kolmapäev, 1. veebruar 2012

Kohvik esitleb: IRLi salavideo

Pikaajaline Isamaaliidu, hiljem IRLi liige Jaak Vackermann (mees, kelle Liisa Pakosta äsja oma Facebooki sõprade hulgast välja viskas, video pärast) on pannud juutjuubi üles IRLi nn pleenumi video 13. augustist 2011, kus kampsuniteks ristitud IRLi liikmetel soovitatakse erakonnast vabatahtlikult välja astuda ja kus vastastikku öeldakse muid inetusi. Videost on näha, kuidas Laar kaotas oma erakonnas ohjad.



























8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuulasin neid lugusi pooles jaos. Imestama paneb inimeste väljendusoskus. Räägitakse millestki, on palju mötteid ja kirjeldusi, aga mida siis konkreetselt öelda tahetakse vöi küsida tahetakse. Nähe on, et puudub sisuline diskussioon ja veel rohkem juhi roll, kes suunaks organisatsiooni tegevust ja aktiivsemat osavöttu väikesemates huvigruppides.

Anonüümne ütles ...

Miks me ajakirjandusest IRL_i kohta augustis midagi taolist ei lugend? Siis käis ju ainult Edgari kangutamiine kõigis kanaleis ja Rattakese surumine. Kas jälle valitsus oli hoopis ohus ja tõmmati tähelepanu eemale?
Ja Kesk ise ka oma showman Tarandiga viskas õli, aga tuli põles hoopis IRL-is?
Ja pärast seda volikogu Laar teataski oma taandumisest? Ehk ta ju ei taandunud, ta sunniti uttu tõmbama?

Anonüümne ütles ...

ajakirjanikud võiksid Reinsalult küsida kas ta on ikka legitiimne arvestades neid "rääbiseid rõdult" ja "etteantud nimekirjadega kohustuslikku hääletust" (http://www.youtube.com/watch?v=xerR4qRuji4&feature=youtu.be) - kujutame ette, et analoogne asi toimuks RK valimistel: siis oleks tegu ju pettusega. Olukorras, kus ca 2000 hääletaja kohta suutsid kaks vaatlejat tuvastada ca 100 "probleemi" ehk 5% oli probleemne, siis kui suur oli probleem tegelikult? Kui mitukümmend protsenti täitsid etteantud käsku nimekirjana? Kui Savisaar selliselt käituks, siis heidaksid "poisid" seda talle ette aga "peeglike peeglike seinal"?

Anonüümne ütles ...

Minul on küll siiralt kahju, et ärikuked-respublikaanid kunagise normaalse rahvuskonservatiivse Isamaliidu ärastanud on...
Aga nüüd pole vist enam midagi parata. Kampsunid peavad uue partei tegema, see on selge.

Anonüümne ütles ...

Riigiprokuratuuri pressiesindaja Kadri Tammai kinnitas eile, et kahtlustuse paragrahvid on muutunud. „Indrek Raudne on saanud kahtlustuse pistise võtmises ning Nikolai Stelmach pistise võtmisele kaasaaitamises,” ütles Tammai. Ta lisas, et pistise andmise asjus on veel kaks kahtlustatavat, kelle nimesid praegu ei avalikustata.

http://www.epl.ee/news/eesti/raudne-ja-stelmach-said-pistisekahtlustuse.d?id=63872250

Miks IRL-i puhul kahte kahtlustuse saajat varjatakse? Millal elamislubade äris kahtlustus esitatakse?

Anonüümne ütles ...

Liisa Pakosta värbab nüüd meili teel ACTA vastaseid IRL liikmeks.
IRL new low - SPAM erakonna liikmete leidmiseks.

Jaak Vackermann ütles ...

Argus on üldlevinud. Argust väljendab anonüümne esinemine, kommenteerimine. Muuhulgas võib see tähendada ka oma sõnade eest mitte vastutamist.
Siinseski "kohvikus" ei leia oma nime all kommenteerimist :(
Millest see argus küll tuleb?
Jaak Vackermann

Valdo Paddar ütles ...

Olles ise üks selle kurioosumi ja IRL-i lagunemise aluspärmidest, sest mind ju heideti koos Avo Savitchiga välja Isamaaliidust just ja ainult selleks, et rahvuslik aru oleks vaid ühestes raames- Lukaslikes näiteks!
Pangem aga tähele hoopis muud ja huvitavamat- milleks oli omal ajal vaja Seedril saada maksku, mis maksab- Volikogu esimeheks!? Arvatagi- see andis garantii püsida maona kellegi soojal rinnal.... Miks aga ei panna tähele ühte neist videodestki avalduvat nn. Volikogu juhtimise praaki? Miks ei esitatud kahte asja, tekkis ju küsimus ka Kabritsal(!), et kas ollakse legitiimsed? Oldi! Kena, siis oleks ju võidud ka päevakord panna hääletusele, mitte "shoutada" tõstatunud punktide küsimuses... Seega, kommunistlik koosolek oli jätkuvalt -in! Nii on (olid) lood, nüüd on varsti teised lood! Kes saab Seedri asemele on vaid aja küsimus!