neljapäev, 21. jaanuar 2010

Uued perspektiivsed turud: Venemaa, India ja Hiina


Väljavõte Äripäeva veebist.

Kus on kriis?, võib küsida, kui vaadata Hiina möödunud aasta ligi 10% majanduskasvu, seda olukorras, kus kõik nn arenenud turud kolinal alla käisid. Ja nende seas Eestis, kel olid küll olemas eeldused kasvuks, ent kes oli pannud kõik omad munad sellesse, arenenud turgude korvi. Mäletate küll seda juttu, Euroopa Liiduga liitumise ajal, et nüüd võib kõik muud turud unustada, sest Euroopa Liit veab igas olukorras välja. Ole ainult mees ja tooda. Täna on käes see tõehetk, mil on näha, kuidas see Euroopa Liit siis välja veab. Kus Eesti riigi eelarve on üle pika aja suures defitsiidis, riigi võlakoormus kasvab hüppeliselt ning töötute arv on lähenemas 200 000ni. Kus ekspordi maht pidevalt väheneb ja sellega eestlaste võime tulu teenida. Sisuliselt on Eesti riik praegu pankrotis, mida aitavad siluda vaid vara sundmüük ja kiirlaenud. Ning selle põhjuseks on mõne aasta tagune rumal otsus panna kõik lootused ühele, Euroopa turule.

Mis siis on need perspektiivsed turud, kuhu tasub ja saab müüa? Sellele küsimusele võib vastata teise küsimusega: kus on praegu Eesti juhtivad ärimehed? Just, nagu kirjutab tänane Äripäev, siis on Rein Kilk Hiinas. Ning Hiinas on pikka aega ees juba soomlased, kelle Elcoteq sai äsja hiinlastelt suure tellimuse.

Hiina kõrval on jõudsalt arenemas ülejäänud uued tiigrid, ehk siis Venemaa ja India. Mida Eesti poliitikud on seni pidanud väheperspektiivseteks. Ent kus kinnitavad millegipärast kanda kõik ülejäänud, luues oma ettevõtjatele turule sisenemiseks eeldusi. Kui teiste riikide poliitikud ehitavad sildu, siis Eesti omad oskavad neid vaid põletada. Sõbrustades selliste poolearuliste märatsejatega nagu Mihhail Saakašvili, kes tuleks otseteed hullumajja saata. Kes on Gruusia riigi perse keeranud, kui ausalt öelda, ja kes tahab ka Eesti kaasa vedada. Eesti ja Gruusia puhul on tegemist kahe luuseriga, kes teineteisel selga sügavad ja üksteist kiidavad.

Olukorras, kus teiste riikide esindajad loovad aktiivselt ettevõtetele sisenemisvõimalusi Hiinas, Indias ja Venemaal, tekib küsimus, miks Eesti juhid suhtlevad vaid Gruusiaga? Kas tõesti on kavas ka eesti rahva elu täiesti perse keerata.

57 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hoiatus igati asjakohane, ära tõesti sõbrustades selliste poolearuliste märatsejatega nagu Inno Tähismaa, kes tuleks otseteed hullumajja saata. Kes on Irjale perse keeranud, kui ausalt öelda, ja kes tahab ka Edgarit kaasa vedada. Irja ja Edgari puhul on tegemist kahe luuseriga, kes teineteisel selga sügavad ja üksteist kiidavad.

Inno ütles ...

Gruusias pandaks selline kriitiline blogija kindlasti hullumajja, kui just maha ei lööda. Ja peagi see aeg ka Eestisse ei tule. Et siis hullunud juhid saaks vabalt märatseda, Ansipi capode stiilis.

Anonüümne ütles ...

Tiiger Venemaa? Inno, mine käi oma naise viimaste säästude eest Venemaal. Soovitavalt vähemalt kuuajane reis ja mitte ainult Moskvas ja Peterburis. Pärast seda jutusta edasi "tiigrist".

Anonüümne ütles ...

Inno ei saa enam, eesti stalinistid panid kapitalist Irja ameerika miljonid persse.

Anonüümne ütles ...

Tõesti, miks ei panda selle blogi vaimselt haigeid tegelasi hullumajja, eriti kui oleksid nad terved, siis selline tegevus mustaks Eestit. Eesti on lihtsalt nii stalinistlik, et hullumajad on normaalsest rahvast pungil ja hullud kui kõige ohutumad sinna ei mahu.

Anonüümne ütles ...

Kuhu tiiger Brasiilia jäi :) ?
Peaasi, et Venemaa ära sai märgitud.
Valitsus ei peagi sulle midagi otsima, selleks on veidi teised vahendid, aga töötu endine ajakirjanik ei peagi kõikidest maailma asjadest aru saama.

Anonüümne ütles ...

Inno! Üllatav, et sa ei oska õigesti kirjutada fraasi "persse keerama". Milles põhjus?

Inno ütles ...

Brasiilia ka muidugi, aga ta on kaugel. On ka lähemaid variante.

Anonüümne ütles ...

nagu uppub on kõvasti öeldud upub, siis ka "persse keerama" on väga tugevasti perse keerama. ilmselt räägitakse selles peres juba mongoli keeles, mis irja esivanemate keel, kuna stalinistid teevad siin neil elu kibedaks, siis see nende uus kodumaa.

Anonüümne ütles ...

Kas Brasiilia on palju kaugemal kui Hiina?

Anonüümne ütles ...

hahah...venemaa on tiiger...
mõned pildid tiigritest http://englishrussia.com/images/russian_police2/1.jpg

Anonüümne ütles ...

Inno kirjutab mingit jura, kuna ei taha vastata lugejate tegelikele küsimustele (kuigi väidab, et see böogi siin on absoluutselt kõige ja kõikide avalikustamiseks). Pole küll enam originaalne ja tüütu nagu too Duracell aga ma loodan ikkagi saada vastust küsimusele:

Inno, kas sellel pildil seal palmi alla onaneerid sa vasaku või parema käega? Või hoopis mõlemaga korraga? Ja kas sa onaneerimise ajal mõtled tavaliselt Irjast või Ingridist?
Räägi nüüd ära!

Anonüümne ütles ...

POMMUUDIS!
Stalinistlik prokurör nõuab Liis Haavlile 4 aasta 4 kuu pikkust reaalset vanglakaristust. Tähismaade sõbrannale, kes tahtis ainult vanakesi (isegi vaatamata sellele, et nad olid vanad stalinistid ja kapitalistid) abistada ja nende seas vaba sõna levitada!!! Maha stalinism! Käed eemale Liis Haavlist! See on ikka jube, mis toimub, eile see heasüdamlik vanake, ainult viis korda kriminaalkorras karistatud Lori-Kurvits, täna tahetakse vangi saata varem ainult kaks korda karistatud Liis Haavel - jah, igüks meist võib olla järgmine, kui võimu pihta midagi öelda julgeme. Kus on välisajakirjanike silmad-kõrvad?!

Anonüümne ütles ...

kas see on see ettevõte, kelle lõppu te eelmine aasta samal ajal kõvasti kraaksusite?

Anonüümne ütles ...

Mitte analüüs vaid anaalis,aiakirjanik urro.
Lamba köha ütleks selle soperdise kohta.

Anonüümne ütles ...

Sama ikka. Inno oli õnnest sillas, kui sai raporteerida, kuidas Ansipi rahvavaenulik reziim järjekordseid töötuid tekitab. "Majandusajakirjanikule" ei tulnud muidugi meelde, et Elcoteq on ka parematel aegadel kord tootmist koomale tõmmanud ja siis jälle laiendanud, kord töölisi juurde palganud ja siis vahepeal osa lahti lasknud - ka enne igasugust masu.
Aga no mis teha - N. Liidu ajal käisid ka vene "ajakirjanikud" Pariisis kodutuid pildistamas, kuigi hirmsasti oleks tahtnud hoopis Eiffeli tornist klõpsu teha. Selle nimi on sotsiaalne tellimus, kui keegi veel ei tea.

Anonüümne ütles ...

Jah, selle mölaga lapsi ei toida.
Tegelikult oled ju asotsiaal.
Irja peost sööd.Minul oleks häbi.

Anonüümne ütles ...

To 15.36 Twelve points!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=363424

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Aga tõepoolest Inno ja Irja, miks te enam Liis Haavelist ei kirjuta? Millal siis veel kui mitte täna?

Anonüümne ütles ...

Kummastav on see, et kõiki keda Inno ja Irja kaitsevad, pannakse lõpuks ikkagi kinni või saavad maalesõidukeelu?! Nüüd intrigeeriv küsimus, Irja kaitseb emalõvina Innot, mis saab? Kuluaarides sahistatakse, et Innost tahetakse teha pretsedent, teistele alimentidest kõrvalehoidjatele hirmutav eeskuju! Märter, saate hiljem kisendada läbi trellide! Huvitav on ka see, et pea igas sellises cases figureerib Sillar...
Kisub põnevaks...

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Oodake, sõbrad, varsti on paarike taas arvuti taga ja teatab, et nad ootaks kõigepealt ära, mis otsuse teeb Haavli suhtes kohus, ja et enne kohtu otsust kellegi hukka, ammuks siis süüdi mõistmine on nende meelest väga inetu (stalinistlik nagunii). Nemad näiteks kunagi midagi niisugust pole teinud ega tee ka tulevikus.
Muide, tea kas Tähismaad on jälle ülekuulamisel või Soomes meelt avaldamas, pole teistest juba pool päeva miskit kuulda.

Anonüümne ütles ...

Irja läks küla peale menetlema. Türja taob aga ämma kapi taga pihku.

Anonüümne ütles ...

Loen ja naeran, see blogi on Inno ja Irja "laps" nagu nad ise nimetavad. Mul sellest "lapsest" jube kahju, kõik mõnitavad tema "ema ja isa". Narrivad, togivad ja tõukavad. Igaüks võib ema kohta öelda lits ja isa kohta jobu. Nii see laps seal seisab, pastkaga otsa ees "olen loll, ema mul kole ja isa mõtetu jorss".

19:12 armas lühike lause aga väga tabav. Siiani naeran.

Anonüümne ütles ...

peded ja iluspoisid, mis teil viga on?

MIS TEIL VIGA ON?

MA EI SAAAAA ARU, MIS TEIL VIGA ON, ET SÕIMATE INNOT JA IRJAT?

Anonüümne ütles ...

Ma pole kunagi siin otseselt kedagi sõimanud, räägin läbi lillede. Huumor, satiir ja ka sarkasm parandab maailma, tore kui ka tänapäeva noored oskavad ridade vahelt lugeda. Nõuka ajal ainult ridade vahelt tõde lugema pidigi.
Inno ja Irja on sarnased nagu 2 tilka tõrva meepotis!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kui siin "ilkujaid" poleks, arvaks mõni harvem "kohviku"külastaja heauskselt, et kõik, mida Tähismaad räägivad, ongi puhas kuld. Satub teine näiteks mõne pisaraid kiskuva sissekande peale, kuidas jälle keegi on õnnetukesi kiusanud - ja vaata kui äkki usubki. Kasvõi juba sellise jama ärahoidmiseks on vaja pikema mäluga "ilkujaid", kes teavad, mida see paarike endast tegelikult kujutab ja oi kelle kallal oi kui palju ilkunud (ilma jutumärkideta) on.
Vat nii, 19.30 ehk Mis Sul Viga On.
Seda, et I2 kellegi "ilkumise" peale mõistusele tuleb, nagunii keegi enam ei usu.

Anonüümne ütles ...

INNOL JA IRJAL POLE AEGA - NAD PARAJASTI RIKASTUVAD!

Koosaka kiri (kui nemad tema kinnistut ei taha, siis andku Nazorile - Notsnoi Dozorile)

V.a.irja ja Inno.
Me soovime kinkida Teile Vöru tänava kohviku toetuseks Tartumaal Vara vallas Kannu kinnistust 1/2 osa,Pöördusime avaldusega Tartu notar Tiina Tombergi poole et tehingu tegemiseks aeg registreerida.Meile vastas notar täna et Teie Irja ja Inno peate sel juhul notariga ühendust vötma isiku andmete tarvis.notari e-mail aadress on tomberg@notar.ee
2008.a.05.02.veebruaril väljastas notar Mati Nihveltile pärimistunnistuse ,kus on märgitud et M.Nihvelt on oma isa ainupärija 1/2 18 ha metsa osas.Tasusime riigilöivu vastavalt tehingu väärtusele.Siis edestas kaimo Timmusk völtsitud allkirjadega paberi,/völtsimine on kindlaks tehtud Löuna politsei prefektuuris.Kuid vastati et kriminaalasja ei saa alustada kuna Heinrich Nihvelt on surnud.Kuid sellegi poolest notar meile kinnistusavaldust ei teinud ja asjaöiguslepingut ei sölminud.Pöhjendas völast Kaimo Timmuski ees.Et saada kinnistusraamatusse sissekanne,selleks peaksime meie pöörduma kohtu poole,kuhu me ka pöördusime.Meile esitati riigilöivu suuruseks 7000 krooni.Seega jäi see ära.Kuna notar Tiina Tomberg 2004 a.24 mail vormistas koheselt kinkelepingu sellele samale kaimo Timmuski tütrele.;Vastas et see juriidiline öigus oli,kuna mati omandas oma ema pärandist 1/6 kinnistuväliselt.Ka siis ei olnud mati kinnistut käsutama saanud hakkata ja notar vormistas koheselt ,kui oli Helju Nihvelti pärandiasjus väljastanud pärimistunnistuse 5 minutilise vahega oli mati enese teadmata ära kinkinud.Seega ei tohiks ka antud juhul probleeme olla,notar on ju asjaga kursis.Mingit völgnevust Kainmo timmuski ees ei ole.Seega oleksime südamest tänulikud ,kui vötaksite selle kinke vastu.kinke koormamiseks soovime et ,kui kirjandus kohvik valmib,et siis saaksime koos matiga päevas tassike tasuta kohvi.See olekski köik.Kui Teie seda kinget siiski ei taha,siis sooviksin Teie abiga kinkida Nazorlastele.Notar arvab,et Teie ühendust ei vöta ja sellepärast minule täna üleolevalt teataski.Tänan Teid Irja ja Inno,olete väga ,väga kaunis ja südamlik,öiglane ja haruldane abielupaar siin Eestis.Ja veel rohkem röömustab see,et Te plaanite Tartusse kohvikut teha. Tervitades Riida ja mati Nihvelt tartumaalt

KOOSAKAL NÄDALA PÄRAST KRIM. ASI (võltsimine) - IRJA TEMA ADVOKAAT

Koosakal suur soov Irjale oma kinnisvara anda, nagu kõik tahavad anda seda teisele suurele juristile Liis Haavelile, kes on Irja sõbranna ja kaitsealune. 1. veebruaril kell 10 Tartu kohtus näeme, raisk!

Anonüümne ütles ...

koosakas said...

Olen lihtne ,vaene naine.Aga tunnistan kriminaalasja.mind ootaks ees vangla.Kuritegu on raske.Mille kohPolitseiprefektuuri uurija Eneli Haldna ja majanduskuritegudega vöitleva osakonna komissar Peeter pärna osaluseltoimus kiirläbiotsimine ,mitte minu elukohas,vaid Mati Nihvelti elukohas asukohaga Tartu Lina 6-117.
Ära vöeti originaal üürileping.Kohtuistung toimub 1.02.2010 aasta Tartu Maakohtus hommikul kell10 kohtunik Madis Kägu osavötul.Minu kaitseadvokaadiks on Irja Tähismaa.Lisan süüdistuse,milles mind süüdistatakse peale oma avameelse mötte avalduse ,Selline on Reformarite kättemaks.Halastust ei tehta isegi pensionieas vanamuttidele.Kuid see mutt jääb oma sisemuse veendumusele kindlaksEesti ainus töeline president oleks Edgar Savisaar.
Väljavöte süüdistuskokkuvöttest.
Löuna Ringkonnaprokuratuur.
Süüdistusakt
Kriminaalasjas 08260103864
22.12.2009Tartus.
Löuna Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Ene Timmi juhindudes KrMS§154 koostas käesolevas kriminaalasjas süüdistusakti.
Süüdistatava andmed.
Nimi:Riida Nihvelt
Elu-vöi asukoht ja aadress.Lina6-117,Tartu
Isikukood vöi sünniaeg
Haridus pöhi
Emakeel eesti keel
Karistatus puudub
Tökend elukohast lahkumise keeld
Kuriteo kvalifikatsioon Kar§344lg1,§345 lg1
kaitsja Valli Murde

Kuriteo asjaolud.
2008aasta veebruaris otsis93-aastane Albert Kiis endale ajalehekuulutuse kaudu hooldajat.kuulutusele vastas märtsikuus Riida Nihvelt,kellel puudus registreeritud elukoht Tartu linnas.saavutati kokkulepe hoolduseks ning Albert Kiis allkirjastas elukohateate Riida Nihvelti elamaasumise kohta albert Kiisile kuuluvas korteris Tartu Anne2-46.riida nihvelt viis elukohateate Tartu Linnavalitsuse registriteenistusse,kus viimatinimetatud aadress tema elukohana registreeriti.
Albert kiis suri 20.08.2009.a.13.08.2008 aastal oli Albert kiis esitanud avalduse,mille alusel algatati kriminaalmenetlus,tuvastat Albert kiisi allkirjad üürilepingul ja Mati nihvelti elukohateatisel olid völtsitudja elanike registrisse esitatud Riida Nihvelti poolt
Menetluskulud
Käekirjaekspertiisid 6120 kr.
Riida Nihveltit süüdistatakse selles,et tema
eesmärgiga säilitadarahvastikuregistri eelnimetatud kanne ja seeläbi tartu linna elanikule laienevad öigused ning öigus kasutada üürilepingu alusel Tartus Anne2-46 paiknevat eluruumi ja takistamaks riida Nihveltit aadressilt tartu.Anne2-46 väljaregistreerimist,völtsis 2008a.Tartu maakonnas13.03.2008 kuupäeva kandva üürilepingu enda ja Albert kiisi vahel Tartus,anne2-46 asuva korter eluaegse üürimise kohta.
Sellega pani Riida Nihvelt toimeKarS§344lg1 järgi kvalitseeritava kuriteo-dokumendi ,mille alusel on vöimalik omandada öigusi.
Ene Timmi
Ringkonnaprokurör
Kohtusse kutsutavate isikute nimekirja väljavöte
Süüdistaja Riida Nihvelt
kaitsja Valli Murde
tunnistaja Hilja Toomeoja.

Anonüümne ütles ...

To 19.48 Kuldsed sõnad!
Ole julge! Ütle välja! Ja looda, et ei taibatud.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Issand, sa näed, ja sa ei mürista! Mis õudse kamba see õudne paarike on suutnud enda ümber koondada - liishaavlid-velloloidid, bäkkmannid-hietanenud-puskarnõi-revad-linterid, saulgrossid-galojannid, nüüd veel miskid nihveldid... Kes lihtsalt pätt, kes hull pätt... inimrämps, kellega eladeski ei tahaks kokku puutuda.

Anonüümne ütles ...

"majandusanalüütik" Inno, kes ise Eestiski ettevõtlusega toime ei tule, puistab jälle "kuldmune" :)))))

Anonüümne ütles ...

KOMMENTEERIJAD

MIS TEIL RAISK VIGA ON?

Anonüümne ütles ...

Milleks Haavlist kirjutada, kui ta oma kuritegelikul teel saadud tulu enam nende 2 narriga ei jaga?!

Anonüümne ütles ...

Retsi ja petise armulaul.
http://www.youtube.com/watch?v=ldEomwSNYwI

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Inno, räägi mis tunne oli äriklassis sõita ja viietärni hotellis peldikus käia. Mõnus vist, polnud pööblit jalus...
A kuradi stalinistid on nende miljonite väärtuse nii väikeseks teinud, et kauaks ei jätkunud.
Raha teil nüüd otsas, mul üks soovitus - tehke pornofilme, teil ju kaamera olemas. Ehk mõni pervert tahab osta videot kuidas haisev ja sitaste varbavahedega Inno menetleb kultuuritegelaste madratsit Irjat. Miski gluteenivaba saiakese raha ikka teeniks.

Anonüümne ütles ...

Kummastav on jälle täna see, et peremehed on kohvikust eemal ja nendega koos ka Nirtid, Ingridid ja Stalinid! Keegi ei haugu, isegi kapopeded mitte! See on minu vandenõuteooria...
Isegi shitcase käib siin viimasel ajal üliharva ja poetab mõne pisinupu. Tasuta lõunaid pole!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kunas tuleb "Tüdrukute klubi" teine osa - madrats Irjast? Inno pidi oma elus kirjutama ausalt ja avameelselt. Ingritist me juba teame, nüüd paluks paljastusi Irjast.

Anonüümne ütles ...

Mitte ühtegi teemasse minevat kommentaari. Vaid mönitused ja roppus. Köik see mis te välja pritsite, sellised te ka olete. Vötke peegel ja vaadakse ennast ning möelge, et kas sellised te tahategi olla.

Anonüümne ütles ...

Teemasse läheks selle blogi autorite meelest ainult Eesti mahamüümine venelastele, aga kas seda tahaks teha...

Anonüümne ütles ...

21:31

mine pane peeglit.

Anonüümne ütles ...

jehh.....siin hulk haukuvad piidreid koos, kes kohviku peremehi sõimavad?
äkki peaksite kah gluteenivabu koeraküpsiseid sööma?

MIS TEIL VIGA ON?

Anonüümne ütles ...

Auh-auh-auh ütles iluspoiss ja sittus glüteenivabu küpsiseid Ansipile.

Mjäuuuh. Ütles Ingrid Veidenberg ja näitas oma haisvat vittu Madeira saarele kogunenud pensionäridele.

Shit häpends.


iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kummaline keiss Irjal käes - Koosakas võltsib, tema vastu võltsitakse, kõik samal aastal paralleelselt ja InooIrjaTähismaa nuiab mingit varandust, kuna endal miljonid otsa lõppemas ja nüüd siis saab Irja advokaaditasu sellelt Koosakalt. Kiri ka kuidagi netipetukirjade stiilis, nt:


2008.a.05.02.veebruaril väljastas notar Mati Nihveltile pärimistunnistuse ,kus on märgitud et M.Nihvelt on oma isa ainupärija 1/2 18 ha metsa osas.Tasusime riigilöivu vastavalt tehingu väärtusele.Siis edestas Kaimo Timmusk völtsitud allkirjadega paberi,/völtsimine on kindlaks tehtud Löuna politsei prefektuuris.Kuid vastati et kriminaalasja ei saa alustada kuna Heinrich Nihvelt on surnud.Kuid sellegi poolest notar meile kinnistusavaldust ei teinud ja asjaöiguslepingut ei sölminud.Pöhjendas völast Kaimo Timmuski ees.Et saada kinnistusraamatusse sissekanne,selleks peaksime meie pöörduma kohtu poole,kuhu me ka pöördusime.Meile esitati riigilöivu suuruseks 7000 krooni.

Nagu oleks Keenia nime asemele pandud Nihvelt ja Timmusk ja saadetud nalja pärast Tähismaadele. Aga vist on sellised inimesed päriselt olemas???

Irja uued perspektiivsed urud???

Anonüümne ütles ...

Millal tasulist elektrit saab ja paluks Ingrid Tühismaast rohkem lugusid. See hoor sattus täna Stokmanni kaubamajas liikuma. Võibolla käis Gruusia presidendiproua taga nuhkimas?

Anonüümne ütles ...

innuurru ongi siin juba piiksumas...

Anonüümne ütles ...

Kes see argpüks puberteet minu nõmeda libanime all 22.00 julges esineda? Ära ehi ennast võõraste sulgedega argpüks!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Teemasse minevaid kommentaare... eks neid ole üsna paljud siin blogis varem kirjutatud... aga mida sa teematsed, kui blogiomanikud selle peale teatavad: mine p...i (v...u, m...i). Või esitab mõni vägagi teemasse puutuvaid küsimusi, mis laiemalegi ringile huvi pakuks, aga vastuseid neile kunagi ei saa. Jääbki kaks võimalust - kas siit üldse jalga lasta (mis oleks iseenesest väga õige tegu) või edasi käia, I&I järjest paranoilisemaks muutuvatele kirjatükkide pilk peale visata ja tüüpidele vahel teada anda, mida neist arvad. Aga jah, päriselt on neid kahte laborirotti siiski kahju hüljata, sest eks ole nende sebimist ju omamoodi lõbus jälgida ja samal ajal mõelda, et no millega nad järgmisena välja tulevad ja kuhupoole järgmisena oma laisad persed keeravad.

Anonüümne ütles ...

Demokraatia: Mina kirjutan, kuidas meeldib, toimetaja toimetab, mis meeldib, lugeja haigutab, millal meeldib.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Ma onaneerin, kui meeldib, taon pihku, kui meeldib.
ja kui vaja keeran Ingridile taha kah.

iluspoiss

Inno ütles ...

Nö meinstriim meedias enam ropult kommida ei saa, nüüd on need siia kohvikusse kolinud. Näib nii.

Pealegi kus sa ikka mujal kohvikupidajaid sõimata saad.

Vittu. Putsi. Raisk.

Anonüümne ütles ...

Ma loodan, et Sa Inno näed ja oskad vaadata IP järgi, kes on liba ja kes õige...
Fantaasial kärbitakse tiivad. Peale seda kutsutakse teda Eluläheduseks.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

To iluspoiss:
Käekirjast saab ju aru kumb on kumb.
Ära tee sitast välja :)Kuna teabmis sõnasepaga tegu pole, fännklaabi ja oodatud aplausi ei teki, kyllap viskab kopa ette varsti :) Ja Inno roppude sõnade pärast paanikas :D
Höhöhööö

Anonüümne ütles ...

Meinstriim meedia ise ka ei ropenda. Siis selge, et ka kommides ei tohi ropendada. Sitablogi omanikud ropendavad mis jaksavad, siis selge, et kommentaatorid neist head eeskuju võtavad.

Anonüümne ütles ...

Tohoh,Innole ei meeldi ropendamise enam? Või ei meeldi, et teised ropendavad, ainut nemad Irjaga võivad kõike ümbritsevat rõvedustega õnnistada.
Kas siin ei kehtigi enam , et reegel, et mees võib rääkida, mida kuulnud on? Kui ikka on roppusi kuulnud, siis võib ju rääkida ka.

Anonüümne ütles ...

Tegelt Inno tõesti ei ropenda aga tema proua see-eest paneb mõlema eest :) Võimalik, et Innolgi on mõni sõna sisse lipsanud aga see ei torka silma kuna ropendamine pole eesmärk omaette.Irjaga on aga teine lugu :) Selline väike pubekalik rõõm, et aga ma nyyd lajatasin :D

Anonüümne ütles ...

Eks muidugi polnudki see ju Inno, kes paar päeva tagasi lajatas pealkirjaga: Mees, saada Eesti riik PUTSI!
Kui sõna PUTS ei ole ropendamine, siis mis seda veel on? Paistab, et eelkirjutajaga on sama lugu mis Irjaga, kelle meelest pole vahet sõnadel "kuramaaz" ja "seksimine".

Anonüümne ütles ...

Kurat, ju ma siis ei vahi ka igat möga siin eksole! Ma lihtsalt räägin sellest, et ropendamisega jääb pigem naispool kogu aeg silma.See ei tähenda, et Innol ka ei lipsa sisse.
Ma lihtsalt ytlesin, et tal pole see ropendamine eesmärk omaette.
Nibin-nabin läks praegu, äärepealt oleks närvi läinud!!!