esmaspäev, 1. veebruar 2010

Mitte ainult IRLis ei kääri: veidi Reformi insaid-njuuzi

Rõõm on tõdeda, et Keit Pentust surutakse jälle Tallinnas, aga millegipärast ollakse just Martin Kuke peale kadedad:

Head erakonnakaaslased!

On olnud kena komme, et juhatuse liikmekandidaate peale nende endi ka teised iseloomustaksid või soovitusi jagaksid. Seekord seda väga ei ole kuulnud. Seepärast kasutaksin juhust ning esitan omapoolse soovituse:

Nimelt soovitan Martin Kukkel taandada oma kandidatuur seekordselt Tallinna juhatuse valimistelt.

Viimaste valimistele eelnev töö ning valimistele järgnev tegevus või tegevusteus annab mulle alust arvata, et Martin ei taju täpselt vastutust oma ülesannete täitmisel.

Ei tahaks pikalt heietada, kuid kui vaadata kasvõi Piritat, kus alates Ülle linnaosavanemaks olekust on erakond kindlalt hoidnud liidripositsiooni ning saavutanud suurima populaarsuse, oleme nüüd, kuigi valimiste võitjatena seal, taandunud 3-nda järgu tegijateks. Kuuldavasti hakkab Pirital nüüd kõige selle armutu lõhkumine, mida erakond seni on seal saavutanud.

Minu hinnangul oleks sellise tegevuse, tegevustetuse, rumaluse või teab veel mis põhjusel hoolimatu asjaajamise eest eraettevõttes ta vallandatud. Et meie erakonnas niisama lihtsalt vallandamisi ette ei tule soovitaksin Martinil rakendada vahepeal oma teadmisi mõnes ettevõttes ning seejärel ehk tulla tagasi palju rikkama kogemusega ka meie Erakonna juhtimise juurde.

Ühtlasi avaldan toetust Keitile tema kandideerimisel piirkona esimehe kohale. Mulle tundub, et tema kirjas toodud seisukohad aitavad meie erakonna edule tublisti kaasa.

Siira lugupidamise ja hoolivusega
Kaupo Nõlvak

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vau, miukene mollide maailm sel pildil :p

Anonüümne ütles ...

Pentu on soome keeles koerakutsikas

Anonüümne ütles ...

oot, kas see kaupo nõlvak on tolle rainer nõlvaku vend?

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks Keidu vavvasid näha...

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Orav rattas on kindel, et ta on juba kolm korda ümber maakera jooksnud. Ta ei eksigi.

kesikpoiss

jevlampi ütles ...

"Et meie erakonnas niisama lihtsalt vallandamisi ette ei tule soovitaksin Martinil rakendada vahepeal oma teadmisi mõnes riigiettevõttes ning seejärel ehk tulla tagasi palju rikkama kogemusega ka meie Erakonna juhtimise juurde".
Nii pidi ikka olema, ma arvan

Anonüümne ütles ...

"tegevusteus", "tegevustetuse"... Järjekindlalt paneb haledalt mööda selle sõna õigekirjaga.