reede, 8. jaanuar 2010

Kas Andres müüs oma peenise maha kellelegi?

Saabus selline küsimus-kommentaar:

aga mind huvitab, kas Andres müüs oma peenise maha kellegile, peale seda kui Angelaks muutus?!
Muide Tartus saab Kopsukliinikus inimkatses osalemise eest see aasta juba 700 krooni ja transporditsekid makstakse ka kinni! 


Kas keegi teab lähemalt?

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Andres on Eesti kõige vaesem mees..
tal pole mitte munnigi!!!

iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Tõestus,et Eesti ühiskond on mandunud:
Delfi:
VIDEO: Riina Vändre: Kodutuid jõuga ei päästa

Eesti politsei tõstis inimesi tänavaile ja tegi kodutuks...

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et Inno sellekohane küsimus on kuidagipidi seotud Ingridile soovitatud soovahetusoperatsioniga. St. kui Andrese peenis peaks kusagil prepareerituna või sügavkülmikus vedelema, siis võiks Ingrid soovahetusel seda edukalt kasutada.

Tegelikult (kui jutud Ingridi abiellumisest Sputnikuga ei vasta tõele) võiks Ingrid peale soovahetust hoopis selle Andrese-Angelaga abielluda. Kuigi abielusse võib pingeid lisada võimalik asjaolu, et Ingrid kasutab oma abikaasa tarbetuks muutunud munni. Aga hea tahtmise ning seksuaalnõustjate ning kohtunik Haabsaare abiga saab tõenäoliselt ka sellest üle. Kohtunik Haabsaar võiks valida agaIngridi ja Angela oma uue ikooniseeria kangelasteks.

Anonüümne ütles ...

Ei tea, mida ingrid sellest teemast arvaks? tal oleks kindlasti infot.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult, kui nüüd tõsiselt rääkida, siis sellest ei jää soovahetusoperatsiooni käigus eriti midagi alles. See kasutatakse ära naissuguelundite vormimisel suuresti.

Anonüümne ütles ...

irja on viimasel kuidagi sõnakehvaks jäänud...

Anonüümne ütles ...

9.29-le. sa oleks ka sõnakehv, kui sinu mees koguaeg eksist unistab. jube ju. elad koos aga teine muudkui räägib endisest kaasast. see võtab esialgu jutuisu ära, siis söögiisu kah. vaata kui kõhnaks ta juba jäänud on. seedimine on nagunii korrast ära. midagi eriti enam süüa ei saa. aga mees seda ei märka, ikka jahvatab eksist.

Anonüümne ütles ...

inno lugu on haiguslugu.Kaastunne Irjale, kes peab seda taluma.

Irja ütles ...

Ei ole vaja avaldada kaastunnet sellele, kelle mees arutleb oma eksnaise vuntside ja soovahetuse üle. Avaldage kaastunnet sellele, kelle mees käib oma eksnaise juures puid saagimas või väravat parandamas :).

Anonüümne ütles ...

ilmselt see peenis mõnesse verivorsti pakki läks.

Anonüümne ütles ...

Muarust pole yks variant teisest targem ega hullem :D

Anonüümne ütles ...

Ega soovahetusoperatsiooni käigus peenis täielikult maha ei lõigata. Suures osas kasutatakse seda ära naissuguelundite moodustamiseks.

Anonüümne ütles ...

ma kuulsin täna, et irja olla selle innole ostnud. aga pidi mingi sünnipäevakink või nii olema. seega inno veel ei teagi, et tegelikult on see peenis tema irjakese käes. irjake proovib vahetevahel seda ise kasutada. sest inno pidi eksiga kangesti ametis olema. iga päev pidi ingridist rääkima. vot sellised lood siis.

Anonüümne ütles ...

Aga kuhu sai kott koos kuulidega?

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Soovahetusoperatsiooni korral eraldatakse munad juba varem. Munad võis ta küll kellelegi maha müüa.