kolmapäev, 6. jaanuar 2010

Valitsus valmistub Armin Karule füüri laskmiseks


Väljavõte E24 veebist.

Majanduskriisis kannatasid kõvasti kasiinod, kuhu inimesed naljalt enam jalga ei tõstnud ja mis parandas märkimisväärselt linnapilti, kuna varem oli kasiino pea iga nurga peal. Paljud on hakanud kasutama netikasiino teenuseid, kus võiduvõimalused suuremad. Eesti kasiinokuningas Armin Karu kuivas kokku kasiino-päkapikuks. Ent nüüd tahab mees vähemalt krahviks tõusta, kui laseb valitsusel internetis pokkeri mängimise ära keelata. Saab näha, kas inimesed peale seda tema rahapõrgutesse amokki jooksevad. Igatahes mujal pole sellist asja täheldatud. Siin üks kommentaar selle kohta:


06.01.2010 22:28
Kaugelt maalt : Uskumatu mida riik on valmis tegema ,et mangijad Eesti kasiinodesse juhatada!Seda selleks,et Karu sarnaste tobraste ari taas kasumisse jouaks ja riik saaks seda lehma lypsta! Ainult et see on naiivne ja ei toimi. USA yritas teha sama, resultaat on ymmargune null. Pole motet isiku valikuvabadust piirata. Eesti Vabariik liigub pisitasa totalisaarse rezhiimi suunas. Tana ytlevad nad meile mida me netis tegema peame, homme juba seda kuidas ja mida me motlema ja ytlema peame... Palju onne!

Inno komm veel lisaks:
muide, Eesti suurim "peresõber" Peep "Peebik" Vain, suur Reformi-koolitaja on jätkuvalt Karu firma Olympic Casino nõukogu liige, samas firmas töötab jälgimisteenistuse direktorina keegi Hindrek Vain, ilmselt tema vend.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ID kaardi küsimine kasiinosse minnes keeras Karuasja pjorse, meediamehed sellest aru ei saanud ja nõuavad nüüd ka ID kaarti kommivõimaluse eest! Varsti keelatakse internet ka Eestis ära, oli tiigrihüpe omal ajal, nüüd tehakse tiigriaastal oravahüpe..tagasi nõukarattasse!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=360718

pokerface

Inno ütles ...

Varsti pääseb Eestis internetti ainult ID-kaardiga.

Anonüümne ütles ...

Tuleb nõustuda esimese kommenteerijaga. Ise mängisin kasiinodes regulaarselt :). Ehk umbes 5 x 100 krooni aastas mängisin maha. Selline juhuslik klient, vahel läksin sinna sooja jõin ühe õlu ja mängisin 50-100 eeki maha. Nüüd tahavadid kaarti ja samas ajakirjanduses ähvardavad, et saad märgi külge, andmed lekivad ja pärast ei saa laenu vms kuna mängur. Ükskord juhtus,et ei saanud suitsu ka osta kuna uksest ilma registreerimata kaugemale ei lastud.

Anonüümne ütles ...

veel et, oletame et minusuguseid on ca 10000. jääbki Karul 5M aastas saamata

Anonüümne ütles ...

ennustan et see olympicu netikasiino kõrbeb täie pasaga :p

karust aga saab varsti rott ;)

Anonüümne ütles ...

Armin Karu lobi takistab vaba turumajandust.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=28364027&l=fpOpinion

pokerboy