kolmapäev, 25. august 2010

Rakverel tuli ära!

Väljavõte Virumaa Teataja veebist.

Nüüd on see siis tehtud! See purtsatus. Andres Jaadla uuesti Rakvere linnapea, kes iseloomustas vahepealset päevakangelast, noorsand Rannar Vassiljevit sõnadega: "Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi."

Eks ta ole, eks ta ole. Jaadla ise ka suur jutumees, aga suutnud ka tegusid teha, mis puudutab sumo-MMi Rakveresse toomist ning ühte koma teist muud ka, kuigi ka mitte midagi erilist. Rohkem oli tuntud kui linna vara oma taskusse sebija, omale suurte preemiate meister. Loota võib nüüd seda, et Jaadla ka linnarahva heaks ühte koma teist välja sebib, vähemasti ettevõtjad volikogus Roman Kusma ja Neeme-Jaak Paap eelistasid teda sotsidele.

Igatahes läheb Rakveres nüüd põnevaks. Kohalik kobruleht on härras-sotside käes, uudistetoimetaja koguni nende ridades, samuti on teater, see Rakvere naba sotside kontrolli all. Linnavõim aga oravate ja IRLi rahvus-sotside käes. Kohalikku äri kontrollib Oleg Gross, kes kandideerinud Keski nimekirjas, ent näib viimasel ajal eelistavat oravaid. Eks nüüd läheb andmiseks, eriti enne valimisi. Luukered tuuakse kapist välja. Rakveres pole tükk aega nii põnev olnud.

Kommentaare ei ole: