärilikkuse informatsiooni kohta;
5) biomeetrilised andmed (eelkõige sõrmejälje-, peopesajälje- ja silmaiirisekujutis ning geeniandmed);
6) andmed seksuaalelu kohta;
7) andmed ametiühingu liikmelisuse kohta;
8) andmed süüteo toimepanemise või selle ohvriks langemise kohta enne avalikku kohtuistungit või õigusrikkumise asjas otsuse langetamist või asja menetluse lõpetamist.

M.R. vist avalikustas oma ametiühingu liikimelisuse ning seepärast ta hoiatus siit kustutatigi.

Anonüümne ütles ...

Seletust me ei avaldanud, sest see sisaldas delikaatseid isikuandmeid, mis puudutasid ka lapsi. - Vaat nüüd on küll jama lahti, Tähismaad vassivad mis kole. Delikaatsed isikuandmed saab seletusest alati välja jätta, nagu pärast pikka mangumist kustutasid Tähismaad lõpuks ära ka Marko Rose poolt pilastatud lapse nime.

Siin on ikka täieline ebavõrdsus, kui oled üle Eesti tuntud pedo ja pettur, ehk establishmendi liige, siis on sul kohe ERIÕIGUSED, siis sa oled sitt, kes kantakse Tähismaade pool pilpa peal.

Aga selle puutumatu staatuse saavutamine on omaette kunsttükk.

Ingridile võib vaid kaasa tunda, vilunud petturina kasseeris Marko Rose küll rahad sisse ja lubas maad ja ilmad kokku, aga Ingridi suhtes on Tähismaad immuunsed ja naeravad selle arutu kulutuse peale pihku ning Sangastes pupsutab praegu sama asja peale pedofiil ja pettur Marko.

Anonüümne ütles ...

To 20:28 Kallis Marko. Sinu asjas on tähelepanuväärne avalik huvi, mis tuntavalt kaalub üles ühe pervo kohtuotsuse ning paari pildi avalikustamise. Sellisel juhul on ka mittedelikaatsete isikuandmete (avalikest portaalidest pärit fotod ning jõustunud kohtuotsused, kust on vajalikud andmed kõrvaldatud ja nend) avaldamine ja kasutamine mitteärilistl ja hoiatavatel eesmärkidel õigustatud. Kui soovid kedagi kohtusse kaevata siis palun tee seda - tõenäoliselt hakkab sellise kummalise kohtumenetluse vastu huvi tundma ka suur ajakirjandus ning need häbiteod, kohtuotsused ja pildid saavad läbi meediatsirkuse Eestis igaleühele teatavaks.

Anonüümne ütles ...

Paistab nii, et see Marko Rose on kirjeldanud detailselt, kuidas just käib laste keppimine, ja see on piisav argument, et Inno ja Irja võtavad Marko häbipostist maha, kiites kaudselt seega tema teguviisi ja järelikult kogu pedofiilia heaks. Jutustades ise juurde aust, õiglusest, inimõigustest. Kuhu nüüd? Kuhumaani mandume?

Anonüümne ütles ...

Ei tea, mis hea pärast sellised kõvad summad mängu pannakse. Kohtuotsust sirvides võiks oletada, et simulatsioonimäng nägi välja umbes niimodi: näitas talle korduvalt oma suguorganit ja sundis pealt vaatama, kui ta ennast käega suguliselt rahuldas. Tea, kas normaalne täiskasvand inimene ikka sellise harjutuse eest maksma kukub. Aga on võlureid, kellel on imelikku mõju, nagu selgub prk Tähismaadele ja ka nende konkurentidele. Vähemalt üks isend sipleb seega juba sula või sees praegu.

Anonüümne ütles ...

2) Delikaatsed isikuandmed on:
1) poliitilisi vaateid, usulisi ja maailmavaatelisi veendumusi kirjeldavad andmed, välja arvatud andmed seadusega ettenähtud korras registreeritud eraõiguslike juriidiliste isikute liikmeks olemise kohta; - EUROOPA LIIDU LIIMESRIIGIS HOLLANDIS ON OLEMAS PEDOFIILIDE PARTEI, KOHTUOTSUSES ON KAJASTATUD POLIITILISI VAATEID!
2) etnilist päritolu ja rassilist kuuluvust kirjeldavad andmed; - SISALDUB SPERMAPURSKES!
3) andmed terviseseisundi või puude kohta; - PEDOFIILIA!
4) andmed pärilikkuse informatsiooni kohta; - OTSE LOOMULIKULT SPERMA!
5) biomeetrilised andmed (eelkõige sõrmejälje-, peopesajälje- ja silmaiirisekujutis ning geeniandmed); - GEENIANDMED SPERMAS!
6) andmed seksuaalelu kohta; - SELLEST KOHTUOTSUS LAUSA KUBISEB!
Vastavalt Isikuandmete Kaitse seadusele on isikuandmete töötlemine andmesubjekti nõusolekuta keelatud.
http://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12909389

Anonüümne ütles ...

aga miks peab kauplus kes teenib eraettevõtja huve, võtma kauplusse müügile raamatu, mis nende arvates ei müü, vaid koormab pinda.

Anonüümne ütles ...

mingit linki ka sellele Rose teemale on?

Irja ütles ...

Aga raamat ju müüb, Kasutatud Raamatu omanik just teatas, et tal on tohutu nõudlus, kust saaks raamatut juurde ;).

Kui Apollo ei müü, eks siis teenivad teised ;).

Anonüümne ütles ...

Marko Rose link (kogu see pikk rodu kuna artikkel kustutatud)
http://209.85.229.132/search?q=cache:ydL8VDjlQtQJ:innojairja.blogspot.com/2009/12/veel-uks-pedofiil-marko-rose.html+%22marko+rose%22&cd=13&hl=et&ct=clnk&gl=ee

Anonüümne ütles ...

Arvutimaailm pakub palju üllatusi!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kui vana see Ingridi vanem poiss on, võiks juba Innole kerepeale anda ükskord. Äkki tuleb mõsitus p..st pähe

Anonüümne ütles ...

to 22:48

Kauplus ei peagi müügile võtma kui ei taha, aga kui võttis, siis ka müügu, mitte ärgu peatagu müüki suvaliste telefonikõnede(valede) peale.

Anonüümne ütles ...

Issand, mille üle sa rõõmustad, jäid voorimehe hobuse alla või? Rahvas on loll või? Kõigepealt näitab sind, koledat ja karvast (vahepeale kaunist Ingridit) , siis räägid sa totrat juttu, siis näitab Innot, kes lausvalet suust välja ajab.

Anonüümne ütles ...

Ainult kaks küsimust Innole ja Irjale.
1. Miks on siit blogiarhiivist kadunud veel hiljuti üleval olnud järjejutt "Tüdrukute klubi", mida ilmestasid täiesti udustamata pildid, kus peal täiesti ja isegi väga äratuntavad Ingrid Tähismaa, Urve Palo, Terje Eipre jt?
2. Kas järgmisena annate välja raamatu pealkirjaga "Toomas ja Evelin", mida siin omal ajal samuti järjejutuna avaldasite, mille kaane peal on "üldse mitte" äratuntavad T. H. Ilves ja E. Ilves, või tõmbate seekord kaanepildile, kus veidi udustatud nägudega T. H. Ilves ja E. Ilves, kohe kaks musta jutti üle silmade?

Irja ütles ...

Viimasele - ei tea (vastus mõlemale küsimusele)

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=358801
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Miks te kunagi lõpuni ausaks ei jää ja vassima hakkate kui mingi jama tekib? Inno see sinu jutt, et ma ei tunne seda naist kaanepildil on sama nagu roolijoodikutel, kes vahele jäädes hakkavad rääkima käärinud õunamahlast, piparmündikommidest jne...
iluspoiss

Irja ütles ...

Sellepärast, et see on meie loomus (vassida, kui mingi jama tekib) ;)

Mäletate seda lugu skorpionist ja kilpkonnast? Loomuse vastu ei saa.

Irja ütles ...

Jeesus Kristus jäi lõpuni ausaks. Me kõik teame, mis temast sai :)

Anonüümne ütles ...

Türja, sa jagad Jeesus Kristuse missioonist Maa peal samapalju kui lehm lennuõnnetusest. Võta UskLootusArmastuselt järeleaitamistunde, selline võhiklikkus on piinlik lugeda isegi teie teadlikult piinlikuks kirjutatud blogist. Eriti nõme on, et sa kasutad sellist retoorikat teie endi valelikkuse ja silmakirjalikkuse õigustamiseks.

Anonüümne ütles ...

Mõtlikult:
kas mujal maailmas on delikaatsed isikuandmed samuti nii kõikehõlmavad?
et ei tohi öelda, et kodanik Long John Silver on valgenahaline, ühesilmaline ja puujalaga anarhist?

Anonüümne ütles ...

huvitav, miks meile pole niisugust paragrahvi, et kui ikka keegi meelega kuri ja ilge on, siis saaks ka selle eest karistada.
Mis krdi isikuandmete jura see käib kogu aeg!