teisipäev, 2. veebruar 2010

IRLi lõhenemist ei hoia ära mitte sõprus, vaid raha

Väljavõte Postimehe veebist.

Postimees kirjutab, et IRLi lõhenemise hoiab ära Mart Laari ja Juhan Partsi sõprus. Nalja teete! Mis kuramuse sõprus?! On siililegi selge, et mitte ainult lõhenemise, vaid terve selle erakonna pankroti hoiab ära Tönis Paltsu raha. Ja on loomulik, et selle raha eest tahab ta ühte koma teist saada. Näiteks seda, et tema sõpsud endisest Res Publica tiivast saaksid omale paremad asetused. Ja ongi kogu lugu.

Laar teeb aga sita mängu juures head nägu, nagu talle omane. Mul on tast inimlikult lihtsalt kahju. Poliitikuna on ta end täiesti nurka mänginud, seetõttu kukkunud ka rapsima ja populistlike loosungitega vehkima.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tähismaade lõhenemist ei hoia ära mitte sõprus, vaid Irja raha.

murelik rakverelane

Anonüümne ütles ...

Mis on valmis, teoksil, kavas?

Midagi olen viimase 5 aasta jooksul loomulikult teinud. Käsi ma rüpes hoidnud just ei ole. Irjale olen näpukat teinud ja endale rusikat teinud. Kuidas see on õnnestunud, seda otsustavad juba kohvikulised. Aga nii või teisiti, mulle on jäänud tegemise rõõm. Aja jooksul kasvab muidugi nõudlikkus, püstitad endale tõsisemaid ülesandeid: kaks näppu auku ja kaks rusikat...Ning ega siis alati pole ka tuju, alati ei tule välja. Kui saavutustest rääkida, siis võiks nimetada Rakvere Politseimaja. Sellega oli tükk tööd. Alguses proovisin palja rusikaga. Ära mine kohe ligi. Siis tõin kodunt dildo. Läks korraga ja raksti, nagu alaealise selka, nii et klirin taga. Pärast oli endal ka hea soe tunne püksis, hiljem hakkas muidugi külm ja paha ja noks muutus minitillukeseks, nagu Linnaril, kellelt ma kunagi purjus peaga lutti võtsin, tookord Angelipedebaaris ma muidugi arvasin, et ma imen sellest pliiatsist mingi vägeva romaani välja. Imesingi...Linnar käskis Edgaril selle teose eest mulle 200 tuhhi näkku pritsida, kui ei, siis lubas Viljale ära kituda, et Ets on ka palju kordi häid ideid temalt välja imenud!
Tegemisi tuleb ikka rihtida, ja filmida ja lindistada...
Las jäävad puud, lillepeenrad, vihmaveetorud, tänavalaternad, ja postkastid kuhu sitta poetada ikka noorematele poliitikutele.
Las nemad lärmavad igal pool ning tülitavad vanemaid inimesi. Aastatega muutud tõsisemaks. Esimene tuhin oleks kui vaibunud.
Aga oma arglikus südamesopis kannan ikka edasi Unistust Oma Laste Emast ja Suurimast Armastusest Ingridist ja Meie Täiuslikust Purunematust Perekonnast - teha midagi täiuslikku.
Nüüd käin Rakveres ringi ja uurin mälestusmärke. Ehk hakkab hammas peale. Kuidagi on ju vaja seda stressi maandada. Keppi pole Irjalt ka enam ammu saanud, Ta muliseb öö läbi MSN-is mingite suvaliste põtrade ja tibladega. Avastasin, et Ta siiani suhtleb salaja, kui ma magan, SpermaJoaga Portugalist. Mul on selline programm, mis salvestab kõik Ta kirjavahetuse ja klahvivajutused.
Ma lindistan ka kogu aeg salaja Paju uulitsas toimuvat, kui Irja mind näiteks taarat ära viima sunnib. Edgar õpetas mulle seda.
Trust No One. X-Files.
Minusugusel on riskantne plaane pikema aja kui 5 aastat koostada.
Kõike võib juhtuda, mis minu paremad kavatsused nurja ajab.
Nõnda sattusin minagi kohtusse. Seal nimetati mind paadunud kurjategijaks, kes ei maksa kuritahtlikult elatist Ingridile.
Võeti ka isadus ära!
Varsti pannakse istuma. See tõmbas mu paljudele plaanidele kriipsu peale. Tahtsin veel mõned aastad Irja kukil liugu lasta.
Aga sellega peab leppima, sussisahin nagu ma olen eluaeg olnud...biseksuaal ka...
Ei ole elu ainult vitulakkumine ja munniimemine!
Tänan lugemise eest!

Innopoiss

Anonüümne ütles ...

113
http://i48.tinypic.com/ny8daw.jpg

Anonüümne ütles ...

Ää, et nagu mida. Lugesin antud postitust korduvalt aga ikka ei saanud muffigi aru. Isegi KE ees kannuste teenimiseks oli antud postitus liiga jabur. Inno ega sa järsku triipu ei tõmmanud ?

Anonüümne ütles ...

IRL-i pedofiilid on siin kriiskamas.
Ilmselt said naelapea pihta. Kas siis tõesti Palts ka neid rahastab?

jevlampi ütles ...

Huvitav, kas see murelik tallinlane on naissoost? Meestel igatahes sellist järjekindlust ei ole täheldatud...

Anonüümne ütles ...

Murelik on vituviha täis!