kolmapäev, 6. jaanuar 2010

Haapsalu reformikad lasid omale füüri?


Väljavõte ERRi veebist.

Siin üks uudise selle kohta, kuidas Läänemaa reformikad müüsid 6 aastat tagasi maja 1,2 miljoniga ja täna, mil kinnisvaraturg on põhjas, ostsid selle 3 korda kallimalt tagasi. Surpertehing! Sarnaneb raudtee tagasiostmisega, kus reformikad mitu miljardit maksumaksja raha uugama panid, saade selle eest ka mitukümmend miljonit krooni vaheltkasu.

Vot reformikad juba oskavad elada, ikka vanas heas nõuka aja vaimus. Isegi Tiit Vähi kahvatub sellise kenjaalsuse kõrval.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Raudtee "tõi Eestile tagasi" ikka Keskerakond, juntsud. Ah ei taha mäletada kesikerakonna juhtfiguure roheliste lippude lehvides aegluubis veduri ees helgesse tulevikku astumas? Üks eriti aktiivne pugeja, Laasi vist, tegi ju isegi ettepaneku füüreri auks raudtee tagasiostu päev Eesti majanduse taassünni päevaks nimetada.

Inno ütles ...

Valitsusjuht oli ikka Unzip. Tema otsustas.

Anonüümne ütles ...

Et siis võtad süüdistada savisaart võõraste sulgedega ehtimises?

jevlampi ütles ...

Raudtee "müüs" jälle üks teine kamp, kas pole nii? Kas tõesti on juba itaalia "investori" vägiteod meelest läinud? Ja meie julgeolekukoordinaatori üleinimlikud ponnistused tema maaletoomisel! Tuhandeleheküljeline müügileping, mida keegi ei suutnud tõlkida, lugeda ja lõpuks leidagi, kuna šeifi võti oli mingi mimmi käes! GIBB-i nimeline pasatskite kamp, kellelt saadi erastamisnõu sama palju, kui surnult sooja, lõpuks lastigi nad minema väikese paarisajamillise hüvitise ja kontoriüüri kompensatsiooniga, kõike seda kino juhatas pärnoja ja vastutas liivik, kes nüüd euroopa kohtus õigeks meheks sai ja süüdlast kogu sellel kammajaal enam polegi. See, et kesk raudtee tagasi ostis oli ehk vaieldav tegu, aga see, et rehvorm pronkspoisiga sigatsedes eesti riiki jalga tulistas ja nüüd siin parastab, on topelt seatemp.

Anonüümne ütles ...

Looduskaitse maadega hangeldamisega rahad saadud ja nüüd edasi -2 miljoni panna tervishoiu raha sõpradele ja arvata on, et mitte ainult tänud saadakse selle ostutehinguga tagasi.
Haapsalu vana mudamaffia paneb sõnakuuleliku Danilovi firma kaudu rahasid-Taastusravihaigla maksis kuskil 90 miljonit ja jälle 30 miljonit läheb samalaadsesse haigla ehitamisel käiku, aga mida ei ole Haapsalus? korralikku haiglat. Muuseas võttis Sukles Ligi käest juba linna kassasse 2,9 miljoni ja teised omavalitsused oma raha muredega olgu vait.
RE ruulib jälle.
Sukles myys ja Sukles ostis, JOKK

jevlampi ütles ...

Saadi ju uued rahad taha a' 100.- päevas meie hooldushaigla niigi vaestelt klientidelt! Ja rehvormiringääling käsitleb teemat loomulikult nii, et riigi puhul ongi see ikka õige, müüa odavalt ja osta kallilt, eriti nüüd, kui kõik teavad, kus kinnisvaraturg praegu on!

Inno ütles ...

Ignar Fjuk vist sirvis selle tuhandeleheküljelise asja ikka läbi, ta tõstis ka kisa, aga tal pandi suu suht ruttu kinni.

Seal toimetasid sellised tegelased nagu see KGB koputaja Pärnoja, siis "luurekoordinaator" Kross ja veel mõned tegelinskid. Kes võiks kõik punti siduda ja Simmile seltsiks toimetada. Suudavad eesti rahvale rohkem kurja teha, kui kogu rahvas seda hiljem hüvitada jaksab.

Anonüümne ütles ...

Pärnoja on Lipstoki hea sõber...Lausa peretuttavad, vanamees sai ikka hea füüri omal ajal sellest tehingust! Jagub ta lastelegi lahedalt maid ja maju!

teadjapoiss