esmaspäev, 1. märts 2010

Kohvik hakkab jälgima Eesti positsioone edetabelites

Kuni väike Eesti jõuab Euroopas 5 jõukama hulka, avaldab kohvik edetabeleid Eesti tänaste seisude kohta. Palun parandada ja täiendada!

Niisiis, Eesti positsioonid Euroopas:
2. koht - alkoholitarbimises
2. koht - AIDSi levikus
4-5. koht - tööpuuduses
7. koht - rasketes kuritegudes (kogu maailma lõikes)

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tegin siin väikest statistikat. olen ligikaudu kuu aja jooksul esitanud oma soovipalvet, et inno:
a) käsitleks ühistranspordi piletihindade tõstmist pealinnas mis leidis aset veebruari algul (hiljem on kuu aja jooksul olukord veelgi mornimaks läinud ning lisaks piletihindade tõstmisele on ette nähtud ka ühistranspordi liikluse harvendamine);
b) paneks blogi vasakusse serva küsitluse kus saaks hääletada, kas tallinna praegune linnavalitsus, kes ühistransporti suretab, on kari mölakaid või mitte;

* esimest korda kirjutasin oma murest tallinna ühistranspordi pärast sissekande "Eesti töötu, naerata, Financial Times kiidab sind" all 31. jaanuaril.
* seejärel olen iga sissekande all inno tähelepanu juhtinud sellele, et tallinnas võimulolevate poliitikute sammud väärivad kriitikat ning soovinud, et inno siin blogis arutleks selle üle, kas on õige majanduskriisi ajal ühistranspordi piletihindasid tõsta ja ühistranspordi liiklust koomale tõmmata.
* olen selgitanud, et selline ühistranspordi ruineerimine tõmbab eesti majandust sügavamale sohu, kuna inimestel pole enam raha bussipileteid osta ja nad ei saa seetõttu hommikuti tööle sõita. lisaks sellele ähvardab neid, kel veel piletiraha on, ühistranspordi harvenedes oht tööle hiljaks jääda ja vallandatud saada.
* erandina osutasin ühel päeval tähelepanu ka sellele, et tallinna munitsipaalsherif henrik normann on käitunud ametipositsioonile sobimatult ning et temagi vääriks eraldi kriitikat.

kokku olen oma muret tallinnas toimuva pärast avaldanud 226 järjestikkuse siinse sissekande all.

kahjuks on minu palved jäänud hüüdja hääleks kõrbes.

INNO, KAS SUL HÄBI EI OLE VAIKIDA SAMAL AJAL KUI KESKERAKOND VÕTAB PEALINNAS ETTE EESTI LÄHIAJALOO KÕIGE MAJANDUSTÕÕNESTAVAMAID SAMME?

murelik tallinlane :(

Inno ütles ...

Ei ole häbi, sest bussiteema on olnud pidevalt suurel meedial hambus. See teema on leidnud laia kajastamist ja milleks seda dubleerida? Kohvik küsib küsimusi, mida suur meedia ei küsi, näiteks kas peaministril pole häbi maksumaksja raha eest käia Jaapanis suusatamas, kui samal ajal inimestel pole kodus raha, et süüa osta.

Anonüümne ütles ...

Inno
Ehk paneksid ka allikad, kust säärane info pärit? Isiklikult elan nö peaksupealinnas Pärnus ja pole viimase kümnekonna aasta jooksul kaklemist näinud. Ju ei liigu õiges ringkonnas.
Muide, oled kindel, et Ansip Jaapanis kellegagi sealsest valitsusest ei kohtunud? Ja noh, lõppeks olen mina näituseks maksumaksja(erinevalt sinust) ja mul küll kahju pole, et peaminister suusatamas käis. Väikeriike tutvustatakse ja nende mainet tõstetakse/parandatakse just selliste pisiasjadega, a'la Jaapani TV -s ilmunud uudisnupp, et maratonist võtab osa ka Eesti Vabariigi peaminister, mitte aga lollakate blogidega.
Samas, mis mina ka tean, mulle jutukeste "rusikas aanuses" eest pappi ei situta.

Anonüümne ütles ...

See loll, nn. murelik tallinlane, ei saa aru, et valitsus on: 1. tõstnud kütuse aktsiisi üle mõistuse kõrgele; 2. tõstnud käibemaksu, mille bussifirma peab alla neelama; 3. ei doteeri pealinna ühistransporti jne.
Seega jäta soigumine.

Anonüümne ütles ...

Ma sooviks, et Murelik jääks bussi alla või vähemalt bussiuste vahele!

mupopoiss

Anonüümne ütles ...

Kui veel pioneer olin, käisin suvel maal vanaema juures.
Sõin sahvris salaja moosipurgi tühjaks ja et vanaema aru ei saaks, tegin suurema häda sinna purki.
Järgmine suvi oli paha ja piinlik kuulata kuda vanaema ja vanaisa vaidlesid, et kas eelmise aasta moos oli sitt, mis sitt või suhkurt lihtsalt vähe.

gluteenivaba lisaaine