teisipäev, 2. märts 2010

... ja mehi petavad vaid lollid naised!

 
Väljavõte Postimehe veebist.
Ma ei kahtle põrmugi selles, et oma naisi petavad vaid lollid mehed. Ent sama põhimõte kehtib ka vastupidi: oma mehi petavad vaid lollid naised.

Probleem on lihtsalt selles, kuidas lolli ära tunda. See ei olegi nii lihtne ülesanne kui paistab.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

pole sellega päris nõus. sageli petavad oma meest naised, kellel on justkui kõik olemas, ent on mõistnud aja jooksul, et tema mees on tegelikult luuser (alguses oldi armumisest pimestatud ja idealiseeriti meest üle ning vaadati tema esialgu väiksena tundunud vigadest üle).

ma natuke kahtlustan sinust siin blogis kujunenud pildi järgi, et ka teie suhe ingridiga kannatas selle tõttu, et ingrid pidi sinus pettuma.

Anonüümne ütles ...

Kui mehel naisele enam midagi pakkuda pole, siis küsib naine raha. Kui raha kah pole, siis läheb minema. 98% juhtudest võtavad naised mehi. Vastupidised juhtumid on väga haruldased ja nendest juhtumitest saavad haruldased kooselud.

Anonüümne ütles ...

Tere Inno,
Leidsin kogemata netist Sinu kirjutatud väga hea artikli audiitoritest. Kuna praegusel masu ajal on ka väga oluline, millise arvamuse audiitor annab, siis kas Sa ei võiks üles panna küsitlust erinevate audiitorite kohta. Mind isiklikult huvitavad big4 ja veel mõned suuremad. Nende partnerid või kuidas nad ennast kutsuvad. Lihtsalt sel põhjusel, et inimesed saaksid oma arvamust avaldada. Siis oleks firmadel ka lihtsam valida. Muidu ostad põrsa kotis.
Mis arvad. Palju ise oled audiitoritega kokku puutunud?

Anonüümne ütles ...

http://www.vello42.com/?p=5907

ebaõnnesõdur

Anonüümne ütles ...

Teenindades täna reisironge 0231/0238 pasandas üks mees omal püksid täis.kui sellega asi piirduks,siis ma seda siia ei kirjutaks,okei ikka vahest juhtub Laughing

Aga,tehes selle tegelasega juttu,selgus ,et mees on vana raudteelane,olla töötanud kunagi Tapa depoos defektoskoobi lükkajana.Vestlesime temaga igasuguste päevapoliitilsetel teemadel päris pikalt.
Tal pidi olema selline hobi ,et puhkepäevadel situbki oma püksid täis,Pärnusse läks ta sõbra juurde,kes pidi olema samasugune ja talle jaama autoga vastu tulema.
mees istus rongi esimeses vagunis,kõik aknad mis lahti käisid,sai ka avatud.Aga sitahais käis ikka üle pea.kõik teised reisiad peale ühe olid tagumistesse vagunitesse läinud.Mees lubas ennast pildistada ja ütles ,et kui Googlisse panna "sitaleht" siis saab tema klubi tegevuse kohta rohkelt infot.
Pärnusse jõudes palusime pilte ka veduri kõrval,mees oli lahkelt nõus...ja siis läks shouks....
tüüp pistis käe püksi ja võttis sealt junni ja määris mööda nägu laiali,ning teise junni sõi ära.
midagi nii jubedat pole mina veel näinud.Igasugu laiba rongid kahvtuvad selle kõrval,me peaks saama vabad tasustatud päevad närvide taastamiseks.

Küsimus siis asjatundjatele:Kas sellist isikut võiks metsavahel välja visata,kui ta ei ole purjus,ei lälla ega sega kaasreisijaid(hais ei sega kuna inimesi seal vagunis polnud pärast tema vägitükke,peale ühe,kellel oli sügavalt savi) ja kes on muidu normaalse inimese jutuga ja lisaks veel vana raudteelane????

Tüüp tahtis tagasi Tallina kaa tulla,aga viskasime ta välja ja ütlesime et mine VIlnius-Tallinn bussiga.ilmselt läksi.Tagasi tulles ei saa talle eraldi vagunit bronnida kuna pühapäev on see reis üldiselt ikka täis...

Pilte ei soovita vaadata:
http://fotoalbum.ee/photos/Raudteehull/sets/944097/

murelik vedurijuht

Anonüümne ütles ...

Mis puutub sellesse n.n. "raudtee hullu", siis minu meelest selline ongi kogu see eesti elu. Kogu aeg olnud. Tavaline keskklassi esindaja kel SMSi laenud kaelas.

Anonüümne ütles ...

Kui naine pettub ja mees osutub hiljem "luuseriks", kas mitte naine pole siis loll? :D Ava silmad ja ära käi ämber peas ringi.

"Sageli petavad meest naised, kellel on justkui kõik olemas" -

ainult mõistust napib, eriti elukaaslase valikul. Järelikult ikkagi lollid naised.

Anonüümne ütles ...

pigem petavad silmakirjalikud. ausad inimesed lähevad lahku, kui enam ei sobi.

Anonüümne ütles ...

arvamus: mees petab seepärast, et tema loomuses on paarituda võimalikult paljude naistega. tervesse elujõus mehesse on petmine juba sisse programmeeritud.
naine petab seepärast, et ihaldab/armastab kedagi teist, aga kalkuleeriv/manipuleeriv mõistus ei luba vana kooselu lõpetada

Inno ütles ...

21:24le:
ma olen neist kirjutanud, aga see teema üldiselt ei eruta eriti lugejaid. Ja niiplaju kui mulje on jäänud, on kõik need suuremad ostetavad, ehk siis firma juhtkond, kes maksab, saab täpselt sellised tulemused nagu tahab.

Inno ütles ...

19:35le:
Ingrid ise väitis, ühel päeval, et olen parim mees maailmas, teisel päeval, et olen täielik luuser. Ühel päeval oli Peep Vain tema jaoks see ainus ja õige, teisel päeval mina. Temast oli väga raske lõpuks aru saada, mis ta tahtis või mõtles. Igal juhul mul jooksis temaga koos elades juhe kokku. Ja ise ta kah minema ei läinud. Kuigi see oli minu jaoks raske otsus, läksin ma lõpuks ise, sest tundsin, et selline kooselu mõjub halvasti eelkõige lastele.