kolmapäev, 3. veebruar 2010

Üks südamlik lugu rongaisade kaitseks

Väljavõte asjadest.blogspot.com veebist.

Mille avastasin asjadest.blogspot.com veebist.

Tõesti, nagu mu oma elust maha kirjutatud, ja see oleks ilmselt üks-ühele sama, kui ma poleks Irjat kohanud.

Kõige kummalisem on see, et ma poleks eladeski ette kujutanud, et elu võib sellised pöörded võtta. See on siis, kui ülikooli astusin ja abiellusin. Sestap püüan olla ise aus ja soovitan ka teistele rääkida asjadest nii nagu nad on. Sest kui valetame, siis ainult endale ja oma lähedastele.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Muideks,Grossi loost Ringkonnakohtu otsuse põhjal loeme välja,et lapse ema on ikka paras tegelane ... Hakkan üha enam Grossile kaasa elama.Kahju lapsest.

Anonüümne ütles ...

Koosakas paljastas inimkaubanduse juhtumi(tärnide vahel põhiline).See vajaks uurimist!

Täna 3.veebruar on see päev,kus see sama tunnustust vääriv vanamemm istub Tartu Maakohtus koos oma kolme lapselapsega.Juba hommikul valla sotsnöunik vöttis kogu Lea pere auto peale ja lapsed viidi kohtumajja.Lea on olnud emaks ja vanaemaks oma 3-le lapselapsele aga täna on selle vana naise süda pisaraid täis.Miks seda köike tehakse,ei möista Lea,kes pühib rätiotsaga oma pisaraid silmist.Lea tütar karin Kampus ,kes on nägemispuudega ja kes sünnitas 2009aasta jaanuaris veel ühe lapse.

***
See laps kisti 2009aasta maikuul Lea käte vahelt ja paigutati Tartu Käopessa,kus ees ootavad lapsendamisdokumendid ja tänane kohtuotsus ära vötta karin Kampuselt vanemlikud öigused ,annab ki vöimaluse väikesel Mathiasel saada välisriiki müüdud.mathias on väga armas priske poisslaps.
***

Löppsöna jääb Tartu Maakohtuniku Lea Aavastiku öelda vötta ära soojast hubasest kodust lapsed,kus juba varahommikuti askeldab vanamemm pliidijuures supipada keemas.Lea lapsed ei läinud kunagi tühjade köhtudega kooli.Lapsed käivad korralikult soojalt riides ja öpivad vara koolis.Tänane kohtuotsus kisub kildudeks ühe pere elu See on meie eestimaa.
Kordan lauset.Täna ei taha olla ma eestlane.Tunnen kaasa leale ja tema valule.HÄBI Eesti vabariigile,keda ei huvita pargipingil lödisevad näljased kodutud.Kes röövib öilsa eesmärgi sildi all kodust hooldatuid lapsi ,sildi varjus et omastada veel üks kinnistu.Lea kampus ei ela seda kohtuistungit üle.Ta sureb peagi valust ja murest.Järgmiseks sammuks on lea sügava puudega tütar,temast saadakse ka lahti ja jälle on ühes valitsuse hoones röömupidu sest saadi head noosi.Lea kampuse eluase-olgugi et laste pisarate ja vanamemme pisarate hinnaga.

pikemalt
http://koosakas.blogspot.com/2010/02/dokumentaaljutustused-oma-kodukohast-ja_02.html

Inno ütles ...

Nagu olen aru saanud, siis tõusis piletihindf seoses sellega, et valitsus tõmbas seoses eurole üleminekuga koomale omavalitsuste tulubaasi pluss tõstis kütuseaktsiisi pluss tõstis käibemaksu. Millest tulenevalt on bussipileti hinnatõus täiesti loomulik.

Nii et Tallinna linn on vale adressaat, niisamuti kerkivad hinnad kõigis linnades. Koputama peaks Stenbocki maja uksele, kes on praeguse olukorra arhitektid. Siis euro kasutuselevõtu nimel.

Anonüümne ütles ...

Inno. Tänases Pealtnägijas jättis Märt Sults täieliku pedofiili mulje. Mis sina, kui pedofiiliekspert, sellest arvad?

Murelik vanem.

Anonüümne ütles ...

Panin otsingusse märt+sults+pedofiil ja mis ma leidsin - jälle Tähismaade blogis kõrvaldatud artikleid! Lõpus antud link viis sama tulemuseni nagu Marko Rose lugu, et seda lihtsalt pole. Mis lugu see oli?

ssss, 26.11.2009 11:04
Äsjalõppenud koolinoorte haridusmessil Teeviit võtsid esimest korda organistasioonina osa ka Eesti Gei Noored, kes jagasid seal oma organisatsiooni tutvustavaid voldikuid.
Õhtuleht 11.12.2008 21:08:
Kui Teeviit ise näeb ettevõtmise taga üht euroliidu teavitusprojekti, siis koolidirektor Märt Sults ei vali hinnagut andes sõnu. Tema jaoks on vastumeelt juba fakt, et gei-noored haridusmessil üldse osalesid. Vahendab TV3 "Seitsmesed uudised".

Samal teemal
Reforminoored: Sultsi ütlused geinoorte kohta on naeruväärsed

Kala hakkab mädanema peast,vaata kes on Toomas "Jewrosaadik" Savi ja SIlver Meikari armuke!
Kuigi lehel on saasta 80%, räägivad pildid enda eest:
http://innojairja.blogspot.com/2008...

Anonüümne ütles ...

Sults on kapipede ja kapipedo, olen seda korduvalt siin kirjutanud aga Inno ei tõsta teemat edasi, sest Sults on Kesik!
Vaadake mehe kehakeelt ja käitumist

pedepoiss

Anonüümne ütles ...

Märt tundis pepul homo kätt...
Märt käsitleb naisi kui kunstiteoseid. «Mulle meeldib vahel vaadata pornofilme kahe naisega,» tunnistab mees.
http://www.naisteleht.ee/node/6983

sulnispoiss

Anonüümne ütles ...

Inno, Sa ei ole tõeline ärapanija, Sa oled väga mõjutatud. Kui Te Irjaga paneksite kõigile ühtemoodi, oleksite palju populaarsemad, aga Teie eelistused on ju nii läbi näha. Sellest on siiralt kahju! Independent blog...my ass!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Sest kui valetame, siis ainult endale ja oma lähedastele.
kirjutas Inno

Anonüümne ütles ...

Ei tea, mis -fiil see Sults on, aga esialgu võiks ta Lihtsalt Pervoks ristida. Jubeda väljanägemisega elukas - kõik need labased kuldsed kulinad, äratrööbatud pleiboi "soeng", perse ümber tõmmatud nahkpüksid... teksti ei taha üldse meenutada... Kui sihuke pimeda pargi vahel vastu tuleks, katsuks küll väga ruttu väga kaugele joosta.

Inno ütles ...

Me oleme valitsuse suhtes kriitilised ärapanijad. Maaslamajat me ei löö.

Anonüümne ütles ...

Palju suurem probleem on rongaemad!

Anonüümne ütles ...

Seal nimekirjas on ju mitu naist ka, millest te jahute?

Anonüümne ütles ...

a tallinna linnaVALITSUS?
mingit kriitikat nende aadressil?

või ei saa, kuna lamavad maas?
tehke siis kas või väike märkus, et aeg oleks püsti tõusta

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=365550

rongaisa