esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Uued küsimused Ingrid Veidenbergi kohta ja Inno vastused

millal hakkasid tundma, et Ingrid ei olnud sulle enam tõeline hoolitsev abikaasa ja su lastele tõeline hoolitsev ema?
Eks selliseid märke oli juba varem, ent üks tõsisem hetk oli kindlasti Ingridi kõrvalehüpe Peep Vainuga 2001. aastal, mille ma täiesti juhuslikult avastasin. Siis mõistsin, et tegelikult Ingrid mind ei armasta ning minu vaev ja ohvrid selle suhte kooshoidmiseks olid olnud asjatud. Ja mida aeg edasi, seda enam ma selles veendusin.Aga mis Inno ja Irja arvavad kui üritakse Ingridit ja Marko Roset kokku viia. Äkki hakkavad koos käima ja koos elama. Ingrid toimetab Arterit edasi. Marko näitab Ingridile ja tema lastele oma suurt suguelundit ning rahuldab end manuaalselt, sundides kõiki seda pealt vaatama. Üpris tore perekond saaks.
Ma ei oska öelda, kuivõrd nad sobivad. Ma kujutan ette, kui Markol ongi mingid sellised kalduvused, siis Ingrid kupatab need temast kiiresti välja. Aga Ingridi kontaktid on avalikult teada, sestap ei tohiks Markol olla raske temaga ühendust võtta.

kuule Inno, sa ikka ei saa ei üle ega ümber sest vanast armastusest... kui mu mees oma ekskaasast kogu aeg vatraks, ma oleks ta ammu juba maha jätnud. on see irja sul vähe ullike, et seedib su kiimaseid höikeid ekskaasa suunas...
Ei saa jah, sest Ingrid algatab mu vastu pidevalt eri menetlusi, mis teda paratamatult meelde tuletavad. Ütleme nii, et ma olen sellise tähelepanuga harjunud. Irja kah. Tema jaoks on see puhas huumor.

mulle tundub, vabandage mind tõesti, ei innol on hing haige veidi
Ütleme nii, et hing oli algul tõesti haige, kui inimene, keda sa oled aastaid hoidnud, sulle lõpuks noa selga lööb. Eks see on loomulikult hinge jätnud sügava haava, aga ma olen sellega harjunud.

Miks Ingridi teemalisi kysimusi vastab ainult Inno? Kas kohvik on spetsialiteedid ja rollid just sedasi jaganud?
Irja ei tea Ingridist suurt midagi. Algul rääkisin talle neid lugusid Ingridist, ent kuna teema pakub laialdasemat huvi, siis panen need mõtted siia kohvikusse kirja. Irja ise loeb ka huviga, mis ma kirjutan.

Ingrid ja Irja. Kumbale neile rohkem keelekas meeldib/meeldis? Kas sa oled unistanud nad m6lemad yksteise otsa asetada ja siis kordam66da nende vittusid nikkuda? V6i, et yks neist ratsutab sul riista otsas ja teine vituga su n2o peal? V6i l2heks sul sellise trikitamise peale liiga ruttu lahti ja kogu l6bu j22ks liiga lyhikeseks?
Keelekas meeldib rohkem Irjale, Ingrid ei soovinud mind enam suudelda pärast seda, kui olin keelekat teinud. Ja ta ei paistnud sest ka mingit mõnu tundvat. Nende üksteise otsa seadmisest pole ma kunagi unistanud, pole isegi mõelnud sellele. Seksuaalses mõttes on nad väga erinevad, mistõttu ma ei kujuta hästi ette, et see üldse võimalik oleks. Ega ka need muud variandid. Ja ma kardan, et sellise tsirkuse peale ei läheks mul üldse kõvaks, lahti minemisest rääkimata, mis on ka halb variant. Nii uskumatu kui see ka ei ole, aga mulle täiesti piisab Irjast.

miks irja sult otse ei küsi. milleks need avalikud kirjad
Ta on kõike seda küsinud, ent kuna teema pakub laiemat huvi ja nüansse meenub üha enam, siis on lihtsam, kui panen need kirja siia päevikusse.

ma kordan oma palvet. palun eraldada ingridi teema ühiskondlikult tähtsatest teemadest. ei ole vaja iseenda saavutusi ühiskonnaelu elavdamisel kogu aeg ingridiga tasalülitada. ma hindan kõrgelt teie panust ühiskondlikult tähtsate teemade tõstatamisel, milledeks teistel julgust pole, aga ärge valage oma saavutusi ingridi sitaga üle. oma jõulusoovina ma kord juba palusin - näidake oma inimlikkust, näidake oma suursugusust ja jätke ta rahule, jätke ta rahule ja teie endi elu muutub palju ilusamaks ja täisväärtuslikumaks kui te neid valusaid mälestusi kogu aeg esile ei kisu ja ei osata.laske haavadel kinni kasvada ja uskuge mind, normaalsetel inimestel on oma elu ja nad ei taha kogu aeg teiste sitas sobrada. riigis hetkel toimuv on aga ülitähtis ja kontsentreeruda tuleb sellele, proovida ka endid ohjata kui teistelt sama nõuate. muidu on kogu aeg tunne, et sunnite inimesi ingridi sitapotist infotorti sööma. tort on maitsev, aga ärge pange seda söömise jaoks sitapotti, please. minu palvel on ka teaduslik tagapõhi - seksuaalselt erutunud inimesele ei olem tähtsad ühiskondlid teemad ja vastupidi - igal teemal oma aeg ja koht ja kontekst.
Kõik õige, aga ka see on osake elust ja kohviku missioon, kui nii võib öelda on kajastada elu sellisena nagu ta on. Elus on kõik omavahel seotud.

Ma loen küll suure huviga, mida Inno Ingridi kohta ütleb. See on ainuke otsene allikas, mis pole mõjutatav Ingridi hirmuvalitsemise ja lahtilaskmishirmuga. Teised ei julge ju eriti maadami tegemistest iitsatadagi. Ta on kõik inimesed ära hirmutanud, olen selles üsna kindel. Aga sellised kullakaevajast harakad tuleb rahva ette tuua ja nendelt võõrad suled eemaldada, et nende tõeline pale näha oleks.
Olen sellega täiesti nõus. Sest Ingrid on koondportree, sellise kaasaja niiditõmbaja portree. Temasugused juhivad praegu Eesti riiki.

Lõpetuseks ka üks Inksu-teemaline luuletus:
Ma tunnen küll Inksu
kel tinksu ja tonksu
tal kuulsust ja sära
kui ära´aetud märal
sülgab ta tatti
pritsib vahtu
tahab üht
ja rilleputsu
kiidab ennast
laimab teisi
vannub valet
nagu tõtt -
Inksu on vaid
lame EIT

-Tõrva laulik-

23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selline küsimus, et kas sa Ingridiga päriselus ka veel suhtled? Kas siis telefonitsi või silmast silma? Või ei kontakteeru te omavahel enam üldse?

Anonüümne ütles ...

Väga huvitav. Äkki asutab Inrid siis hoopis pedofiilide raviasutuse ning kupatab ka teistest pedodest need kombed välja. Nii saaks ka Kau Hansoni, Toomas Meola, Eluca , Rene Truberi jt. pedofiiliakalduvused välja kupatada.

Inno ütles ...

Vat Ingrid sobiks küll sellise asutuse juhiks. Oi seda kiunumist, mis sealt siis tuleb, ja ma usun, et kõik saavad terveks tohterdatud. Või siis kohitsetud, kui vaja.

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et Irja nautis seda kysimust "kas sina oled see kroonika peatoimetaja" :)Niiet siiski jama, et nimi vahetus.. Kui siin ringi vaadata siis mingid tyybid ju kommivad et talle meeldis klemmida selliste tuntumate kujudega või keda arvas olevat tuntud.Ehk siis-omada tuntumaid sõpru :)Noh, mis seal salata, eks taolisi inimesi on muidugi palju.

Anonüümne ütles ...

millal hakkasid tundma, et Ingrid ei olnud sulle enam tõeline hoolitsev abikaasa ja su lastele tõeline hoolitsev ema?
Eks selliseid märke oli juba varem, ent üks tõsisem hetk oli kindlasti Ingridi kõrvalehüpe Peep Vainuga 2001. aastal, mille ma täiesti juhuslikult avastasin. Siis mõistsin, et tegelikult Ingrid mind ei armasta ning minu vaev ja ohvrid selle suhte kooshoidmiseks olid olnud asjatud. Ja mida aeg edasi, seda enam ma selles veendusin.


kas su lapsed on sellest ajast sinu jaoks mõneti ka värdjad kuna ingridiga abielu polnud sinu silmis "tõeline"?

NB kasutan väljendit "värdjad" mõistes "vallaslaps" (tutvu jaan kundla juhtumiga).

Inno ütles ...

Ei ole lapsed mingid värdjad, ega vallaslapsed. Nad on ikka sündinud armastusest, vähemalt minu poolt.

Ingridiga enam suhelnud pole, sest temaga suhtlemine muutus hüsteeriliseks sõimuks ja ulgumiseks, kui püüdsime Irjaga temaga suhelda. Eriti lastele mõjus see traumeerivalt. Üritasime mõned korrad, ja siis jätsime katki.

Irja käis enne mind suht suvaliste kujudega, enamik neist avalikkusele täiesti tundmatud. Kui ta oleks mingi kuulsuse-pede, siis ta poleks minu poole vaadanudki.

Anonüümne ütles ...

Hmh, no selge see, et sinust kuulsamaid poleks ta naljalt kätte saanud.Ma arvan, et mingid a´la Sõõrukad saavad veits paremaid tshikke kah.
Aga ma pidasin silmas seda mis siin blogis on kommenteeritud, et mingite vanameestega semmis kes väidetavalt olla old vinged kirjanikud ja muidu ägedad onud (kuigi keegi neid suurt ei tea-ei tunne muidugi).

Anonüümne ütles ...

Äkki siis paned küsitluse üles: Kas Inrid Veidenberg sobib pedofiilide rehabilitatsioonikeskuse juhiks.

Äkki saab ta tulemuste ilmnedes koguni Valgetähe IV klassi teeneteristi.

Anonüümne ütles ...

minu arust võib su laste kohta öelda ikka värdjad. sina ei ole ju selles süüdi, et nad värdjad on. sina olid korralik isa ja abikaasa. selles on rohkem süüdi ingrid. sinu juttude põhjal polnud ta ei õige abikaasa ega ema, nii et su lapsi võib teatud mööndusega pidada ka vallaslasteks (kellel erinevalt tüüpilistest vallaslastest on korralik isa ja puudub õige ema).

Anonüümne ütles ...

on vist päris koormav elada kahe naisega.Kui üks pole hingest lahkud siis teine sinna ei mahu.Sa võid rääkida mida iganes ja sellepärast oled sa ka aastaid rajalt maas.
Su ajud on täitsa v...s.

Inno ütles ...

Ei ole koormav, huvitav on.

Ja selles laste asjas pole "süüdi" isegi mitte Ingrid, vaid Eesti suurepärane kohtusüsteem, mis lahendas asja nii targasti, et lapsed ei näe ei ema ega isa. Ja ma kardan, et mu lapsed pole ainsad sellised.

Anonüümne ütles ...

lugupeetud inno! kas oled saanud või teinud anaali? kui ei, siis kas plaanid?

Inno ütles ...

Ei ole ja ei plaani ka. Milleks?

Anonüümne ütles ...

on see irja sul vähe ullike, et seedib su kiimaseid höikeid ekskaasa suunas...
Ei saa jah, sest Ingrid algatab mu vastu pidevalt eri menetlusi, mis teda paratamatult meelde tuletavad. Ütleme nii, et ma olen sellise tähelepanuga harjunud. Irja kah. Tema jaoks on see puhas huumor.

Miks Inno küsimusele ei vastanud ???


Muide, mul ka üks küsimus: Irjo, mida sa arvad ennast tundvat, kui su oma liha ja veri ehk sinu lapsed nii 10-20 aasta pärast sullw näkku sülitavad ja kohtlevad sind, kui viimast nartsu ?

Inno ütles ...

Aga miks nad peaks seda tegema? Ma poleks ise oma emale näkku sülitanud ja kohelnud teda kui viimast nartsu, kui ta oleks vägivaldse mehe juurest jalga lasknud ja mul pole põhjust arvata, et ka mu lapsed teistmoodi talitavad.

Inno ütles ...

Ja ma vastasin, see oligi mu vastus sellele küsimusele.

Anonüümne ütles ...

Inno, sa ei vastanud või õigemini siiski vastasid? St. sinu vastusest lähtuvalt ongi Irja sinu arusaamade kohaselt üks ullike, kes on sul võimaldanud aastaid ära elada ilma tõelist tööd tegemata.

Lisaks selle laste teemaga ei teinud ma nalja, vaid räägin oma kogemustest. Sõltumata emast on lastel siiski olemas ka oma nägemus. Sinu senise tegevuse põhjla saab sinu laste nägemus olla ainult üks, meie isa on näru, kellele tuleb igal võimalusel näkku sülitada. Põhipoint on pigem selles, et Irja leiab uue pano ja viskab sind välja. Inno, kes või mis old sa siis ? Jah, aastaid tagasi olid sa pm tegija meie ajakirjandusmaastikul, kuid peale sellist asjade käiku oleks sa kodutu, keda ei võtaks tööle ka SLÕ. Mees, kui sinus on vähegi meest, siis näe ette ka negatiivseid stsenaariume ja võta selles suhtes midagi ette.

Anonüümne ütles ...

Mingid Ingridi sõbrannad siin või? Midagi konstruktiivset öelda pole ja lahmitakse suvaliselt lapsikuid küsimusi Irja teemal. See on nii läbinähtav ja nõme. Mina Inno asemel ei vastaks üldse. Ega see, et Irjat üritatakse elu eest maha teha ja provokatsioonidega Innot närvi ajada....noh, ma ei tea, see on ikka nii lame, et suisa muigele ajab. Aga kogu kohvikust on näha, et Inno hoiab Irjat. Ärge provotseerige riidu, mida niiukuinii ei tule, kallid kohvikulised! Ja ärge kisage, kui Ingridi teemal juttu tuleb. Ma olen isegi Inksu kohta nii mõndagi siin küsinud ja Inno on alati leidnud aega ausalt vastamiseks. Ja nad on siiski abielus olnud ning neil on lapsed. Selles mõttes jäävad nad alati seotuks. Mitte keegi pole öelnud, et kui inimesed lahutavad, siis enam üksteisest rääkida ega mõelda tohi. Jessus küll- neid seob väga palju asju ja mida rohkem need asjad lahti rääkida, seda kasulikum. Äkki väljuks juba sellest nõuka-aegsest piinlikust seisundist, kus pere asju arutati ja lapsi tehti tagatoas teki all!

Irja ütles ...

Minu arust on need provokatsioonid naljakad. Ja näitavad, et need inimesed, kes nõnda kirjutavad, ei tunne meid ega meie suhet. Ja seepärast ei aja nad mind ka närvi. Ei ole, mille pärast närvi minna.

Mina ei kavatse igal juhul kuskile minna. Miks peaksin? Mul on maailma parim mees.

Irja ütles ...

Ja need kirjeldused "NAKi toast" on ka kujuteldamatult naljakad, naljakas-armsad. Seepärast ei olegi ma neid maha võtnud. Las teised kohvikulised ka vaatavad ja naeravad, kuhumaani mõne fantaasia küündib.

Kurvitsat olen ma vaid korra näinud. Rüütle on hullandekas ja Gulk on lihtsalt Albert. Seksinud ei ole ma neist kellegagi. Ega ausalt öelda mitte ühegi NAKi mehega. Kui ma Innoga kokku sain, siis Ingrid kuulutas igal pool, et ma olen "keppinud kõigi NAKi meestega", ilmselt lootuses, et Inno mind seepeale maha jätab.

Aga ei ole, tee mis tahad. Isegi Aapo Ilves, kelle käest ei pääsenud mitte ükski tüdruk, kes nakki sattus, ei või seda öelda.

Tõsi, mul oli suhe luuletaja Hasso Krulliga, aga seda ma ei olegi eitanud. Samuti Jaak Urmetiga, kui ta oli TNTs. Aga mitte ühegi "NAKi mehega", midagi pole teha, ma seksinud ei ole.

Anonüümne ütles ...

Ano 19-le:
Ei, Inno pole kunagi saanud ega teinud anaali. Ega plaani ka. Mlleks?

"Mulle meeldis end eriti rahuldada, kui oli sitahäda. Sest mehel on pärakus närvilõpmed, mis soodustavad mõnutunnet. Ja tavaliselt tekkis mul soov end rahuldada samal ajal kui oli sitahäda. Ehk siis, mida suurem junn, seda suurem soov ja seda mõnusam seks iseendaga. Mingil hetkel õppisin ära sama tunnet ise
tekitama, pistes näppu tagumikku. Siis mitu näppu ja siis terve rusikas. Hea abimees oli vibraator, tavaline riist, mida enamasti naistele soovitatakse. Ja ma hakkasin ette kujutama, kuidas teine mees mind pärakusse kepib. Ning hakkasin täitsa mõistma homosid, kes seda praktiseerivad. Ning hakkasin ette kujutama, et olen homo. Tahtsin proovida seksi meestega. Ajasin ennast täiesti karvadest paljaks kubeme piirkonnast. Et kui juhus tuleb, siis ei peaks häbenema."

Anonüümne ütles ...

kuule räägi, kas Ingrid oli ka karvane, ma mõtlen, mitte ainult sealt, kus peab olema, vaid ka käsivarred ja jalad ja...
ja kas ta raseeris või epileeris ka ennast? mis vahendeid ta kasutas?
Piltide peal on ta küll väga ilus.

Anonüümne ütles ...

Inno 25 jaanuar 2010 23:07
Aga kui ema oleks vägivaldse isa juurest jalga lasknud ja SIND isaga jätnud? Jätnud väikese lapse vägivaldse lapsevanemaga ja isegi mitte üritanud suhelda, ega ka mitte lapse jaoks elatist maksnud?

Sa ju ei ürita oma lastega suhelda. Ühe korra üritasid, kui Ingrid teatas, et talle irja juuresolek ei sobi, siis hakkasid nagu titt jalgu trampima ja jonnima ja jätsid oma lapsed kus see ja teine.