esmaspäev, 8. veebruar 2010

Vastus Veiko Rämmelile: Viha on tõepoolest suur

Armas Veiko!

Kirjutasid oma postituses, mille Inno ka eraldi sissekandena ülesse riputas, et peab ikka olema suur viha oma PEAMINISTRI ja VALITSUSE  KUI  INSTITUTSIOONI suhtes, kui võtad peaministri pildi ja monteerid temale külge pederiista.

Sa ei eksi, kallis kaim. Ütlen ausalt: viha on suur. Kohe väga suur. Ei salli mina sellist valitsust. Ega sellist peaministrit. Ka minusugusele kõigekannatajale on selline valitsus ja selline peaminister liig mis liig.

Nii et sul on täielik õigus.

Oot, mis see su teine küsimus oligi? Kas ihaldame märtikrooni? Ei tea nüüd. Aga see tšmoo (Ansip) võiks küll koos oma valitsusega Eesti rahva kukilt maha kebida.

Õigus on sul ka selles osas, et kui "kutsutud ja seatud organid" nüüd kohe midagi ette ei võta, siis on lugu ikka täitsa ull. Nii et, "kutsutud ja seatud organid", kähku midagi ette võtma! Midagitki!! Palun menetlust!!!

Irja

PS Tšekake Ansipi uut pilti, vahetasin natuke tausta, nüüd on minu meelest veel lahedam!

28 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Iha Rämmeli järele on suur? Kah maitse. Aga eks monteerige tallegi suur külge ja ime(tle)ge.

Irja ütles ...

See on mõttekoht, nagu ütles Urve Pano

Anonüümne ütles ...

Ansipi igakülgsele kottimisele kirjutan hea meelega alla. Ansip on oli põrsas ja on põrsas.

Anonüümne ütles ...

Ah ikka kohe kuidagi ei anna rahu, et pole tükk aega õnnestunud troska alla jääda ehk (vene kirjandusklassika kehvematele tundjatele arusaadavas keeles öeldes) ühtki menetlust, üleuulamist, läbiotsimist vms kaela saada? No lausa hulluks ajab teid (paistab, et Irjat eriti) sihuke huvipuudus teie kahe vastu, kohe ei ta, mida ette võtta, et midagigi kuidagigi välja teenida. Tõesti õnnetud olevused oma lummemattunud Rakvere onnikeses, keda ainult oma kohvikunurgakeses urisemine on niiiii ära tüüdanud. Kui ise midagi lahedat välja ei suuda mõelda, pöörduge ometi abipalvega sõprade Petjade ja Bäkude poole, ehk orgunnivad mõne meeleavaldusegi, kus saaksite lipukest lehvitada ja kuhu "välisajakirjanikke" kutsuda.

Anonüümne ütles ...

Katke see viigilehega, saate otsese PM-i ja valitsuse solvamise maha, kõik nii kui nii teavad, mis selle all on ja teie säästate end lisaks 1-st võimalikust Menetlusekesest.

Kõike paremat

Anonüümne ütles ...

Kas Rämmelil pole nokut, et lugu ei illustreerita?

Anonüümne ütles ...

selle noore pedepoisi pildi näitamine oli ok - ise ta ju liputas internetis. see fotomontaaž ei ole siiski steitment, vaid lihtsalt madal ja nõme (umbes 6. klassi tase).

Anonüümne ütles ...

Menetlus tuleb Ago Pressi ja Andrus Ansipi isikuandmete loata töötlemise eest eriti ilgel viisil.

Anonüümne ütles ...

selle kuu maiuspala...Leena Hietaseni blogis uus sissekanne

http://leenahietanen.blogit.uusisuomi.fi/

Anonüümne ütles ...

Maha rebida/tõugata on kõige lihtsam. Küsimus on selles, kes asemele panna? K-orruptante/K-riminaale mitte pakkuda. IRL? Rohelised? K-maffia kunstvagiina sotsid?

Lubage naerda...

Anonüümne ütles ...

viha on kehv abimees

ken taur

Unknown ütles ...

Isik ei ole Irja kunagi üksi süüdi, ka siis mitte kui ta on Stalin, Hitler või Rooma Keiser. Süüdi on süsteem, mis seda võimaldab ja kasvatab või aretab, kuidas soovid.

Meie erinevus on selles, et nagu Sa ilmselt oled aru saanud ei ole see REF mulle sugugi sümpaatsem, kui KE või IRL. Samuti on Edgar ja Ansip sama vastumeelsed. Laar vast sõrmemusta võrra vähem.

Samas ma austan oma riiki ja selle institutsioone ning sinu(Teie) lähenemine ületab minu puhul nii hea maitse, kui inimliku taluvuse piirid. Sorry, selline ma olen ja kui miski ei meeldi ütlen selle ka välja.

Igatahes olgu Jumal Teile armuline, aamen!

Irja ütles ...

Trevoga, trevoga! Ir-ja Tähismaa monteeris An-drus Ansipi pildi külge pederiista! Trevoga! Trevoga! Ir-ja Tähismaa monteeris An-drus Ansipi pildi külge pederiista!

Irja ütles ...

Veiko - ma austan Su arvamust, aga mina EI AUSTA meie riiki selle praegusel kujul ega ka peaminsitrit ja valitsust, mis selle riigi eesotsas seisavad. Sorri, selline kord olen ja kui midagi ei meeldi, siis ütlen selle ka välja.

Unknown ütles ...

Aga palun, sinu arvamus on sinu oma. Muuseas tagajärjed samuti, ma ei ole oma elus suurt kedagi ega midagi kartnud, kuid ega ma mõttetuid lollusi nagu käesolev kah teinud ei ole.

Kõik lollused on vähemalt loogiliselt pühjendatavad olnud minu puhul. Ning kui viha käib mõistusest eespool, nagu Teie puhul, siis on kahjuks tulevik tume. Hea, et Teil lapsi ei ole (ühiseid), neist oleks mul siiralt kahju.

Anonüümne ütles ...

et kohe nagu kaine peaga teeb üks täiskasvanud naisterahvs sellist nalja. nomaitea.
Rohkem tähelepanu saaks ju enda säästumarketis paljakskoorimisega või turuväravate külge aheldamisega ja karjumisega"ansip on pede".
Jumaltänatud tõesti, et lapsi pole ja , et inno omad kah ära võetud on.

Anonüümne ütles ...

Mnjaa, arusaadav, miks noored tüdrukud pidevalt Savisaart ümbritsevad, kui seda pilti vaadata:

Eediku külgetõmbe saladus noortele naistele

Irja ütles ...

nomaeitea, nomaeitea. tõepoolest, nomaeitea.

Irja ütles ...

Ja hea jah, et lapsi ei ole. Kus need vaesekesed kannataks! Vaesed lapsed, vaesed lapsed! Üldse võiks Irja ära steriliseerida ja Inno ära kastreerida, kuigi vist pole vaja, sest see Irja on niikuinii aher lehm, ta ei saagi lapsi. Aga lastest on kahju ikkagi, siiralt.

Anonüümne ütles ...

Mis sul viga on?

Anonüümne ütles ...

Yhehe hiljutise USA presidendi piltidega tehti ka igasugu tsirkust, aga ma ei tea yhtki juhtumit, et kedagi sellises teos syydistatud oleks. Vaba maa, nagu öeldakse. Eks näis, mis antud juhul juhtub. Kas hakatakse menetlema...
I&I on yhed parajad provokatorid ;)
Edu!

Anonüümne ütles ...

Uhh, näpukad. Yhehe=Yhe ja a=aa jms ,)

Anonüümne ütles ...

See on eraisiku(te) avalik päevik kus antakse sõna ka lugejatele.Kellele ei meeldi ei pea ju seda blogi külastama!Huvitav miks see pilt nii piima üles mõnel ajas?Mis vahet on siunamisel või pildil?Kui erakond on pedehõnguline siis loogiline ,et peksa saab juht mitte koristaja.Tundub lihtsalt ,et reformi sigadusi ei soovita jätta järgmisele valitsusele ja üritatakse kolmandat korda saada võimule lubades seekord ka ühesoolistele pudru ja kapsaid!

Unknown ütles ...

On inimesed, kellel on au ja väärikus ja hea maitse ja on neid, kellel seda ei ole. Käesolevast loost järeldub, et viimased on Tähismaad.

Anonüümne ütles ...

Mnjah, see 'hea maitse' asi on nagu ta on. Maitse asi. Aga antud juhul on asi ehk ka selles, et sm Ansip ja Ko on yletanud oma sigadustega ammu igasugu piirid. Reaalsed inimesed (kymned tuhanded kindlasti) kannatavad igapäevaselt selle endise karjäärikommunisti tegevuse ja tegevusetuse tagajärjel. Samas kui sajad tuhanded määgivad talle halleluujat ja sajad tuhanded kannatavad vaikselt.

Ja yldse võiks eestlased enam keskenduda sisule kui vormile. Siis oleks ka ehk vähem taolisi sydametunnistuseta (syydimatuid?) populistlikke tegelinskeid võimul nagu Ansip.

Irja ütles ...

Tähismaadel ja eriti minul, kelle puhul võib kindel olla vaid ses, et kui tuleb eriti ropu sisuga postitus, siis ei pea vaatama, kelle kirjutatud, sest kohe teada, et Tähismaade peres "poetessi" etendava ahtra lehma oma, pole jahh au ja väärikust ega head maitset mitte kopka eest kah.

Anonüümne ütles ...

Oma vigade tunnistamine on esimene sammuke paranemise teel. Astu järgmised ka, Irja, ja sinustki võib veel inimene saada (rõhuga sõnal "võib").

Irja ütles ...

Just nii (rõnuga sõnal "nii")!