kolmapäev, 5. mai 2010

Kreeklased ei lase teha Eestit

Väljavõte WSJ veebist.

ELi juhid, kes tahavad Kreekas teha Eestit (suruda peale megakärped), on põrganud kohalike elanike teravale vastuseisule, nagu teatavad väljaanded üle maailma. Mnajh, pole nii kerge teha Kreekas Eestit. Tekib küsimus, kas seda on üldse võimalik kuskil teha. Iraagis ja Afganistanis pole see selgelt õnnestunud, samuti mitte Lõuna-Euroopas. Nii jääbki, et Eestit saab teha ainult Eestis. Ja see ongi ilmselt see kauaotsitud Eesti nokia.

Taustaks veel niipalju, et Kreekas ei päästeta mitte Kreekat, kreeklasi, vaid sinna hullumoodi investeerinud Saksa panku, sundides selleks kohalikke elanikke roppu moodi püksirihma pingutama. Nii nagu Eestis, kus Rootsi pankade ja nende rumalate otsuste päästmiseks pannakse, piltlikult öeldes nöör kaela eestlastele. Nagu Onu Remuse juttudes: üks võtab raha, teine annab naha, sootuks süütu kannatab.

3 kommentaari:

ein Mensch ütles ...

Paistab, et lõpuks hakatakse ka aru saama ka Kreekas, et mitte valitsused, vaid rahvusvahelised pangakartellid on süüdi inimeste paljaks röövimises ja laostamises.

Ainult mitte meil, on üksikuid tublisid aktiviste, aga enamus rahvast tukub näpp suus, vahtides korvpalli või muud meelelahuhust, mida massiliselt ette söödetakse.

Ja siis imestatakse, et neil enam järsku kodu pole.

Anonüümne ütles ...

See ,mida kreeka rahvas teeb, on demokraatia. Rahvas on maksnud riigile kõrgeid makse, ja valitsus ütleb et raha ei ole! kuhu siis raha on kadunud? Kreeklased ei ole lollid ja ei lase end tõmmata.

elagu rahvusriigid

Anonüümne ütles ...

Kreeka taolise saastriigi peaks Messerschmittidega ära okupeerima ja alaminimsed nagu kreeklased Uroo, Türja, Ein Menschist idika piitsaga tööle panema.