esmaspäev, 1. veebruar 2010

Langi list'i kolmas mees on mesinik

Langi list'i kolmas mees on nimega Kalle Jalakas ning tema kohta võib internetist leida, et ta on mesinik ning peab Kuusalus Kaidaste-Hansu talu ning on mesinik. Arvata võib, et praegusel masuajal ei ole mesinikel kerge.

Aga selle asemel, et suure hädaga ots-otsaga kokku tulevaid ettevõtjaid aidata, paneb Rein Lang nad avalikku häbiposti.

Eesmärgiks ilmselt see, et elatise maksmisega hättasattunud mehed, kel niigi raske, sest lisaks elatisele tuleb ju maksta ära maksud, mida riik nõuab, enda elule allajäämist tunnistaks ja end üles pooks.

Ainult et kui kõik need mehed, kelle te olete sinna nimekirja pannud, end üles poovad, siis jääb ikkagi üks küsimus: kes maksab lastele elatist? Riik ju seda tegema ei hakka, rahagi põle.

Parem vähendage makse, ärge nõudke inimestelt kohe üldse mitte mingisuguseid makse, ei maamakse ega ettevõtlusmakse, ei tulu ega sotsiaalmakse ning elatised saavad kohe ilusti makstud. Laske ettevõtjatel hingata ja nad saavad oma lastele "võlad" ära makstud.

Või veel parem, vabastage kõik mehed sest "võlast". Et nad saaks hetkekski rahulikult hingata ning mõelda, kust ja kuidas teenima hakata. Sest kui te neil kogu aeg seljas sõidate, siis mehel ei ole aega seesuguseid mõtteid mõelda. Kogu ta aeg kulub võlausaldate eest põgenemisele ning omaenese hinge seeshoidmisele.

Inimesele võiks natukesegi hõlpu anda, mitte teda täienisti ära ajada. Sest muidu juhtub nii, et pooled poovad end üles ja pooled lähevad ära seitsme maa ja mere taga ning meitele jäävad ainult virilad naised ja isa igatsevad lapsed.

Kas sina, Rein, hakkad nendele lastele elatist maksma? Või paned järgmiseks nende emad häbiposti, sest nad ei suuda oma lapsi üleval pidada?

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Irja juba Tartu kohtumajast tagasi! Kuidas Koosakas Nihveldil läks, kinnisvara väljapetmine vanurilt ja allkirja võltsimine ei pidanud vett?

Kõne pidas Riida päris ägeda, inimõiguslase väärilise.

Soovin teha parandust.ma ei ole riigi vihkaja olen vihane riigis toimuva ebaöigluse puhul.Öigemini selle üle et möningad näiteks reformierakond on vötnud endile jumala staatuse,öigus otsustada kes,mida,kellele mida....
Alustan kasvöi kodutute süsteemist.Miks on eestis nii palju kodutuid?kas ei ole see tekkinud sellest,et ühed kellel ajusid töepoolest jagus vördselt nahhaalsuse ja ahnusega,need petsivad lihtsameelsetelt lihtsalt oma SMS laenude ja muude taktika vötetega nende kodud välja.Siit algabki ebavördsus ja alam klassi sisse seadmine eesti ühiskonnas justkui Indias.Ei lähe palju aega ,kui eesti on jöudnud india tasemele.eestlastel-vaesemal kihil puudub vöimalus omandada haridus.

Arstiabi -ravi eesti ühiskonnas.

Siin ühiskonnas juba kodutu arstiabi ei saa.talle lihtsalt ei anta.Ta on selleks liiga räpane et keegi ,kes peab end steriilseks läheks ja puudutaks abitut kodutut-näide Tallinna linnahalli juures surnuks lkülmunud ja rottidel poolenisti ära söödud inimene.Kas ikka oli inimene-loomade eest ka hoolitsetakse rohke,m.Kusagil ei olnud teadet et rotid meie uhkes eesti ühiskonnas söivad ära inimese.,pigem mingi olluse.

Arstiabi ei saa ka vähese sissetulekuga inimene.Et arsti juurde pääseda selleks peab koheselt andma 300 krooni visiidi tasu.Ei saa isegi psühhiaatria juurde-rääkimata siis eriarsti vastuvötust.
Perearstidega on nii ,perearst ise otsustab ,keda vötta oma nimistikku,näiteks mina ma ei pääse oma piirkonna perearsti Ülle Lainurme nimistikku.Ei tea miks.Olen eesti vabariigile sünnitanud 6 täisväärtuslikku kodanikku ja nüüd siis arstiabi puudumise töttu peaksin surema,Aga nii see on.

Riigiöigus-kohus.
ka kohtus toimub ärisüsteem.Vöidab see ,kellel on raha.ma ei ütle seda muidugi kogu kohtusüsteemi kohta.Pean isegi muutma oma arvamust Tartu maakohtunik Andrus Miilaste suhtes.Vahel on ka Miilaste tartu maakohtunik oma kohtuniku talaari vääriline olnud väikeste eranditega.

eesti saadab haiiti mavärinas kannatanutele abi-see on muidugi hea,aga ärgu unustagu seda,et eesti inimestest pool on samas seisuses nagu haiitlasedki.
Sellist öigussüsteemi ei saagi armastada ja selles saab süüdistada ainult Andrus Ansipit,kes on kekkadi vei.
Usun endistviisi et kui Edgar savisaarest saaks eesti President,siis vähemalt kodututel oleks peavari olemas.Aga praegu ei ole.

Riida Nihvelt Koosakas

Irja ütles ...

Ma ei tea, sest ma ei ole tema esindaja. Kuidas tal siis läks?

Anonüümne ütles ...

Jäta oma ingumine. Lapsed tahavad süüa ja koolis käia. Kui ei jõua saada lapsi, siis pangu sõlm peale.
Kui isa on normaalne ja ei peida end ja ei valeta, siis ei pane teda keegi kuhugi üles.

Anonüümne ütles ...

Eelmisele anonüümsele võiks vastata, et kui ema on normaalne, ei tule mehel mõttessegi teisi naisi vaadata :D
Või siis sedapidi: kui totalitaarses riigis tubli kodanik oled, ei tule kellelgi mõttessegi sind kottida...

Inno ütles ...

Käi jala, ongi tervislikum.

Inno ütles ...

Mina käin juba ammu jala ja olen väga rahul.

Anonüümne ütles ...

Ah saite jälle ühe inimese kiirkorras "tuvastada" ja paika panna! Ime et veel mesiniku sugulasi ja sõpru kampa ei jõudnud tõmmata. Jajah, rasked ajad, mesinikul karm elu jne, piisavalt põhjust mitte maksta, neetud Ansip, Lang ja kõik teised süüdlased. Jätkake ikka samas vaimus, küll siis menetlusi ka juurde tuleb ja ühtlasi põhjusi justiitsmaffiast vigiseda.

Anonüümne ütles ...

Dokumentaaljutustused oma kodukohast ja hetke juhtumitest minuga

Täna tartu Maakohtu istungil avastasin et Eesti kohus on nagu lasteaia liivakast.Kellel ilusam mänguasi,selle söbrad tahavad köik olla ja kui möni erand püüab seda last solvata,kellel ilusamad mänguasjad,siis oi mis juhtub.Terve kari rüblikuid tormavad kohe selle ühe kallale,kes vöib-ollalt ütles tött.
Veendusin et Tartu Maakohtus valitseb koos löuna Ringkonnaprokuratuuriga see sama liivakasti mängu-maaala.
Prokuröri Ene Timmi laps ise kiitleb teistele lastele et tema isa on kohtunik ja ema prokurör-hoidke alt.Temal on

ohutu elu.
Tartu Löunaringkonnaprokurör Ene Timmi on ebausaldav isiksus nii ametialas kui mujal.Minul ei ole ilusat mänguasja aga mina olen see,kes julges midagi viltu öelda Ene timmile.Kuna tean lähedalt kedagi teist prokuröri Ringkonnakohtust,tean tema eraelu tausta,siis usun et Ene timmi eraelu on vördne selle prokuröri omaga keda mina tean.Olen nöus kandma karistust pigem töe väljaütlemise eest,mis vöetakse kohe au solvamisena.Kohtunik kohe Agu Timmi käepärast vötta.Kui minule lausa julmalt fabritseeritud olematut kuritegu.
Kuna kaitseköne jäi minul täna kohtus esitamata siis panen selle kirja oma blogisse.

Koosakas

Anonüümne ütles ...

KAITSEKÕNE 1

Austatud Tartu maakohus,austatud kohtunik,austatud advokaat ja austatud saalisviibijad.

Tunnistan end süüdi selles,et 2008aasta märtsikuul,kui otsisin hooldaja kohta infolaine ajalehe kuulutuse kaudu,leidsin kuulutuse et tartus vajatakse koduabilist koos ööbimise vöimalusega.Minul oli tahe leida mingi rahaline sissetulek.ma ei osanud arvata selle kuulutuse esitaja tegelikku motiivi.Olen süüdi selles,kui olintelefoniteel kokku leppinud kohtumise Albert kiisiga.ma ei osanud siis aimata et andsin selle teguviisiga Löuna Prokuratuuri Ringkonnaprokuröri Ene Timmile motiivi minule kriminaalsüüdistuse fabritseerimiseks.Usun et Albert kiisi ütlusi on moonutatud
10.01.2008aastal oli prokurör Ene Timmi sunnitud vastutahtmist löpetamamind süüdistatava kriminaalmenetluse nr.07260100525.Kuna isik kellel oli raske vaimne puue keeldus löpuni minemast minule vale süüdistuse esitamisega.

Koosakas

Anonüümne ütles ...

KAITSEKÕNE 2

.
Palun antud kriminaalasi tagasi saata uueks pöhjalikuks uurimiseks ja prokurör Ene Timmitaandada antud kriminaalasja uurimisest,kuna prokurör Ene Timmi ei ole erapooletu.
Albert kiis suri 20.august 2009aasta ja peale Albert kiisi surma alustati kiirkorras menetlust surnud isiku avalduse alusel.Ilma määrust omamata tungisid löuna Politseiprefektuuri komissar Pärn koos uurija Haldnaga Lina 6-117 mati Nihvelti elukohta ja vöeti ära originaal üürileping,mis andis minule eluaegse elamisöiguse Anne2-46 pinnal.Albert kiis ise ei saanud olla minu süüdistajaks,kuna Albert kiis kasutas igasuguseid vötteid isegi psühholoogilisi möjutusi et ma jääksin tema juurde elama.nimetades mind enese tütreks..Kuna ta oma tütar olevat üks julmemaid inimesi keda ta teadvat.Ädu Neemre laskis külmavereliselt uppuda väikese poisi,kes oli suvelaagris ja ädu kohustus oli valvata.Kuna ädu töötas tartu linnavalitsuses.Kohtuotsust Ädule ei tulnud,kohus leidis et ädu ei pidanud teadma et 3 aastane laps upub.Sellise tütrega Albert ei suhelnud juba 3 aastat.Albert kiis oli solvunud,kui kuulis et olen abielus ja soovin tulla koos oma abikaasaga,kes on samuti sügava puudega.Peale seda tekkis meil albert kiisiga sönavahetus ja ma lahkusin.11.oktoober2008aastal kui Albert kiis viibis Tartu Maarjamöisa haiglas .tekkis meil Albertiga isa ,tütre suhe-Käisin teda pidevalt vaatamas..Üürilepingul ei ole mina jäljendanud Albert kiisi allkiirja.Seda ei olnud mul lihtsalt vaja teha.Kuna Albert kiis vöttis omaks et andis kirjaliku nöusoleku,et mind registreeritakse anne2-46 korterisse.Tartu linna sissekirjutus oli minul öiguslikeil alustel.Kui ma oleksin vötnud vastu pakkumise jääda albert Kiisi pakkumise jääda tema juurde elama ,siis oleks Albert teinud minule kinkelepinguga kogu oma vara.Aga ma ei soovinud seda,sest lahkusin sealt pöhjustel,mis on kirjas toimikusVaatamata oma körgele eale oli Albert kiis perverssete kommetega.Näiteks tahtis viibida vannitoas juures kui ma end pesen ja tema laskvat mulle vett peale.Kohtusaalist puudub Vallu Kiis,kes peaks olema antud loos asjaosaline isik,kuna Anne2-46 korter läks omandiöiguse käigus temale üle kuu aega enne Alberti surma,Oma pojale tehtud kinkelepingus olis ees tingimus et minule jäävad öigused edasi elamiseks.Seetöttu prokurör ei alustanud iuurimistoiminguga pihta sel ajal kui Albert kiis elas.Palun taandada prokurör Ene Timmi ja kutsuda tunnistajatena kohale ka vallu Kiis ja Ädu Neemre.ma ei saa tunnistada süüd allkirjade jäljendamises.vallu Kiis on töötanud köigis eestimaa apteekides kuid ta on igalt poolt lahti lastud .Pöhjusel et valmistab omale eraldi isikliku kasusaamise teel psühhoosseid ravimeid ja on end elatanud ja elatab käesoleva hetkeni.vallu Kiis ei jöua kohtusse,sest tema kodukohta Varstu Vallas ei külasta keegi prokuratuuri töötajaist.>Keegi ei tunne huvi Vallu Kiisi narko labori vastu.Miks ei tehtud läbiotsimist Anne 2-46 korteris,kus olid minu asjad,sest siis oleksin ma juhtinud ka tähelepanu Vallu kiisi poolt toodud oma isa korterisse narkootiliste ainete kogumid.Mis jaotati sealt edasi 93 aastase vanapapi poolt.Sellise suure narkoäri vastu mina ei saa.Seal liivakastis on suured lossid.ja losse Kohtunikupere koos oma prokurörist abikaasaga juba armastavad.

Koosakas