neljapäev, 1. aprill 2010

Kroonikast saab jälle kultuuriajakiri?

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Tundub, et Kroonikast saab jälle kultuuriajakiri, kui seda pannakse juhtima tuntud telestaar. Viimati, kui üks selline, ja veel palju kuumem telestaar Kroonikat juhtima pandi, Maire Aunaste nimelt, niimoodi just juhtus. Kus Kroonikast polnud lõpuks enam midagi lugeda, ja see meenutas pigem Sirpi kui kõmuajakirja.

Ingridil on ses mõttes tuline õigus, et Kroonikat ei saa juhtida seltskonnategelane, kuna ta just sellepärast ongi selstkonnategelane, et tahab kõigile meeldida, mistõttu on tal palju kõiksugu samasuguseid edevaid sõpru ja tuttavaid, kellest ta ei saa midagi kirjutada. Mistõttu ajakirjast saab pigem info kinni hoidmise kui selle jagamise vahend. Ka Ingridit ennast tabas sama saatus, kui temast sai suur staar, vähemalt ta enda arust, aga ajakirjast polnud enam midagi lugeda.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loomulikult pole Urrodel-Türjadel ühestki kultuuriajakirjast midagi lugeda. Ega Akadeemia, Looming või TMK polegi nendesuguste jaoks.

Anonüümne ütles ...

Antud juhul olen 100 % Innoga nõus!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

vau, urruaugu-nörti sai ka mahti jälle sõna sekka öelda, tubli tüdruk!

Anonüümne ütles ...

Ainult banaanistanis on võimalik, et mingit väljaannet juhis selline keenjuss kui NYC endine illegaalist nõudepesija ja ega see uus edev juudieitki etem ole. Lumpenile, kes on vaimustuses Eesti kollapsi äärele vedanud endisest kompartei sekretärist või teise äärmusena kahtlase päritoluga kremli šestjorkast, pole paremat vajagi. Ujuge ja mõnulege oma sita sees. Seniks kuni teid veel on.

Anonüümne ütles ...

17.02 Kes see Nirti on?

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Vaadake parem minu tehtud Ingrid Veidenbergi topless pilte Madeirast! VAU!!!

http://www.rusikas.ee/tissid.jpg

iluspoiss