esmaspäev, 1. märts 2010

Eesti maailmas auväärsel 7. kohal mõrvades

Väljavõte nationmaster.com veebist.

Eesti on mõrvade suhtarvult maailmas auväärsel 7. kohal, umbes sama tase, mis meeste suusatamises, kus Veerpalu lõpetas maratoni kuuendana.

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno võiks arvude taha ka vahel vaadata, mitte ainult kopipeiste teha. Eestis tapavad üksteist teie iidoli Bureshini valijad põhiliselt, ikka Lasnamäe ja Kopli Vasjad ja Vanjad nende hõimlased Ida-Virust. Kena rahvuslik komme sihuke, algul koos kaks viina näkku ja pärast kukub Vasja noa otsa. Ikka 32 korda järjest. Järgmine nädalalõpp on Vanja kord.

Anonüümne ütles ...

tegin siin väikest statistikat. olen ligikaudu kuu aja jooksul esitanud oma soovipalvet, et inno:
a) käsitleks ühistranspordi piletihindade tõstmist pealinnas mis leidis aset veebruari algul (hiljem on kuu aja jooksul olukord veelgi mornimaks läinud ning lisaks piletihindade tõstmisele on ette nähtud ka ühistranspordi liikluse harvendamine);
b) paneks blogi vasakusse serva küsitluse kus saaks hääletada, kas tallinna praegune linnavalitsus, kes ühistransporti suretab, on kari mölakaid või mitte;

* esimest korda kirjutasin oma murest tallinna ühistranspordi pärast sissekande "Eesti töötu, naerata, Financial Times kiidab sind" all 31. jaanuaril.
* seejärel olen iga sissekande all inno tähelepanu juhtinud sellele, et tallinnas võimulolevate poliitikute sammud väärivad kriitikat ning soovinud, et inno siin blogis arutleks selle üle, kas on õige majanduskriisi ajal ühistranspordi piletihindasid tõsta ja ühistranspordi liiklust koomale tõmmata.
* olen selgitanud, et selline ühistranspordi ruineerimine tõmbab eesti majandust sügavamale sohu, kuna inimestel pole enam raha bussipileteid osta ja nad ei saa seetõttu hommikuti tööle sõita. lisaks sellele ähvardab neid, kel veel piletiraha on, ühistranspordi harvenedes oht tööle hiljaks jääda ja vallandatud saada.
* erandina osutasin ühel päeval tähelepanu ka sellele, et tallinna munitsipaalsherif henrik normann on käitunud ametipositsioonile sobimatult ning et temagi vääriks eraldi kriitikat.

kokku olen oma muret tallinnas toimuva pärast avaldanud 226 järjestikkuse siinse sissekande all.

kahjuks on minu palved jäänud hüüdja hääleks kõrbes.

INNO, KAS SUL HÄBI EI OLE VAIKIDA SAMAL AJAL KUI KESKERAKOND VÕTAB PEALINNAS ETTE EESTI LÄHIAJALOO KÕIGE MAJANDUSTÕÕNESTAVAMAID SAMME?

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

Sa suredki sinna kõrbesse janusse!
Kao ära siit kohvikust, mine karju Toompeal oma jura, idioot! Moron!

iiri koristaja

Anonüümne ütles ...

oi vabandust inno, ma suure hooga panin oma küsimuse ja ei näinud, et sa oled juba vastanud sellele eelmise sissekande all.

aga miks kõik kohviku küsimused on suunatud ainult osadele eesti suurematest erakondadest? kriitilise vaatluse ja sinu teravate nõelamiste käest on siin kohvikus näiteks täielikult pääsenud just seesama keskerakond, kes tallinnas sigatseb praegu ühistranspordiga.

kas oled tõesti selle erakonnaga seotud? kui jah, siis kas näed sageli keskerakonna poliitikas asju, mille eest teised erakonnad ja nende esindajad võlla tõmbaksid siin kohvikus, aga kuna tegemist on keskerakonnaga, siis ei tõuse käsi kritiseerima (kasutad nn topeltstandardeid teemade valimisel)?

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

kakssadatuhat on päris suur raha, et keskset laulu laulda!

oravapoiss

Anonüümne ütles ...

Ja arvestades, et võsaputs sai oma "filmi" eest tervelt 400 000, siis - kust anti, võib veel saada. Sitta see siis ära ei ole hästi käituda ja laulda Burešini lemmikviise. Vabandused ala "on reformierakonna (või ükskõik millise peale keski) aasta" ja "keski materdatakse niigi kogu aeg ja igal pool" võite, Urro ja türja, rahulikult pobisemata jätta, inimesed saavad teie raskest olukorrast ju niigi aru.

Anonüümne ütles ...

Kuulsin linnavalitsuse plaanist anda toimetulekutoetust saavatele inimestele tasuta bussi-, trammi- ja trollisõiduõigus!

õnnejunnis pealinlane

Anonüümne ütles ...

Murelikul on selle uudise peale suu munni täis!

Anonüümne ütles ...

Lol, 30% kõrgem kui Zimbabwes, welcome to Ansipania!

Anonüümne ütles ...

Huvitav jah, et seda nagu ka muud krimistatistikat paisutavad alati mingid Dmitrid, Pjotrid, Maksimid, Stjopad, Vasjad ja Grigorid. Jaanidest ja Jüridest võib pättuste rubriikides suht harva lugeda. Aga niikaua kui nad ise endi ridu harvendavad, on ju kõik hästi - varsti on migrantidest pätid lihtsalt üksteist ära pussitanud ja Eesti kukub tagant seitsmendaks. Nii et kannatust, Urro ja Türja, kannatust!

Anonüümne ütles ...

Kes on see Bureshin kellest ma kuulen kodueestlasi aegajalt r22kimas?

Anonüümne ütles ...

burešin on savisaare ema neiupõlvenimi.

Anonüümne ütles ...

ja kui mõni mitte-kodueestlane veel ei tea, siis sündis Suur Juht ja Õpetaja Harku vangilaagris väidetavalt vene vangivalvuri valmistehtuna.

Anonüümne ütles ...

tra mihuke lambakari ikka... võta yks ja viska teist...

Anonüümne ütles ...

NB! luule pello töötab nüüd hiobi büroos ja kui hiob ei saa kliente piisavalt tülli aetud, siis hakkab pello neid krim asjadega kammima - kaks värdjat passivad uusi ohvreid koondatud jõududena

Anonüümne ütles ...

tibla jääb tiblaks