esmaspäev, 4. jaanuar 2010

Mis on juhtunud Hans Hadniel Luige lehtedega?


Väljavõte hajameelne.blogspot.com veebist.

Hajameelne kirjutab oma blogis, et Päevaleht on loobunud uudistest, seda siis veebiväljaande põhjal, kus mitu päeva rippusid üleval samad lookesed, mis eriti uudislugusid ei meenutanud.

Aga minu arvates on see laiem teema: Hans H. Luige lehed. Mis veel kümmekond aastat tagasi Eesti ajakirjandusmaailma juhtisid. Ent mis nüüdseks on muutunud endise hiilguse haledaks varjuks. Ma ei tea, kas te lugesite aastavahetuse Ekspressi numbreid, aga mind üllatasid need oma armetusega. Tekkis tunne, et vägisi tahetakse lugejatest lahti saada. Ja nüüd jätkab Päevaleht samas vaimus.

Mis on juhtunud Hans H. Luige lehtedega? Miks asjad allamäge käivad? Kas on põhjus selles, et kalli raha eest ostetud Delfi veab ka teised põhja?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ka minu lemmik oli Päevaleht, kuid nüüd pärast uuendusi härib mind eelkõige esilehe teksti värv (liiga hall, väsitab silmi) ja teksti font.
Luigel on küll palgal palju online tegijaid, kuid uudiste maht ja kvaliteet on nõrk.

Inno ütles ...

Võibolla on töötajad palgata puhkusele saadetud?

Anonüümne ütles ...

EPL koondas aasta lõpus suure hulga töötajaid, eks see paistab.

Inno ütles ...

Kes sealt siis koondati?

Anonüümne ütles ...

Kurat küll, mis iba sa ajad? Kuidas veab ainus kasumit tootev toode praegu Ekspressi põhja? Delfi toodab teistest kiiremini uudiseid, on esimesena sündmuskohtadel, näitab pilte mida teistel pole ja sina räägid siin, et veab põhja. Jamajutt täiesti. Keskendu parem sellele kuidas Postimehes käib metsik raharaiskamine kui mingi mõnekümnese kollektiiviga sinukirutud Delfi suudab sellisele monstrumile ära panna. Peaks äkki Delfikaid Postimehesse palkama, saaks asjad liikuma?

Inno ütles ...

Delfil endal pole muidugi viga, aga Delfiga tuli kaasa suur võlakoorem, see veab põhja.