neljapäev, 28. jaanuar 2010

Venelane on pedofiil, ja eestlane ka

Saabus selline tagasiside/kommentaar:

Sakslased on ammu oma tegusid kahetsenud ja ametlikult suurriiklikest ambitsioonidest loobunud. Sellest ka Euroopa rahuajastu. Kui venelased kah võtaksid end kokku ja tunnistaksid oma süütegusid, polekski vaja neid nii hullult peljata. Muidu aga - mitte lihtsalt vägistaja vaid suisa pedofiil. Vägistab endast kordades väiksemat ja üritab tekitada muljet kaas"täiskasvanutele", et hoiab ja hoolitseb, vabastab "fašismist" jne.

Inno:
Väga huvitav tähelepanek! Venelane on tõesti käitunud nagu pedofiil, või käitub väga sarnaselt pedofiiliga. Ja nii nagu pedofiil, õigustab ka venelane oma tegusid. Ta ei saa aru, et midagi on valesti. Ta arvab tõsimeeli, et tegi eestlasele head, nii nagu ütleb pedofiil, et teeb lastele head, armastab lapsi. Ja et laps teeb kõike vabatahtlikult.

Eestlane on pedofiilia ohver ja harrastab nüüd ise pedofiiliat vene vähemuse peal Eestis. Pedofiilia on nakkav ka laiemal tasandil: ohvrist endast saab ka pedofiil.

Mida siis nüüd ette võtta? Riigi või rahva tasemel kastreerimist ilmselt ei saa ette võtta, ja kas kastreerimine ongi lahendus? Pedofiili riigi tasemel isoleerida ka ei saa, nii et ta märatsema ei hakkaks. Ainuke võimalus on käia Anonüümsete Pedofiilide kogunemistel, sarnaselt alkohoolikute, seksisõltlaste, narkomaanide jms hädalistega. Ja sinna ei saa kedagi vägisi tirida, küll aga saab seda teha kavaluse, meelitamisega, kuidagi motiveerida teda leidma lahendust oma probleemidele.

Kui räägitakse, et sakslased on oma probleemidest aru saanud ja neid tunnistanud, ja nad on sellest võitnud, siis on see ju ka venelastele suurepärane eeskuju. Ja ma leian, et venelased on valmis sakslastelt õppima. Samuti eestlased.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pedofiilid imbuvad lastega seotud tööle.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=364392

soomepoiss

Anonüümne ütles ...

Olen juba varem täheldanud, et Inno on omandanud ühe kesksoost erakonna juhi (keel lihtsalt ei paindu selle erakonna ja selle juhi nime ütlema, nii vastik hakkab) võtted. Kui tolle ümara tüübi käest mingi tema või tema erakonnakaaslase korraldatud sigaduse kohta küsitakse, viib too tüüp teema kohe "aga vaadake mis Ansip teeb" liinile. Sama siis ka Innokene. Venelane on pedofiil AGA SEE KURADI EESTLANE ON JU KAA PEDOFIIL!!! Demagoogia ja sitakeeramise maailmameistrid olete koos oma isakesega.

Anonüümne ütles ...

simo: pedot:)
Viron lääkärit, Varje ja Hannes Haavelit, olit töissa Suomessa niin monta kertaa lapsia koskevissa asioissa. Heillä on klinikaa Hanvar Saarenmaalla ja tiedän varmaasti, että he ovat pedot!

Anonüümne ütles ...

Kuulepas nyt, Tuija, kes sina kindlasti eesti keelt mõikat ja puhut (huvitav, kuis muidu Tähismaade blogi üles leidsid), kui sina nii kindalasti tead, mutta varjat kuritegu, siis sina vankilasse lähet. Aivai, Tuija, vankilasse Virossa paha-paha!

Anonüümne ütles ...

Vedä käteen poro! Ja ime munaa!

Johan Takaluukkumies

Anonüümne ütles ...

"Ema, ma olen juba 16-aastane, kas ma võin nüüd hakata ka stringe ja rinnahoidjaid kandma?"
"Parem siiski mitte, Ago…"

kapipedo