esmaspäev, 8. veebruar 2010

Ingridi sugulane läks Tõrvas kaduma!

Väljavõte Delfi veebist.

Mulle nagu meenub, et Ingrid rääkis, et see mees on tema sugulane, kusagilt kaugelt. Igal juhul on mees nüüd Tõrvas kaduma läinud. Kes teda näinud, aidake. Võite ka otse Ingridile teatada, Postimehe toimetusse. Või Pulleritsule.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno, krt, mine kontrolli oma praegust naist, see hakkab ilmselt ära pöörama või on seagripp äkki. Mis sa sellest eelmisest naisest krutid.

Irja ütles ...

Krt, tõepoolest! Kontrollimine on tarkuse ema!

Anonüümne ütles ...

Irja! Mis sul viga on?

Soome ehitajad

Anonüümne ütles ...

Selle mehe viimane baarikaaslane oli keegi Sangaste mees nimega Marko Rose, kelle juures käis Ingrid konsultatsioonil, ju lobises liiga palju mehe väärtasjadest.

Anonüümne ütles ...

Inno meelest on Tõrvas ja terves Valga maakonnas kõik omavahel sugulased ja tema unustamatu Ingrid on nende kõigi esiema.

Anonüümne ütles ...

1 meetilk tõrvapotis...

Anonüümne ütles ...

Millest selline küünilisus? Täiesti reaalne inimene ja lugu jubedast jubedam.

Anonüümne ütles ...

Ingrid kinnitab, et oskab õnnelik olla. "Pere on mu suurim õnn, sellest ülimat ei ole olemas. Sõbradki on suur õnn. Ka mu abielu oli kokkuvõttes õnnelik," teeb Ingrid pausi ning justkui kinnituseks meenutab, kuidas ta läks viis aastat tagasi, pärast noorema poja sündi Euroülikooli kunstikursustele. Ingridi ind ja õhin ajendas abikaasat sedavõrd, et mees kinkis nende kümnendaks pulma-aastapäevaks naisele molberti ja ehtsad õlivärvid. Selleks et naine saaks luua unistusi. Nüüdki seisab Ingrid vahel pintslit hoides elutoas kamina ees ning maalib. Vahel päris uusi maale, vahel aga ammuseid, värskendades tuhmunud toone. "Kardinate ettetõmbamine vanadele asjadele on kõige raskem. Kuid ma olen seda suutnud. Nüüd pole enam valus ja ma mäletan elust tagasi ainult häid asju," tõdeb naine. Nime vahetada lahutatud naine ei plaani. "Milleks? Mina olen selle nime ju kuulsaks teinud ja orbiiti tõstnud," deklareerib ta temale ainuomaseks peetava jõulisusega. "Tavatsen öelda, et sain abielust väga ilusa nime ja kaks toredat poega. Mulle on oluline, et ma olen lastega sama nime peal. Ma pole kuidagi seda nime häbistanud. Teiste eest ei saa ma vastutada. Kuid mina hoian selle nime au kõrgel. Ja tahan, et ka mu pojad sama teeksid."

http://naistemaailm.ee/index.php?module=article&id=9314

Olid Ajad...

Anonüümne ütles ...

Blogisid tehakse peaasjalikult enda promomiseks, aga sisukaid sõnavõtte on vähe.
http://naistemaailm.ee/index.php?module=article&id=23453

Ingrid Tähisberg

Anonüümne ütles ...

sa oled ikka tõesti ebard.
pane ennast olukorda, kus sul keegi lähedane kaduma läheb ja siis teised ilguvad selle kallal. ma ei tee praegu välja sellest, et keegi on kellegi kauge sugulane. aga sellel mehel on ka lähedased, kes temast hoolivad ja kellel on mure. aga sa oled selline inimvärdjas, et sa ei saa enam mitte millestki aru.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Millal te Inno ja Irja teete otseülekande meedia kanali mis saadab saateid ööpäevaringselt?
Selle Iphonega ja teiste mobladega ju saab ka saata otseülekandeid.
Ööseks võiks anda kaamera mõnele turvamehele kes filmib mööduvaid jalakäijaid või tilkuvaid jääpurikaid või mida iganes.
Võiks võtta punti mitukümmend või mitusada inimest...
Ma ühineksin kah selle pundiga,lihtsalt pean ostma selle Iphone või mõne muu millega teha otseülekandeid...
Kuulge,pundi peale see kanal teha ei olegi liiga koormav sest isiklikku asju tahaks ka ajada jne.
Ideaalne oleks kui oleks kokku kaksteist inimest igaüks on eetris kaks tundi ööpäevast...aga miks mitte kui osaleks kakssada inimest või kaks tuhat inimest...Kas kujutate pilti oma blogis kus kolmest aknast tuleb otseülekandeid nii Eestimaalt kui Iirimaalt ja Barbeidoselt...
Noh,mida ütlete selle peale?

Mul ajab südame öökima kui kuulan neid Eesti uudiseid...kas saate aru meie kodumaast on tehtud soomülgas...kuulan hetkel Kuku Ärataja saadet ja minu lemmik Rohke Debelakk on saates aga andke andeks need uudised on küll keegi teine valinud...no mida kuradit kellegile läheb korda Ukraina presidendivalimised??
Sa Inno nüüd muidugi kirjutad pika loo neist presidendivalimistest,ma tean sa oled üks vastik jäärapäine:)))

Irja ütles ...

Ma ei tea, mis mul viga on. Aga see hulluauto, mida siia Paju tänavale juba korduvalt saadetakse, aga mis polevat kohale jõudnud, sest keegi olevat majanumbri sitaga ära määrinud, loodetavasti tuleb ja selgitab välja.