teisipäev, 2. märts 2010

Reformierakonna kolm võitu

1. Vähevõitu
2. Kallivõitu
3. Sitavõitu

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mulle ei meeldi, et sa reformierakonda nii palju kotid, aga keskerakonna ühegi teo kohta kriitikat ei avalda. miks sa objektiivne ei võiks olla? kirjuta palun keskerakonna s*ta kohta ka salvavaid sutsakaid.

murelik tallinlane :(

Inno ütles ...

Mulle ka ei meeldi, aga praegu on reformierakonna kord.

Anonüümne ütles ...

Sai sulle juba eespool öeldud, et Urro ai hammusta kätt, mis teda toidab.

Lõpeta spämmimine, ole vähemalt elektridebiilikust targem!

Anonüümne ütles ...

murelik tallinlane võiks ju seda ise, neid salvavaid sutsakaid keskerakonna s*ta kohta kirjutada...
kas keegi keelab või?

Anonüümne ütles ...

Reformierakonna ja IRLi kontrollitav meedia kotib nagunii igalpool Keskerakonda, hellitades samal ajal võimulolijaid. Õnneks on veel julgeid, kes annavad vastulöögi.
Inno/Irja, kirjutage rahvale sellest vihjest lähemalt, kuidas ajakirjanikud peavad võimuorganites ütlusi käima andmas, kui on kirjutanud kriitilise artikli.

Anonüümne ütles ...

Need kolm võitu kuulusid kunagi nendesse aegadesse,mida igatsete teie taga koos oma kesikukasvandusega!Reformi ma ei armasta,sest see on rikkurite partei,kuid kesikumentaliteet mürgitab juba sisse hingates verd...Sestap käin siin vähem kui tahaksin(aga nurjatute tegemistel tuleb silm peal hoida nagu esivanem vaenlaste kohta ütles).

Anonüümne ütles ...

to inno: millal keskerakonna kord tuleb siin kohvikus? kas on üldse plaanis keskerakonda ka kottima hakata?

to 13:33: ma ei oska nii hästi sõnu seada ja ironiseerida kellegi üle kui inno ja irja. selleks peab olema kirjanduslikku annet, et teha mida nemad teevad (ja fototöötluse oskusi, et ühe inimese nägu teise inimese palja keha külge kleepida nii et arugi ei saa, et pole päris).

to 14:25: mulle küll ei ole jäänud muljet, et meedia on reformierakonna ja IRL-i kontrolli all.

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

Murelik tallinlane võiks vähem murelik olla. Kui reform ja irl kehtestavad veel rohkem aktsiise ja tõstavad käibemaksu, siis liigub ühistransport veel halvemini.
Aga meedia kohta seda, et halba sõna kuuleb seal ainult keski kohta ja nüüd ka sotside suunas, reform ja irl on paipisid, sest Kadastik Postimehest on reformi sõber, aga Luik koos EPL-i, Delfi jne. sümpatiseerib koos IRL-iga teineteisele.

Anonüümne ütles ...

ULA võdiseb püüdlikkusest nagu kehvasti tehtud tarretis ja peksab teenitusvalmidusest kohati segast, pannes kommentaari maha enne, kui vastav kirjatükk üles sai, ja täitsa valesse kohta.

Anonüümne ütles ...

kes see peab naljakas olema? võtab õlgu kehitama...