teisipäev, 26. jaanuar 2010

Kus siin on kliima soojenemine, ahh?!


Väljavõte ilm.ee veebist.

Brrrrrrr.........

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jaajah, külmale maale ajate meid...

mpr ütles ...

Rekordkülm talv ikka, hämmastav lihtsalt. Nii konstantset külma talvekuud nagu tänavu jaanuar ma küll ei mäleta. Tavai, ennustagem julgelt, kas kevad tuleb ka keskmisest jahedam? Või kas üldse on lootust soojemale suvele?

Anonüümne ütles ...

Kliimasoojenemine on väljamõeldud pettus, millel on mitmeid põhjuseid, üks neist on kahtlemata niiöelda CO2 maksustamine.

Sellesama CO2 ehk süsihappegaasi, mida me kõik välja hingame ja taimed eluks tarbivad.

Teiseks põhjuseks annab see totaalse võimu selle pettuse väljamõtlejatele inimkonna elu korraldamiseks ja ökofashistliku diktatuuri kehtestamiseks kogu planeedil. Loomulikult pole neil kliimast ega loodusest sooja ega külma, see on vaid kasulik nipp oma võimu kehtestamiseks.

Googeldage ka East Anglia ülikooli e-kirjade skandaal, kus paljastub, kui paljud äraostetud teadlased kliimapettuse propagandaga tegelevad ja kliimaandmeid võltsivad.

Anonüümne ütles ...

kui tähte närida, siis juba ammu ei räägita kliimasoojenemisest, vaid kliimaMUUTUSTEST. Sest soojenemine on BS ja seda on suht lihtne ümber lükata. Aga vat muutused - see on nüüd see koht, kus miljardeid tuuritatakse. Juudid ikka oskavad, kohe kadedaks teeb...