reede, 5. veebruar 2010

Entusiastliku ajakirjaniku auhind läheb Päevalehe ajakirjanikule Raimo Poom'ile


Käesoleva aasta esimene Inno ja Irja kohviku entsuastliku ajakirjaniku auhind läheb Päevalehe ajakirjanikule Raimo Poom'ile järjekindluse eest vabadussamba ehitusega kaasnevate üksikasjade valgustamisel.

Entusiastliku ajakirjaniku auhind on Inno ja Irja kohviku välja antav rändauhind, millega ei kaasne rahalist preemiat ja mille varasemad laureaadid on:
- fotograaf Andres Putting (Delfi), kes pildistas üles kaubanduskeskuste juures ülbelt parkinud autosid, siis autosid, millega Riigikogu liikmed tööle tulevad ja kuidas Siim Kiisler lukspoodi külastas ning Edgar Savisaar kohtus Maardu linnapeaga.
- ajakirja Kroonika kollektiiv, kes lahkas tuntud lauljatari Maarja-Liis Ilusa poiss-sõbra Fred Kriegeri porno-äri.
- rahvusringhääling ja ajakirjanik Priit Luts, kes kirjutas sellest, kuidas Reformierakond loosib oma kampaanias välja europarlamendi rahastatud reise.
- Äripäeva ajakirjanik Ralf-Martin Soe artikli eest, mis näitab, kuidas Reformierakond pole ise puhas patust erakonna ajalehe rahastamise varjamisel, milles Reform muidu Keskerakonda süüdistab ja millega seoses on Kapo korraldanud Keskerakonna ajalehe juures läbiotsimisi.
- Postimehe ajakirjanik Kalle Muuli, südikuse eest arvamuse avaldamisel Raadio 2 saates "Olukorrast riigis".
- Äripäeva ajakirjanik Kadri Paas innukuse eest ärimehe ja poliitiku Neinar Seli suhtes algatatud kriminaalasja tagamaade väljaselgitamisel.
 - Eesti Ekspressi ajakirjanikud Krister Kivi ja Tarmo Vahter loomingulise lennu eest Tallinna linnapeakandidaatide Keit Pentuse ja Jüri Pihli intervjueerimisel.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pedofiil "Elukas" astub kohtupinki!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=365457&q=elukas

karuloom

Anonüümne ütles ...

MURELIK SA OLED IDIOOT

Anonüümne ütles ...

Elektridebiilik, bussipileti-debiilik... Mis või kes järgmiseks?

Anonüümne ütles ...

Libesti on otsas, rusikas ei lähe enam persse... Libestite hinnad on tänu Linnavalitusele ikka pööraselt kallinenudm, ma vaene töötu pean nüüd vedelat seepi varastama minema.

murelik sitakäi:(

Anonüümne ütles ...

Peremehed on kadunud jälle!

booring