esmaspäev, 30. mai 2011

Koertega koos kasvanud lapsed on ühiskonna produktid

Tänu ühele südametunnistusega kohtunikule (ja tema lugu vahendanud Ekspressi ajakirjanikule) sai kogu Eesti ühiskond teada, mis elu Eestis tegelikult elatakse. Sest kohtusaalis toimuv, eriti pereasjade puhul on millegipärast kaetud suure salapäraga, kuigi kohtupidamine, mis sai alguse turuplatsilt, peaks oma olemuselt olema täiesti avalik. Sellele vaatamata on üha enam kohtuasju kuulutatud kinnisteks, ka see, kus selgus, et lapsi kasvatasid vanemate asemel koerad.

Kurvas loos on süüdlane justkui leitud: lapsevanemad, keda paljud tormaksid ummisjalu tapma. Ent kes need lapsevanemad siis on? Keegi on ju nemadki üles kasvatanud, neile hariduse andnud, nad nö eluks ette valmistanud. Mõistus, nagu öeldakse, pole oma teha. See, et tänapäeva Eestis lapsi raha eest tehakse, ei ole vist eriti suur saladus. See on lausa riiklik poliitika, valimislubadusteski sees, et ikka jätkuks neid va töörügajaid ja üha vananevale ühiskonnale pensioni maksjaid. Eesmärk pühendab abinõu ja kui on otsustatud, et eestlasi saagu palju, siis nii ongi. Pereplaneerimisest ja rasedusvastatest vahenditest on kohati saanud sõimusõna, sünnituse eest makstakse üha rohkem pappi, aga paraku ei huvita kedagi, mida nende valmis vorbitud lastega ükskord peale hakatakse. Nagu nüüd nähtub, suurt eriti midagi, on lapsi, kelle hooldajateks on koerad. Selle kõrval pole vast lasteaiakohtadest või koolitoidust mõtet enam rääkidagi. Abi pole ka noorsoopolitseinikest, kes saadeti kriisiajal maanteedele trahve tegema.

See siis ongi uus eesti sugu: haukuv, niutsuv ja kintsu kaapiv. Kas neist ka kellelegi pensioni maksjaid saab, on juba iseküsimus.

5 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuidas tappa eestlast nii, et tapmise hetkel ei oleks eestlane stressis?
Kuidas tappa looma nii, et tapmise hetkel ei oleks loom stressis?
Kuidas tappa eestlast nii, et tapmise hetkel ei oleks eestlane stressis?

Selleks,et hävitada eesti rahvust stressivabalt tuleb nad vaikselt pagendada välismaale sest siis nad ei tunnista enesele,et neid küüditatakse.Kui eestlane saab aru,et neid küüditatakse siis nad lähevad stressi ja siis ei saa panna toime genotsiidi.
Et eestlane ei oleks stressis siis ei tohi talle öelda,et teda küüditatakse aga ta peab ise tulema järeldusele,et ta omal tahtel läheb välismaale siis eestlane ei ole stressis.Stressivabal väliseestlasel sünnivad lapsed kes sulanduvad kohaliku rahva sekka ja nii ongi stressivabalt tapetud eesti rahvus.

Eesti eliit on vaimuhaige sest 20 aasta jooksul pole riik hakanud toimima...

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/05/eesti-eliit-on-vaimuhaige-sest-20-aasta.html

Kuidas tappa looma nii, et tapmise hetkel ei oleks loom stressis?
http://195.222.15.17/artikkel/236028


Küüditatud eestlased on meie rahvusele kadunud sest lastest enam eestlasi ei saa...
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/05/kuuditatud-eestlased-on-meie-rahvusele.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"sai kogu Eesti ühiskond teada, mis elu Eestis tegelikult elatakse."
Peasuuna meedia peedistab teid täiega sest ainult Forte kirjutas elektriautode rallist Pirita-Kose ringrajal ja Monaco sõidust.
Täitsa haige oled sa kadastik ja muu jeesti meedia,sülitan teile näkku!!!!
Elektriautode puhul on tegemist Eesti riigivõimude majanduspoliitika peaaegu kõige tähtsama värgiga ja te küünikud pasaneegrid oma kasumiahnuses ei kajastanud seda tähtsat sündmust...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Millised reklaamid teile meeldivad?
Peasuuna meedia võiks anda lugejaile võimaluse hinnata reklaame sest mõned reklaamid on väga toredad mida isegi nauditakse aga mõned on tuju rikkuvad.
Näiteks Maalehes mulle meeldib too reklaam kus millimallikad ujuvad ja teevad särtsu häält.
Algul too oli veidi tüütu aga nüüd mul ta aina kumiseb peas:))

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Delfi Rahva Hääl võiks lugejaile anda võimaluse online videoteks. Noh kus lugejad saaksid näidata kuidas narkodiilerid müüvad narkotsi ja taskuvargad varastavad aga politsei magab jpms.
ETV otse eetrisse saadaks video narkodiileritest ja taskuvarastest ja siis küsiks kas politseil on aega teha tööd või nad töö ajal nussivad kabinetis?
Videokõnet häirekeskusesse Eestis täna edastada võimalik ei ole - kommentaarid 1-2 - Forte:
"Hea mõte jah sest siis tuletõrjel on näha kas on mõtet kohale sõita või mitte,prügikasti süütajaid ja valehäireid on ju palju.
ETV otse eetrisse saadaks video narkodiilerite ja taskuvaraste tööst ja siis küsiks kas politseil on aega teha tööd või peavad nad töö ajal nussima kabinetis?"
Delfi Rahva Hääl võiks lugejaile anda võimaluse online videoteks.
Noh kuhu lugejad saaksid üles panna videosid ja onlines näidata kuidas narkodiilerid müüvad narkotsi ja taskuvargad varastavad aga politsei magab jpms.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Videokõnet häirekeskusesse Eestis täna edastada võimalik ei ole
http://forte.delfi.ee/news/digi/article.php?id=47152398&com=1