reede, 8. jaanuar 2010

Veel üks pedofiil: Ain Krist


Väljavõte Postimehe veebist.

Siin veel üks pedofiil: Ain Krist. Kes seletuse järgi paneb kõike, mis liigutab: lapsi, loomi ja naisi.

Paistab olevat tegemist ühe suuremat sorti perverdiga.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Juhan Saul Gross sai täna vanglast välja
08.01.2010 14:41
Hendrik Alla
Kommenteeri | Prindi | Lisa järjehoidja
Täna hommikul kell kümme avanesid vangimaja väravad seltskonnameedia kangelase Juhan Saul Grossi ees.
Vangi pandi 45-aastane filmimees Gross novembrikuus, kui kohus karistas teda ähvardamise ja lähenemiskeelu rikkumise eest kaheksa kuu pikkuse vangistusega. Kaheksast kuust pidi Gross, kes viidi türmi otse kohtusaalist, ära istuma kaks kuud. Nüüd jääb karistusajast kanda pool aastat tingimisi.
Grossi süüdistati selles, et ta oli korduvalt rikkunud talle kehtestatud lähenemiskeeldu oma endisele elukaaslasele ja lapse emale Eike Einamale. Kohtumääruse kohaselt ei tohtinud Gross läheneda naisele lähemale kui äratundmiskaugusele ehk 100 meetrit.

Sellest hoolimata olevat Gross jälitanud Eike Einamad nii jalgsi kui ka autoga, saatnud vahel isegi mitu korda päevas SMSe ja e-kirju. Need olnud nii ropud ja mõnitavad kui ka sisaldanud armuavaldusi.

Süüdistuse järgi oli Gross mullu 11. märtsil kell 17.05 Tallinnas Virmalise tänaval ähvardanud Eike ema Kristat elusalt põlema panna.

«Ta lubas lapse kuuldes mu ema põlema panna. Laps oli terve päeva hüsteerias,» rääkis Eike eksmehe terrorist omal ajal Õhtulehele. Siis torgati läbi Eike ema sõiduki rehvid, mispeale laekus mehelt sõnum: «Nael kummi!»

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Põlevkivikaevanduse rajamine toob maarahvale pisarad silma http://www.e24.ee/?id=209260
Põlevkivikaevanduse rajamine toob maarahvale pisarad silma (49)
08.01.2010 08:32
Uus-Kiviõli kaevanduse rajamine tähendab Eesti Energiale miljarditesse kroonidesse ulatuvaid tulusid, Ida-Virumaa Maidla valla inimestele toob ettevõtmine aga vaid pisaraid.


Kõlab uskumatult, aga Eesti Energiat ähvardab põlevkivipuudus. Aidu karjääri ja Viru kaevanduse tühjendamise järel väheneb põlevkivi tootmine kümne miljoni tonnini aastas.

2016 on aga Cumulus Consultingu konsultandi Mihkel Laane analüüsile toetudes Eesti Energia õlitööstusel ja elektrijaamadel vaja 24 miljonit tonni põlevkivi aastas.

Puudujääk peab tulema Estonia kaevanduse mahtude kasvatamisest – selleks kavatseb kaevandusfirma kulutada miljard krooni –, aga ka Uus-Kiviõli kaevandusest.

«Uus-Kiviõli on viimane hea paik kaevanduse jaoks, ega Virumaal kaitsealade pärast palju kohti valida ole,» lausus Eesti Energia Kaevanduste juhatuse liige Kalmer Sokman. Kaevanduse aastakäive tuleb üle miljardi krooni ja see pakub tööd ligi 900 inimesele.

Teisel kaalukausil on 300 Maidla valla inimese kodurahu. Just nii palju inimesi elab kaevanduse mõjualas, selgub Cumuluse analüüsist. Eelmise aasta viimastel päevadel koostas Maidla valla Oandu küla Metsanurga Selts avaliku kirja, kinnitamaks vastuseisu uuele kaevandusele.

Oandu on üheks sobivaks kohaks rikastamisvabrikule, Sokmani sõnul on seal geoloogiliselt head tingimused. Inimesed pelgavad aga allmaakaevanduse rikastamisvabriku ning põlevkivi transpordiraudtee müra.

Diplomaadina kinnitas Sokman, et veel mitu paika on kaalumisel ja lõplikku otsust pole tehtud. Eesti Energia on püüdnud Oandu ja ka teisi kaevanduse teele jäävate külade inimesi veenda, et kaevandus «mahub» külarahva elukeskkonda. Mullu sügisel viidi inimesed isegi bussiga Estonia kaevanduse analoogilist rikastustehast vaatama.

Aga nagu märkis Marje Talvis Metsanurga Seltsist, veenis ekskursioon neid ennekõike selles, et mürarikas tehas kodutalude naabrusse ei sobi.

«Mitmed noored perekonnad kaaluvad elukohavahetust,» seisab avalikus kirjas. Juba praegu hangub elu vaikselt sealkandis, sest midagi suuremat ei julge keegi ette võtta teadmata, kus ja kuidas kaevandus toimima hakkab. Kaevandusega kaasneb kaevude kuivaks jäämine – seda on geoloogid juba tõendanud. Sokman lubab inimestele euronõuetele vastavat kraanivett.

«Meid häirib oluliste otsuste langetamine vallaelanike selja taga – niinimetatud avalik arutelu on pigem tsirkus ja hämamine, inimeste arvamusest ei hoolita, otsuste tegemisel lähtutakse eelkõige ettevõtte ärihuvidest,» seisab avalikus kirjas.

Hea uudis on esialgu see, et keskkonnaministeerium pole veel kinnitanud kaevanduse keskkonnamõjude hindamise programmi. See aga tähendab, et inimestel on veel võimalus kaevanduse rajamise otsust mõjutada.

Eesti Energia rahvusliku naftatööstuse ambitsioonika plaani on heaks kiitnud nii valitsus kui ka parlament. Uus-Kiviõli allmaakaevandus haarab 6200 hektarit. Sokmani sõnul loodab firma kaevanduse käiku lasta 2016.

Anonüümne ütles ...

Kui Ain Krist saab arvuti juurde, saadab ta ka väikese "õienduse" ning ähvardab andmekaitse tibide Laanesti ning Levandiga ning artikkel kustutatakse kohe. Pedofiilid on leidlikud ning nende ringkaitse tõhus.

Anonüümne ütles ...

Lugege kõik, kuidas "Elektrit Saab Tasuta" tümaks tehakse oma lolli jutuga asjatundjate poolt: http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/threads/43243-Tasuta-Elekter-Igale-Eesti-Kodanikule

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

18:30-le
No aga miks nad panid foorumi kinni minu jaoks?
Sest neil lõppesid argumendid ja pealegi Elfa müüb elektroonikat väljamaa hindadest kõrgema hinnaga,topelt hinnaga!!!

Anonüümne ütles ...

Shitcase tuleks isoleerida ja pikkade varrukatega särk selga toppida, tal on maniakaalne depressiivne psühhoos, mis on seotud kinnisideega tasuta elektrist ja pidev eneseeksponeerimine veel lisaks kõikvõimalikes kommentaariumides!

Doktor Iluspoiss

Anonüümne ütles ...

ei tea mis ingrid ka asjast arvab?

Anonüümne ütles ...

Suhtlesin Ainiga 20 aastat tagasi paar aastat lausa. Ta oli aferist, suller, suure suuga edev jutupaunik ja naistemees. Uskumatu minu jaoks kelleks ta väidetavalt muutunud on!
Ei suuda uskuda! Aga ju siis ongi nii, et inimesed on mitmepalgelised nagu Simm ja Hanson. Siiski Sirli teadis Karuloomast algusest peale kui temaga üürikat jagama hakkas...

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

aga huvitav, mis tõenditele tuginedes mõisteti see mees süüdi loomadega keppimises ja naise panemises sadismiga? kas loomalt küsisid uurijad umbes nii: uurija: "hr koer, kas sm krist ahistas teist seksuaalselt ?" loom " auh-auh", uurija: "kas ta ahistas teid ebaloomulikul meol?" loom vastab: auh-auh". uurija võtab kaasuse kokku: selge, see mees keppis loomi ebaloomulikul moel, asitõendid on kannatanu ütluste põhjal olemas.
või kuidas tõestatakse, et krist ppani oma naist ebaloomulikul moel? kas pelgalt ütluste põhjal, või olid ka iseloomulikud vägivallatudemärgid kehal? pole soovi sm kristi kaitsta, kuid tekkisid küsimused. asi on ju selles, et suuga võidakse kokku jahvatada mida iganes...

Anonüümne ütles ...

Ei teas kas naised saavad samutio olla pedofiilid? Igastahes on teie konkuretblogis selline juhtum kajastamist leidnu. MNis te sellest arvate?

Lugeda saab http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/2010/01/kas-uus-lastekaubandus.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

His family and this business have been power-bill free for over 11 years!http://www.ecoinnovation.co.nz/
His family and this business have been power-bill free for over 11 years!

His family and this business have been power-bill free for over 11 years!

His family and this business have been power-bill free for over 11 years!



EcoInnovation is a New Zealand-based renewable energy store and consultancy. Michael Lawley, our founder and chief engineer, is the world's foremost expert on the re-tasking of the SmartDrive motor, which can be salvaged from Fisher and Paykel washing machines, as well as some LG and Whirlpool versions. His family and this business have been power-bill free for over 11 years!

Our expertise was earned in the field, not just in the drawing room: we have been involved in over a thousand successful installations of micro-hydro, wind, and solar power systems.

We are also passionate educators (and not without a sense of humor), just watch Michael on the nationally popular 'My House My Castle' television show, playing the role of Carbon Cop, as he busts energy-wasting offenders while keeping it light. "You take thirty minute showers. And you're alone in there!?!" And if you are in need of a good investigation at your own location, how about an on-site audit?

We now have complete Turn-Key Systems available for the first time ever on the site! We have always sold them, but now they are conveniently categorized and economically priced to suit your needs.

We are also now promoting the Positive Futures Trust in our community of Taranaki, New Zealand. Please read more about it here.