esmaspäev, 4. jaanuar 2010

Vau! Päevalehel veebis kaks julget arvajat: Margus Vuntus ja Jaanus Teder


Väljavõte Päevalehe veebist.

Päevalehel on veebis kaks julget arvajat: Margus Vuntus ja Jaanus Teder. Braavo!

Üldsegi mitte paha pärast, aga kes need julged on? Nad vääriks lausa medalit vapruse eest! Isegi Päevalehe enda töötajad ei julge midagi arvata, oma nime all siis. Nurga taga rusikat näitama on aga kõik mihklid.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Uudis on hoopis see, et sinu eks on lõpuks ometi sinu nimest lahti saanud. Juba ammu imestasin, kuidas ta ometi kannatab seda tühismaadega ühist nime välja.

Anonüümne ütles ...

Vau! Inno ja Jussike saavad omale elektroonilised jalarõngad!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=360997
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

irww olev ait ju kah.see seniilne penskar põlumeeste kogust jätkab eplis oma nime all.

Anonüümne ütles ...

Päevalehe kommentaarium on omadega täiesti putsis, kui viisakalt väljenduda. Ma ei tea mis kaalutlustel ja milline keenjus selle ID kaardi peale tuli, aga seda kommentaariumi pole enam olemas. Pooled kommentaarid kirjutab isehakanud pastor Harri Kingo, keda keegi lugeda ei viitsi ja ülejäänud pole eriti paremad. Kõige igavamatel tüüpidel on seal nüüd ruumi laiutada. Olin ise seal aktiivne kommenteerija vanasti, aga mitte see ei häiri mind kõige enam, vaid hoopis see, et ma ei saa lugeda nüüd teisi. Jah, oli palju idioote seal, aga oli ka palju tarku inimesi. Nüüd on vaid munadeta kingod. Kellel seda kohitsemist vaja oli, ei tea. Ehk lootis Luik, et kommentaatorid koliad nüüd Ekspressi või delfisse, aga sel juhul tegi ta valearvestuse, olen selles kindel. Ise olin EPLO-ga harjunud, see oli lihtne ja orienteeruda oli kerge, mis meelel, sai öeldud. Kas tõesti võis keegi EPL-is nii juhm olla, et arvata, et skisofreenilises ja ärapanejalikus Eestis leidub küllaldaselt sõltumatuid metsaelanikke, keda ei huvita ei töökoht, ega parteide diversandid, et oma nime all tulla kirjutama. Kokkuvõte Päevalehe idiootsusele - ehe Eesti pask.

Anonüümne ütles ...

Eelmisele, kes siis sinul keelab ennast registreerida ja edasi EPL kommenteerimast?gr

Anonüümne ütles ...

Aiai jälle üks tarkmees oma "kessulkeelabiga". Kõik põhjused seda mitte teha on mu kommentaaris olemas. Mina hindan anonüümsust, kuna Eesti ei taga inimestele mingit turvalisust, kui kellelgi peaks tekkima tahtmine sind võimupositsioonilt represseerida. Muide kohustust oma nime avaldada ei eksisteeri isegi Eestist 100X turvalisemates riikides. Mul ei tule ette ÜHTKI ajalehte välismaal, kus inimesed peavad kommenteerimiseks end üksüheselt tuvastama. Põhjus on lihtne - see on oma olemuselt kagebiitlik, mida läänes ei taluta, aga siin peavad isegi muidu normaalsed raadioajakirjanikud "Rahva teenrites" suureks saavutuseks. Eesti ühiskond on haige.Kõik on meil tagurpidi võrreldes inimlike ühiskondadega

Anonüümne ütles ...

iluspoiss - megairw

Inno ütles ...

Päevaleht võiks nendele kamikaze-dele vähemalt raha maksta, nagu Tõehetke saates tehakse.