neljapäev, 25. veebruar 2010

Politsei valvamas lõhet rahva ja rahva esindajate vahel



Video vaatamiseks klikka pildil või järgneval lingil: http://www.youtube.com/watch?v=PefN0clmXNo.

Tänasel EV 92. aastapäeval olin Tartus tunnistajaks juhtumile, kus politsei asus relvaga valvama lõhet rahva ja selle rahva esindajate vahel. See on küllalt sümboolne tänases Eestis.

Täna päeval olin tunnistajaks, kuidas kaitseväe juht tegi poliitikat, õhtul olin tunnistajaks, kuidas politseinikud tegid poliitikat. Ka see on sümboolne tänases Eestis.

23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Essa!

muretu kapakohilalane

Anonüümne ütles ...

Urro, miks kainel vaatajal pole võimalik näha relva, millega sa väidad politsei valvavat "lõhet rahva ja selle esindajate vahel"?

Anonüümne ütles ...

inno ja irja vaated on nagu mingis ulmefilmis...nad võitlevad fašismi vastu, pooldades rassiste, fašiste ja homofoobe.

ma ei sa enam midagi aru. palun aidake mind?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Isegi neegrid dzunglis on taganud endile elektri tasuta:
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/07%20Press/Press.html
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/01%20POD


Kui juba neegrid suudavad tagada endile elektri tasuta siis küllap ka ajupestud Eestlased saavad sellega hakkama.Paraku on nii,et Eestlased on ajupestud ja neile peab puust ette tegema ja punaseks värvima ja siis nad ikka ei saa aru...
Neegrid dzunglis on ses suhtes taibukamad.

Anonüümne ütles ...

Kuule, elektrikalkun, usu või ära usu aga sinu tasuta elektri jutt on inimestele mõju avaladama hakanud ... loe ise ....

"Eestlased varastavad igal aastal 200 miljoni krooni eest elektrit"

link on siin ...

http://www.epl.ee/artikkel/488538

Nii, et anna aga takka.

Anonüümne ütles ...

Või et see räuskav pooletoobiste kamp on juba rahva esindajad? Piinlik selliste kaasmaalaste pärast.

Anonüümne ütles ...

Natuke debiilne on sel vanamehel politseid sõimata, kas sa Inno ei leia? Kuna politseinik on teenistuja ja ta peab täitma korraldusi, siis ei jää tal muud üle. Praegusel hetkel teist tööd leida või kaotada praegust politseitööd mingi vale sammu või korralduste mittetäitmise puhul on ju lubamatu samm. Ka neil on pered toita ja leivaraha vaja teenida. Kindlasti mõttes on neil meelsus teine, kuid miskit pole parata. Sellest võiks ka see räuskaja aru saada.

Inno ütles ...

Keegi polegi siin süüdistanud politseinikku, kes käsku täitis.

Ja politsei on relvastatud, kui sa, 2:40 seda veel ei tea.

7:56le:
ma täitsa usun, et eile Vanemuises pidutsenud seltskonna jaoks on ülejäänud Eesti elanikud "räuskav pooletoobiste kamp".

Inno ütles ...

Rahva esindajate all on peetud silma neid, kes eile Vanemuise teatrimajas šampust ja kaaviari nautisid.

Anonüümne ütles ...

Urro, sa ütlesid: "asus relvaga valvama ".

Loomulikult teab lapski, et politsei on relvastatud. Kui poleks, oleks tegemist taidlejatega. Sinu jutust aga peab keskmine lugeja aru saama, et relvad võeti kabuurist, kuulid tõmmati rauda ja torud sihiti rahva poole. Veits demagoogiline või kuidas?

Anonüümne ütles ...

kas keegi seletaks, miks inno neid fasiste, homofoobe ja rassiste toetab?

Anonüümne ütles ...

Ah, ära valeta, Urro. Nokastunuid oli seal täiesti piisavalt. Konflikte politseiga provotseerisid(peale nende 2 hullu vanamehe) siiski anarhistid. Oli ju miiting selline, et esmalt tulid anarhistid ja siis alles ERSP. Seega mis krdi ERSP -st sa räägid? Loll jutt, ei muud. Nii see kukub välja, kui tahad kangesti pildile saada, igasuguseid põhulõugu ujub välja.

Anonüümne ütles ...

minu arvates on rahva esindajad samuti rahvas. ja kui nn. rahvast on kordades vähem kui neid kelle vastu nad protesteerivad, siis on ju asi jabur.

Anonüümne ütles ...

mu meelest ei valvanud politsei mitte lõhet vaid forelli. jäi arusaamatuks, kas seal oli vaid üks kala ja kellele see oli mõeldud...

Anonüümne ütles ...

nonii, ajupestud lambakari juba määgimas...
aga rumalate reaktsioone on alati naljakas jälgida ;)

Anonüümne ütles ...

Ajupestud lambakari?
Ainus asi, mida mina usun, on mu oma silmad. Need silmad nägid, et miitingu ajal võeti napsu, et anarhistid hullasid. Mingist rahvuslusest pole üldse mõtet rääkida.

Anonüümne ütles ...

Kui see 150 tuhat töötut möllama peaks hakkama, siis pole asi enam üldse naljakas. Hetkel kammitseb neid tühi kõht, külm ilm ja organiseerimatus, kuid süüa saab poest läbi akende sisenedes ja varsti läheb ka soojemaks. Vaja on lisada (hankida, tekitada) juht ja idoloogiline soust ning show võib alata.

Anonüümne ütles ...

njah, miks te revat ja bäckmani ei võtnud miitingule kaasa? oleksite grupis seal kõik provokaatorid koos ja lehvitaksite natsilippe...

Anonüümne ütles ...

PS! Kui kellegil veel on kahtlust, et Inno ja Irja ning kogu see krempel ei ole palgatud provokaatorid, siis nüüd on arusaadav. Üks päev koos kommaritega helsinkis, teine päev koos natside ja parmudega tartus... tehke omad järeldused.

Anonüümne ütles ...

34.08 - sind ei võimalik kahjuks aidata. Türjad ise ongi ulmefilm. Nende tegevuses ja hinnangutes mingit mõistuspära või loogikat otsida on täiesti mõttetu. Või kui mõtlema hakata, siis midagi vbl isegi on... ehk see, et saaks aga oma (?) riigi ja rahva suunas kõntsa loopida, selle "ülla" eesmärgi nimel võib meie paaria-paarike kampa lüüa ükskõik kellega, olgu või vanakuradi vanaemaga; unustada ja muuta hoobilt oma varasemaid ütlemisi ja seisukohta jne jne.

Anonüümne ütles ...

To 10.14 Väga hea kild!
Keskkonnagrupid süüdistavad Tšiili lõhetööstust selles, et nende «ülerahvastatud» puurides kasvatati korraga liiga palju kalu, samuti kasutati ülemääraselt kemikaale.
http://www.e24.ee/?id=227178

iluspoiss

hüüdja hääl oaasis ütles ...

videos oleks võinud selguda, et see räuskaja ongi selle politseiniku isa ja siis oleks asi lõppenud pisarais ja kallistades, taustaks mingi ruja isamaaline ballaad, kõik oleks kätest kinni võtnud õnnelikult :)

Anonüümne ütles ...

tra ma ei salli neid marurahvuslasi. õnneks on need aktiivsed ainult mingid vanad nässid.