teisipäev, 2. veebruar 2010

Irja: mehi kottides saeb valitsus oksa, millel ise istub

Ma panen kirja mõtte, mille Irja mõned tunnid tagasi formuleeris ja mis mulle väga meeldis. See kõlab järgmiselt:

Hitler tegi strateegilise vea, et juudid ahju ajas, sest just need juudid oleks aidanud tal sõda võita. Needsamad juudid, eesotsas Einsteini ja Oppenheimeriga, lõid Saksamaalt põgenedes USAs tuumarelva, millega Hitleri koalitsioon lõplikult purustati. Ehk siis, Hitler hävitas ennast ise.

Niisamuti teevad vea Eesti poliitikud, kes on kukkunud peedistama mehi, sest just noored mehed on need, kelle tööl ja tegevusel rajaneb Eesti majandus ja selle kasv. Irja ütleb, et just nemad on ühiskonna tugisambad, kes hoiavad oma õlgadel seda maailma, milles me elame. Nüüd aga saadeti noortele meestele kõigepealt kraesse maksuamet, kes nad paljaks kooris, ning edasi pannakse nad järgemööda elatisevõlgade pärast häbiposti. Noored mehed tasalülitatakse täiesti ära, mistõttu kaotab ühiskond oma tugisamba. Ja ühiskond, kes kaotab oma tugisamba, kukub ühel päeval lihtsalt kokku, ütles Irja veendunult.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno, palun modereeri oma kohvikut, see ei ole normaalne, et Elektrik ja Murelik siin laiavad. Ühte kommi igasse teemasse panna on kas lapsikus või siis hullus!

kopp on ees karjääril

PS! Sõnakinnitused on siin lahedad, hakkan neid allkirjaks panema edaspidi kui midagi vürtsikat tuleb, hetkel siis sõnakinnitus - putswv

Irja ütles ...

Igavaks läheb jahh see murelik tallinlane, aga mis teha, meil on sõnavabadus :) Talle vist ei meeldi eriti jala käia.

Inno ütles ...

Minu soovitus murelikule: hakka konduktoriks, saad tasuta sõita palju süda lustib.

Anonüümne ütles ...

Tasuta elekter ja tasuta transport!

Ingrid Tähisberg

Anonüümne ütles ...

, need nn. rongaisad võtku asja veic rahulikumalt..sest kui tulumaksuseadust hoolikalt lugeda, tuleb välja et rongaisa saab makstud elatise oma maksustatavast tulust maha arvata..aga nn. üksikema peab sellelt saadud elatiselt tulumaksu maksma ja deklareerima..

vat nii..

Anonüümne ütles ...

Hitleri puhul küll räägitakse, et enne ahju ajamist juudid keerasid rahakraanid kinni, millest ka too ahju ajamine alguse sai. Ehk ikka juudid saagisid oksa maha, Hitler ei hoidnud ennast pärast seda enam tagasi lihtsalt. Äkki on nende rongaisadega ka lugu segasem.

Anonüümne ütles ...

mine kuu peale, eks ole ju Inno ka üks nendest noortest meestest! millist oksa see lapsevihkaja püsti hoiab?peab ju olema lapsevihkaja, kes omaenda lastele sihukest käkki keerab.muidugi irjakese abil, sest team ekõik , mida luuleneiu lastest , emadest ja sünnitamisest arvab.