reede, 5. veebruar 2010

Vau, Estonian Air taastabki tasuta toidu!

Väljavõte Postimehe veebist.

Nii nagu kohvik aasta tagasi soovitas, taastabki Estonian Air lennukites tasuta toidu turistiklassis, see on siis kõigile. Väga eeskujulik samm, mis näitab, et ettevõte hoolib oma kliendist. Sest see porno, mis vahepeal toimus, kuuldavasti SASi soovitusel, oli ikka üle mõistuse. Kus pakuti raha eest väga kehva kvaliteediga võileibu ja jooke. Isegi vesi oli raha eest!!! Pole ime, et kogu firma alla käis. Sest, mis seal salata, olukorras, kus lennukid on enam-vähem ühesugused, ja hinnad ka, määrabki kompanii valiku see, mis seal lennukis toimub. Kui viisakas on teenindus ja milline on toit. Ja kuidas tunnevad end lapsed.

Mis te arvate, et keegi käiks McDonalds'is sisuliselt sitta näost sisse ajamas, vabandan otsekohesuse eest, kui seal ei antaks lastele kaasa mänguasju?! Nalja teete! Aga see näitab, kuidas on võimalik sooja suhtumisega võita kliendi poolehoid, isegi sitta müüa raha eest, nii et see klient tuleb McDonalds'isse tagasi seda sitta sööma ka ilma lapseta, ja oma sõpradega, isegi armukesega. Kuna ta mäletab, kui hästi suhtuti tema lapsesse. McDonalds müüb eelkõige emotsiooni, ja ma usun, et seal ollakse võimelised ka tervislikku toitu koos selle emotsiooniga pakkuma.

Lapsesõbralikkus võikski olla Estonian Airi üks suund. Kus kõik tunnevad end hästi ning ei pane tähelegi lennu pikkust. Ning, nagu kohvik möödunud aasta lõpul soovitas, leida unikaalne nišš, nagu on Finnairil Kagu-Aasia lennud. See võiks olla lennud endiste NLiidu keskuste ja Lääne vahel. Eestlased teavad küll, kuidas seda teistest paremini teha.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno viib nüüd lapsed lennule.

Anonüümne ütles ...

maailma risti ja rästi läbi käinud ja elu näinud innule on see hea uudis...
irja

Anonüümne ütles ...

Sa muud ei oskagi rääkida, kui kleepida pidevalt oma saasta?

Sa oled ju süüdimatu, sellised saavad ühistranspordis tasuta sõita, mine lase ainult Paldiski maanteel hullupaberid välja kirjutada.