kolmapäev, 24. veebruar 2010

Eesti riik käitub vanemate lahutusasjades nagu pedofiil

Eesti riik käitub läbi kohtusüsteemi vanemate lahutusasjades nagu pedofiil, saades rahulduse lapse kannatustest.

Näiteid pole vaja kaugelt otsida, neid saab elust enesest. Kus siis riik vaatab mõnuga pealt, kuidas kohtumaailma hagijad, näiteks sellised tuntud "pere"-advokaadid nagu Mare Lust ning Tiina-Mare Hiob muudavad ka kõige vaguramad lahutuse ja laste hooldusõiguse asjad veriseks sõjaks endiste kaasade vahel, kus õigussüsteemis kehvalt orienteeruvaid inimesi hüpnotiseeritakse ilupiltidega kaunist tulevikust, kui samas muutub olukord iga päevaga üha hullemaks, seda eriti laste jaoks. Kus lõpuks ei näe lapsed õieti ei oma isa ega ema ning jäävad ilma armastusest ja hellusest, mis kanaliseeruvad lootusetusse sõtta nendesamade advokaatidega. Kes teenivad seda rohkem, mida verisemaks lahingud lähevad.

Kuigi kohtusaalides mainitakse ka kõige verisema võitluse juures, et kõik see käib "lapse huvides", on laps viimane, kes sõjast oma vanemate vahel võidab. Sõjas pole võitjaid, mitte üheski. Riik teab seda, ent ometi osaleb sõjas, veelgi enam, finantseerib sõda, kus kannatajateks on lapsed. Miks? Sest riik on nagu pedofiil, kes saab rahulduse laste kannatustest.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga õige pealkiri Inno.
Selline meie riik ongi. Ja soovib, et mina eestlasena kaitseksin tänasel päeval sellist PEDOFIILI nagu Eesti Banaania Vabariik.

NEVER, EVER.

Anonüümne ütles ...

kasvata ise oma lapsi, ära käitu nagu pedofiil(sina käitud küll rohkem nagu sadist), siis ei tee riik sulle miskit!

Anonüümne ütles ...

kõva naispedofiil on Ülle Kalviku nimeline " psühholoog ". konkreetne pedereerija perekonniti.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Eesti vabaks!
http://www.youtube.com/watch?v=c2F_qFwsORk&feature=related

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Vabaduse all ma pean silmas
http://www.thevenusproject.com/

Anonüümne ütles ...

Riik on pedofiil, inimesed orjad ja lollid, mingeid selliseid võrdlusi leiab siit kindlasti veel. Huvitav suhtumine selline. Mul tekkis ka üks analoogne võrdlus. Te olete nagu kaks puitpingilt pinnu persse saanut, ja seda omaenese aias/majas. Normaalne inimene võtaks ja lihviks pingi ära so. remondiks natuke, ei ootakset keegi seda tegema tuleb. Teie, aga sellises situatsioonis kukute kisama, et provokatsioon, valitsus ja kapo on teile sokutanud pindudega pingi, appi!
Täpselt selline tunne tekkis mul.

Anonüümne ütles ...

Peamine põhjus on siiski negatiivne isiklik kogemus. Olen ka varem küsinud, aga küsin siiski uuesti (ilma lootmatagi saada vastust) - kes kurat küll oli su nõuandja lahutuseprotsessil, kulla Inno? Julged ehk selle käpardi nime siin ka välja tuua?

Nii vara jagamisel kui ka lastesse puutuvates küsimustes tehti lihtsalt üks viga teise otsa. Lausa õpikunäide, kuidas mitte käituda. On loomulik, et inimene ei tea ega peagi teadma kõiki selliste õiguslike vaidluste nüansse, aga juristi puhul ei ole see vabandatav. nagu ma saan aru, siis väga palju oli nõustaja rollis siiski Irja. kes ometi peab teadma, et kui lasta endale kaela väänata lambist 7500-kroonine elatis, seda mitte edasi kaevata, siis peagi ongi täitur ukse taga. ja siis on juba hilja tegutseda.

Kõige kurvem asja juures on tegelikult see, et ei juleta oma eksimusi tunnistada ja aetakse sama jama edasi. Siin blogis käib kindlasti ka palju inimesi, kes võtavad seda puhta kullana. Tagajhärjed on aga kahjuks kurvad.

/harrastusjurist/

Anonüümne ütles ...

See jutt on siin väga Õige!!! Eriti Tiina-Mare Hiobist!