kolmapäev, 24. veebruar 2010

Inno ja Irja kohvik: Eesti julgeolukuoht nr 1 on Ants Laaneots

Väljavõte ETV ekraanilt.

Inno ja Irja kohvik on seisukohal, et Eesti julgeolekuoht nr 1 on Ants Laaneots.

Esiteks on loll mees riigi eesotsas juba iseenesest suur oht. Teiseks on mees truudust vandunud endisele punasele režiimile, olnud selle teenistuses kõrges auastmes, ning olukorras, kus Venemaal võtavad võimust teised Laaneotsa-sugused, ei ole tal võimalik oma endiste relvavendade vastu minna.

Olgem ausad, Laaneots on sellel kohal põhjusel, et tal on nõuka ajast Afganistanis sõdimise kogemus ja nüüd müüb oma teadmisi NATOle. Ta on väärtuslik mees NATO jaoks teatud operatsioonide läbiviimisel, ent Eesti jaoks täiesti tühi koht. Niisama tühi nagu on tema peanupp.

Samas on see afgaani rahva õnnistus, et NATO tegevust juhivad seal Laaneotsa-sugused põmmpead.

P.S.
Sümboolne on iseenesest juba see, et Eesti kaitseväge juhivad ja vabariigi aastapäeval peavad tähtsaid kõnesid isikud, kes räägivad eesti keelt tugeva aktsendiga. Mis kaitsest siin enam rääkida.

23 kommentaari:

Inno ütles ...

Murelik, peagi sõlmib Eesti valitsus uue baaside lepingu, siis saad bussiga tasuta sõita.

Anonüümne ütles ...

Jäledad naljad vabariigi aastapäeva ajal...

Anonüümne ütles ...

Türjod, palun kirjutage oma blogis sellest mureliku teemast lõpuks (kaua ta siin paluma peab? millal te võtate lõpuks kuulda oma lugejate hääli?) ja pange üles ka see küsitlus, kus inimesed saavad hääletada, kas Murelik. Elektrik ja ULA on kari mölakaid või mitte. Oleks ju huvitav teada, kuidas siinse blogi lugejad suhtuvad paduhulludesse grafomaanidesse?

murespoiss

Anonüümne ütles ...

Teen ettepanek- kaevame Ants Laaneotsa kohtusse ja nõuame talt kaksteiskümmend miljoon krooni! Meie vankumatutes ridades seisab hetke parim advogaad Eestis- Inva Tähismaa, see tähendab, et vôit tuleb kindel!

Money-money-monney, ôu jee!

Anonüümne ütles ...

Miks ta räägib vene aktsendiga? Kas keegi teab lähemalt?

Inno

Anonüümne ütles ...

Õhutate siin rahvustevahelist vaenu või, mis? "Tugeva aktsendiga" - tule taevas appi. Öelge oma sõpradele petjatele ja vasjadele, tiblajuut linteritest ja revadest rääkimata, et nad Eesti riigi demokraatia tingimustes sellesama riigi vastu töötades omandaksid kas või eesti keele algteadmised, aga ka siis pole teiesugustel mingitki õigust Laaneotsa peale näpuga näidata. Mis keeles ja mis aktsendiga röögiti laulda Keskerakonna võidupeol, kas mäluke nii lühike?

Anonüümne ütles ...

irw, räägib tugeva aktsendiga - ei sobi. ise käite öise vahtkonnaga pidu lükkamas, see on normaalne. ilmselt on iga viimane inimene arusaanud, et te olete kas provokaatorid või vaimuhaiged. las elektrit ka murelik tallinlane rahuldavad end siin blogis edasi...

ein Mensch ütles ...

Laaneots on tüüpiline psühhopaatliku mõttelaadiga sõjard, ta on on ükskõik, millist võimu teenida, peaasi, et saaks kamandada ja mundrit kanda.

Selline mees on suur julgeolekuoht, sest põhimõtteliselt poleks tal midagi selle vastu, kui saaks kunagi jälle oma armsasse tankipolku tagasi minna. Juba erukindral Einseln hoiatas taoliste meeste eest.

Muide, täna oli Tammsaare pargis Madissoni seltskonna meeleavaldus, väga toredaid kõnesid peeti, ainult rahvast oli väga vähe, heal juhul sadakond inimest.

Inimesed eelistavad ilmselt Ansipi ja Laaneotsa taoliste inimeste kõnesid telerist vahtida ja oma töötu muremõtteid alkoholi uputada.

Anonüümne ütles ...

Ärge mölisege. Laaneotsa kõne oli väga hea. Just õige mees kaitseväge juhtima.

Veider jah, et see kohvik siin igasugu linteritele, revadele ja muudele sitakottidele kaasa tunneb, aga Laaneots, näe, julgeolekuoht.

julgeolekuohuks on ka pigem need jüriliimid ja psühhopaatidest tiitmadissonid, kes oma süüdimatu mölaga annavad kergesti põhjust kogu eesti rahvast lollakateks tembeldada.

Anonüümne ütles ...

Laaneotsa kõne oli tõepoolest hea. Siis kui ta rääkis ühtekuuluvustunde ja kaitsetahte lõhkumisest, rahva identiteedi murendamisest ja hävitamisest kuulujuttude ja valeinformatsiooni levitamisest (devalveerimisjutud), väärtuste, sh ka demokraatia, kahtluse alla seadmisest, kerkis mulle silme ette just seesama nö "kohvik".

Mõelge siinkohal näiteks I&I viimaste kuude "ajalootõlgendustele", devalveerimisjuttudele, üleskutsetele Eesti "tagasivõtmisele" natsi- või teab mis muude ekstremistikampade poolt.

Selles osas on I&I blogi vähemalt minu jaoks küll psüholoogilise sõja sümboliks kujunenud.

Anonüümne ütles ...

Siinkohal meenutaks Mannerheimi, kes ei õppinud elu lõpuni soome keelt nii palju selgeks, et selles kõnet pidada, oli samuti eelmisele Vene impeeriumile truudust vandunud ja kelle juhtimisel andsid põhjanaabrid vankadele, nii et tolmas!

Anonüümne ütles ...

Kuule elektrik, mis sa seal Iirimaal siis kükitad, koli neegrite juurde dzunglisse, seal on tasuta elekter! Paksud higised neegrinaised annavad tasuta keppi ka! Musta banaani saad ka tasuta lutsida!

neegripoiss

Anonüümne ütles ...

Ise te ju ülistate aina neid oma suuri sõpru, kes eesti keelt tugeva aktsendiga räägivad (või peaaegu et ei räägigi), olgu nad siis ida või põhja poolt või siitsamast, miks teid siis laaneotsa puhul see aktsent järsku segab? Ehtsad demagoogid ikka - argumendid valime vastavalt olukorrale, sest põhimõtteid ju nagunii pole. Üsna hale.

Anonüümne ütles ...

Tanki Ants räägib kanget Eesti keelt selle pärast, et ta on kogu oma elu Vene kroonus veetnud, Etioopias lasti ta aga vigaseks. Tanki_Ants on otsekohene vene ohvitser, omal ajal kui Einseln veel ülemjuhataja oli, siis ta soovitas teatud meeste ärakoristamiseks Einselnile palgamõrva. Einseln ei kiitnud seda heaks. Aga samas, Tanki Ants naeruvääristas kohe 11.09 lanud terrorismivastase sõja ära, seega väga loll ta pole. Ise on küüditatute ja laagris käinute järeletulija.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Sest kõneles ta ju seal Eesti vabariigi vaenlastest ja neist, kes teevad väsimatult õõnestustööd Eesti Vabariigi vastu, kujutades Eesti Vabariiki sellisena, nagu ta tegelikult ei ole. Ime veel, et ta ei öelnud, et Venemaa õhutab poliitilist vihkamist, siis oleks kõik ilusti öeldud olnud nagu Johan Bäckmanile kohaldatud maaletulekukeelus. Aga seda Laanekas ilmselt - veel - öelda ei julenud.

Anonüümne ütles ...

heh, väga hea. enamik neist, keda innodirjad sõimavad on tublid inimesed. nii ka ants.
innoirja kiitus on jälle vastupidi nagu ohu märk, kui nad kiidaks antsu, siis oleks põhjust ettevaatuseks.
nii, et laske edasi, asjad tunduvad korras olema.

Anonüümne ütles ...

Laaneots räägib aktsendiga seepärast, et aastase lapsena küüditati ta 1949 Siberisse. Sealses keskkonnas õppis rääkima, ime siis, et aktsent külge jäi.

Anonüümne ütles ...

...ja tuletagem veelkord meelde, et vastavalt Urro ja Türja iidoli Päkkmunni teooriale sõidutati 1949. aastal 20 000 eestlast, sealhulgas väike Ants, Nõukogude Liidu kulu ja kirjadega Siberisse SÕJA EEST PAKKU!

Millise sõja eest, seda päkkmunn veel uurib.

Irja ütles ...

Ok, aga siis on Eesti Vabariigil mõttekas alustada psühholoogilist sõda selle kohviku vastu? Ikkagi sisevaenlane ju.

Anonüümne ütles ...

Sõda kohviku vastu? Sa tahtsid öelda - halastuslasku?

Anonüümne ütles ...

ja venemeelsusest veel niipalju -
ta oli eelkooliealine, kui mõlemad tema vanemad olid surnud NL repressioonide tõttu. 5 aastasena üksi Siberisse jääda ilma pereta...
mnjah ei usu eriti selle mehe palavasse vene armastusse.
Kel huvi rohkem tema tausta kohta teada saada, siis kuulake Kuku arhiivist http://akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/arhivaar/kukulkylas/kukulkylas_2003-08-24_13-05.wma

unihiir ütles ...

No kuulge, paljud Vabadussõjas osalenud ohvitseridest olid vandunud truudust Vene keisririigile.

Ja Laaneotsa kõne oli VÄGA hea.

Anonüümne ütles ...

inno, kas sa ise praegu ei käitu russofoobelt?? heidad inimesele ette aktsenti??? ja samas lööd patsi öövahtkonna omadega??