reede, 15. jaanuar 2010

Info justiitsmaffia telgitaguste kohta: kohtunik Reet Allikvere sebib oma pankrotihaldurist mehele soodsadi diile


Allikverede perebisnis: pankrotihalduri amet, väljavõte Peeter Allikvere veebist.

Saabus selline info/tagasiside justiitsmaffia capo, kohtunik Reet Allikvere perebisnise kohta:

Kohtunik Reet Allikvere on pankrotihaldur Peeter Allikvere abikaasa!!! Ning kohtunik Allikvere sebib kohtus pankrotihaldur Allikverele tulusaid pankrotiasju, mille tulem (st. pankrotihalduri tasu), siis abikaasade ühisvarasse laekub. Märkimisväärne lisasissetulek ning pealtnäha JOKK.

http://www.google.ee/search?q=pankrotihaldur+allikvere&ie=UTF-8&hl=et


Inno:
vau! hakkab tulema infot kohtunike räpaste tegude kohta, kuidas siis riigi ja rahva tagant päise päeva ajal füüri lastakse, ja keegi ei köhi ka. Sest kõik on JOKK.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mandunud majandusajakirjanik võiks ometi teada, et pankrotihaldurit ei määra ringkonnakohtus, kus proua töötab...

Anonüümne ütles ...

neid asju on sadu ja sa võid ka sada avaldust prokuratuuri või kaposse või ministeeriumi või politseisse kirjutada - nad ainult irvitavad su üle ja ühtegi menetlust ei alusta.

seega on ainus võimalus - avalikustada.

inimestel saada üle valehäbist ja avalikustada - kõik sensitiivsed isikuandmed võib mustaga üle tõmmata - seda enam paistab kohtuniku ajuvaba jutt silma.

kohtunike käitumise üle tuleb kehtestada kontroll ja igapäevane järelvalve - see olgu uue seaduse sisu

Anonüümne ütles ...

kritiseerija võiks teada, et ega see kohtus tõesti nii ei ole, et mees annab naisele ja vastupidi - jutt käib ju suhetest ja sidemetest - ikka tema Maakohtu sõbranna annab - kui kritiseerija just tahab teada, kes ikka konkreetselt annab.

Hea uurimisobjekt on muidugi Kollomite paar , kelledest Taimikest on juba "Isamaareeturite " raamatus ära märgitud kui Suur- Karja kinnistu sebijat Vähjatiidule ja muule kambale.

Ta osutab teenuseid ja see paistab lahenditest ka pimedale näkku

Anonüümne ütles ...

Vangipandud kohtunik Shuvalovil oli vahendaja lausa kodunt võtta; advokaadist abikaasa.

Anonüümne ütles ...

No aga mida siis teha väikses Eestis, kus veel mõni aeg tagasi olid kõik juristid õppind ühes Tartu Ülikoolis, kus - üllatus-üllatus" - paljud noored ka omavahel paari läksid. Mis siis kui üks on kohtunik, teine enam advokaadieksameid teha ei tohi või vastupidi - et kes ees, see mees (naine), teine läheb omandab uue hariduse, hakkab näiteks aednikuks? Ega siin muidugi ei aita jutt, et kui naine mõistab kohut, siis sel puhul mees EI ole advokaadi rollis, sest kes tahab paranoiliselt mõelda (eks oma rikutuse tasemelt ikka), see ka mõtleb, et küll üks kaudselt ikka teist mõjutab... Mida siis teha - keelata juristide kooselud või hakata ülikooli juurasse võtma ainult mehi või ainult naisi... aga siis võib ju jama tekkida õdede-vendadega...tädipoegade-tütardega... Kes tahab viriseda, vinguda, kõik sitaks keerata ja kõiki kahtlustada, leiab selleks alati võimaluse.

Anonüümne ütles ...

kohtunike poolt heade otsade kättemängimine pankrotihalduritest sõpradele, sõbrannadele, abikaasadele, elukaaslastele, perekonnaliikmetele on juba nii tavaline. tartus näiteks saab proua sirje tael enamiku töödest ühe sõbrannast kohtuniku käest.

Inno ütles ...

Eks see sõltub inimese eetilistest tõekspidamistest, ehk kõlbelistest omadustest. Mina näiteks pole kunagi ära kasutanud oma töös ajakirjanikuna oma tutvusi ja sidemeid, kuigi selliseid võimalusi on olnud oi-oi palju ja see muutis mu töö märksa raskemaks. Nagu Irja on märkinud, peavad vastutavatel kohtadel töötama keskmisest kõrgemate kõlbeliste omadustega inimesed, ka kohtunikud kuuluvad nende hulka. Selle peale ei vaata ju keegi viltu, kui kaks heeringamüüjat oma tutvusi ja sugulus-sidemeid ära kasutavad, see on lausa soositud, kui see nende ärile kasuks tuleb.

Anonüümne ütles ...

Aga miks sa oma kõrgete eetiliste põhimõtete juures eeldad, et ühelgi teisel inimesel ei või neid olla? Ühelgi kohtunikul näiteks? Prokuröril? Uurijal? Advokaadil? Nagu ühegi justiitsametniku nimi teie blogisse ilmub, nii on ta ilma igasuguse kohtuta risti löödud: pätt, kaabakas, korruptant jne. Miks küll elu just teie teele kõige hullemaid jätiseid (teie jutust nisuke mulje jääb) veeretab?

Anonüümne ütles ...

Halduri määramisel on materjalidel sageli nn. ringkonnakohtu resulutsioon peal Peeter Allikvere määramise kohta.

jevlampi ütles ...

15:54
Loe ka varasemaid sissekandeid. Ongi nii, et inimeste kogemustele tuginedes võib seda kahjuks üsna kindlalt väita. Nagu kala hakkab mädanema peast, on justiitssüsteemi mädanemine alanud kõrgeimast ešelonist, riigikogust, kohukestest, õiguskansleri büroost, juustministeeriumist jne. Sebitud on varjamatu parteistamise nimel, oma tasku täitmise nimel, ringkäenduse nimel. Molekuli nimelise asjapulga asumisel juustmini etteotsa lisandus veel varjamatult üleaolev retoorika ja seaduste täielik oma suva järgi tõlgendamine. Loomulikult lendas selle haisva süsteemi peale kohale terve sülem suurte silmade, särava kesta ja pikkade koibadega putukaid, kes on vereimemises ja ilmekalt ripsmete plaksutamises oioi kui osavad...
Viimane piisk karikasse - nüüd tuleb võlausaldajal teha kohtutäiturile täitemenetluse alustamiseks ettemaks, mis tagastatakse, kui kohtutäitur on raha võlgnikult kätte saanud! Riik on oma olematuses ja olematutes sunnivahendites juba nii ebakindel, et raha kättesaamiseks ei põlata seda küsida kannatanutelt!