teisipäev, 11. detsember 2012

Saksa probleem

Sakslased lasid 1916-1917. aastal džinni pudelist välja, kui toetasid Venemaal revolutsiooni ja Lenini-Stalini režiimi, selleks, et Venemaa väljuks sõjast ja päästaks sakslaste naha. Hiljem ei õnnestunud seda džinni enam pudelisse tagasi toppida ja bolševismi vastane sõda lõppes sakslaste jaoks haleda kaotuse ja sellesama bolševismi võidukäiguga veel täiendavaks 50 aastaks.

Nüüd on sakslastel sama probleem. Et oma pankade laenusid Kreekas ja teistes Lõuna-Euroopa riikides kaitsta, ehk siis oma nahka päästa on alustatud Lõuna-Euroopa riikides ulatuslikku kärpeprogrammi, mis on viinud inimesed viimase piirini ja viib suure tõenäosusega rahutusteni kõikjal Euroopas. Tundub, et ajaloost ei suudeta kuidagi õppida.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Läbi lähiajaloo sõjad ja muud kriisid on ikka ja jälle tingitud juudi soovist allutada maailm võlaorjusega mis annab võimu ükskõik millise riigi üle.Selle eest kukutati tsaar ja selle eest on veetud sõtta Saksamaa.Saksamaa põhiliseks probleemiks juutidele, oli tugev ja iseseisev rahanduspoliitika.Hitleri kulla-laenu- ja rahanduspoliitika oli tugevaks hoobiks Euroopa kauabandusele kelle valitsejateks olid Inglise börsi isandad.Ajaloo kulgu IIMS kohta saab jägida siin:
1939. aasta 21. augustil kuulutas Saksamaale sõja XXI sionistide kongress.
1939. aasta 1. septembril alustasid Saksamaa ja Slovakkia sõjategevust Poola vastu.
1939. aasta 3. septembril kuulutasid Prantsusmaa ja Inglismaa sõja Saksamaale
1939. aasta 5. septembril kuulutas Saksamaale sõja Juudi Maailmanõukogu
1939. aasta 17. septembril tungisid Nõukogude väed Poola
1939. aasta 27.oktoobril tungisid Leedu väed Poola.
1941. aasta 13. juunil ilmus TASSi teade, milles välisminister Molotov ja Saksa suursaadik Moskvas Schulenburg teatasid, et vaenulikud jõud soovivad Saksa – Nõukogude sõda.
Jah ,rahuaeg on olnud peale viimast sõda liiga pikk ja ilmselgelt seda sõda soovitakse.Eesti panus IIIMS jaoks on väike ,me vaid anname ära kõik mis hingetaga ja lõpuks ka hinge kuid ikkagi arvestatav ,et pärast siia üks monument püstitada.IRW!Kuidas see Hitleri deviis oligi ... ,et küll on hea valitsejatel kui valitseda on loll rahvas!