neljapäev, 21. jaanuar 2010

Esistalinist saabus Eestisse


Väljavõte Delfi veebist.

No comments.

Ainult ühest ei saa aru, miks see suurmees trügib Euroopa Liitu ja NATOsse. Mis tal sinna väikeste sekka asja on?

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väiklane on Venemaad väikeseks nimetada - veelgi väiklasem ühe väikese riigi väikesel lennukil üle oma suure ja laia territooriumi lendamist keelata. Pada sõimab katelt.

Anonüümne ütles ...

Venemaa võimuladvik on korduvalt öelnud, et neil ei ole midagi Gruusia vastu aga diktaator Saakashvillit nad ei salli!On öeldud ,et kui kukub Gruusia praegune president ,kaob Eestist ka Ilves.Mõlemad on ühekoolivennad ja nende ülesanne ei ole teps mitte presidendi roll, Venemaa piirialal asetsevates väikeriikides.Meil nimetatakse neid Bushi meeskonnaks kelle "vägiteod" on jõudnud juba ilma igasuguste piirideta Saksamaale ja paljudesse teistesse Euroopa väikeriikidesse korraldamaks kõikvõimalikke provokatsioone Venemaa vastu.Selline poliitika, millega on sidunud enamus Eesti võimuladvikust on ehtne majanduse surm.Miks aga sellise kuritegevusega liitutakse, on põhjus maailma vanim ,ikka raha ja võim!Sellest pimestatuna ,ei maksa inimelu mitte midagi!!!

Anonüümne ütles ...

Ikka tõeline "uudispomm" - eile juba kogu meistriimmeedia pasundas ja juba täna jõudis Innole ka kohale. Jõudu, kopipeist-"ajakirjanik"!

Anonüümne ütles ...

Määmää- lammasinimene. Kas õigekiri valmistab raskusi. Maistriim- kasuta eestikeelseid termineid on endal ka lihtsam.
Igatahes, vabamüürlased ruulivad, jee-jee.

Anonüümne ütles ...

n-tähe vahele jätnud süüdlane on ennast põlema pannud. palun minu surmas süüdistada staliniste.

Anonüümne ütles ...

11:42-le. Jah, vaata kui hästi me NL-is elasime! Kui odav oli viin. Olegem ausad, muud meile vaja polnudki.

Ja nüüd hiilivad kurjad väikeriigid suure, südamliku ja jõuka (vaadake kui hästi elatakse Tambovi oblastis!) Venemaa (emakese!) piiridel. Õudne hakkab! Ainult provokatsioonid!!!! Kuidas julges üks kartulivabariik üldse välja kuulutada mingi "suveräänsuse". Provokatsioon! Räägivad seal oma tšuhnaa-keeles? Jälle provokatsioon.

Anonüümne ütles ...

Ja kui hästi Venemaal asjad paika pannakse - Gruusia diktaator! Venemaal näiteks pole kunagi diktaatoreid olnud. Seal on lihtsalt kontrollitud demokraatia. Heade suhete olulisust Venemaaga näitab tõik, et Soome lausa ujub rahas tänu Venemaa puidutollidele. Kogenud Venemaa koolitab maksude abil Soome ettevõtjaid. Muidu läheksid need lohakaks ja lakkaksid mõtlemast. Aga hoidku jumal kedagi Karjala teemal kobisemast. Provokatsioone Moskvas ei sallita.

Anonüümne ütles ...

Loogiline et stalinist kuna see Mihheil kukutas edumeelse Gorbatsovi parema käe, endise Gruusia KGB ülema Sevardnadze, kes presidendiks saamise eel oli tapnud eelmise presidendi Gamsahhurdia - eelmise stalinisti. Kohvik nõuab, tooge Sevardnadze tagasi. Muide stalinistid võiksid kõik koguneda Eestisse ja siia jäädagi, küll ära mahuvad, neid vaid käputäis.

Peet ütles ...

Laariga paras paar, mõlemad suurushullud.

Anonüümne ütles ...

aga Stalin ongi Gruusias Püha Mees. Kui ei usu lugege kokku palju seal tänavaid, alleesid ja väljakuid on Jossif Vissarionovitši järgi nimetatud.

Anonüümne ütles ...

Путин и Медведев поют комические куплеты.
http://www.youtube.com/watch?v=t_z2sKAY6AQ&feature=player_embedded

ingrid